Şimdi Ara

Kız kardeşimi sevgiliysiyle yakaladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
5
Favori
10.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay pazartesi günü oldu arkadaşımın kardeşiyle aynı sınıftalar kız kardeşim neyse mesaj geldi kardeşin parkta diye gittim ne göreyim öpüşüyorlar koşarak gittim yanlarına kardeşim beni görünce kaçtı çocuk dedi sen kimsin abisiyim lan deyince yüzü degişti ve ağlamaklı oldu tabi tekme tokat giriştim neyse eve gittim kardeşim odanın kapısını kilitlemiş aç dedim ve bağırdım ve girdim ne yapıyorsun sen okula gönderiyoruz sen ne yapmaya çalışıyorsun abi birden oldu hata yaptım falan dedi ağladı falan ama bir şey yapmadım iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum dostlar

Edit:Kardeşimi sıkan bi tip değilim arkadaşlarını tanımam bile facebook twitter hesabı var mı bilmiyorum güvendim yani dersleride iyi ama bu saatten sonra dikkat etmem gerekiyor gibi

Edit 2 Dostlar konuştum kardeşimle olumlu şeyler oldu diyebilirim problem çözüldü

Edit 3 Dostlar iyi kötü fikir verenlere tşkler konun kapanacağı yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 2 Ocak 2015; 21:28:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız yerine yerine erkek kardeşin olsa aynı tepkiyi verir miydin acaba?
    Mesela parka gittin kardeşin bir kızla yiyişiyordu.Gidip sen neden elin kızını öpüşüyorsun sana yakışıyor mu diye çıkışır mıydın yoksa aferin koçum helal felan mı derdin?
    Neyse neyse....Namus sadece kadınların bacağının arasında olan bir şeydi deme unutmuşum kusura bakma.
    Kardeşiniz yaşıtımmış. Bizim okul ne kadar iyi de olsa kızlar öyle hocam. Erkekler ders çalışır veya tamamen bırakırken en iyi dediğimiz kız bile erkek, kıyafet vs. muhabbetine gömülüp gidiyor.

Tavsiyem, uygun bir dille derslerine çalışmasını ve sevgili vs. için üniversiteyi beklemesini söyleyin. Şimdi bulacağı çocuk ne kadar kaliteli çıkar belli olmaz. Ama üniversitede hiç değilse dengi birilerini bulur.
  • Kötü ettin.

Ama bende olsam aynısını yapardım

• sen sevgilinle yiyisirken abisi gelip sana dalsa hosuna gider mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kaç yaşındasın?
    Kardeşin kaç yaşında?
    O çocuk kaç yaşında?

• Ben 26

Kardeşim lise son

• İşte,bu yüzden erkek-kız ayrı eğitim istiyorum bir lise 1 öğrencisi olarak...

• Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Kız kardeşim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin ne haltlar yediğini nerden bilecez sayın abi ?
  • Aynısını başkasının kızına yapmıyorsan haklısın

• KİLL ME
  • Yanlış yaptın kardeşim dayak dayak dayak

• İyi yapmışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesajAtanPizzacı

sen sevgilinle yiyisirken abisi gelip sana dalsa hosuna gider mi

Ulu orta yerde yiyismeyeceksin.Parkta yiyismek nedir yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşiniz yaşıtımmış. Bizim okul ne kadar iyi de olsa kızlar öyle hocam. Erkekler ders çalışır veya tamamen bırakırken en iyi dediğimiz kız bile erkek, kıyafet vs. muhabbetine gömülüp gidiyor.

Tavsiyem, uygun bir dille derslerine çalışmasını ve sevgili vs. için üniversiteyi beklemesini söyleyin. Şimdi bulacağı çocuk ne kadar kaliteli çıkar belli olmaz. Ama üniversitede hiç değilse dengi birilerini bulur.
  • Zebani yok ben hayir diyorum

• Ne diyeyim git sevişmi diyeyim dostlar

• Sende öyle naneler yemişsen yanlış. Görmezdende gelinmemeli ama iyi yaptığını söyleyemicem

Edit: gidin sevişinde deme ama ulan iyi yapmisin bosver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 1 Ocak 2015; 21:13:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan beyler kimseyi dövdüğü yok. 26 yaşında değil 16 yaşında. "Kız kardeşi" de 18 yaşında. Ablası da kaçmadı. Kaçan kişi kendisi. Abla ne oluyoooo diye koşup kaçtı. Ağladı mı bilmiyorum.

• kötü yapmışsın. artık ulu orta yerde bu işleri yapmayacak kardeşin. gidecek sevgilisinin evine daha kötü şeyler yapacak. dövmek korkutmak bağırmak çağırmak yerine 2sini de karşına alıp adam akıllı konusman lazimdi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.