Binbaşı
30 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 298 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar evde ben ve kardeşimin 2 adet ASUS rog strix g15 bilgisayarı var. Şimdiye kadar wifida bir sıkıntı yaşamıyordum ama eve kardeşim geldiğinden beri eğer bilgisayarı açıksa benim bilgisayarda wifi resmen felç oluyor ping değerleri 500 lere indirme 0 lara düşüyor. Bunun nedeni ne olabilir kafayı yemek üzereyim? Wifi kartını yükledim kurdum nafile
Merhaba arkadaşlar burada gördüğüm yorumlar kadarıyla dsgnin baya bir vukuatı mevcut. 160.000 de bir golf almayı planlıyordum ama dsg beni baya korkutuyor. Kesin alma diyen bir kişinin yorumlarına ihtiyacım var? Zaten 2.el alıyoruz tabiki sorun olma ihtimalini göze alıyorum ama dsg sorun çıkarma olasılığını göze almalı mıyım sizce?

Merhaba herkese iyi forumlar. Yeni bir bilgisayar aldım modeli Asus rog strix g513 gtx3050. Ekran kartı 25 watta çalışıyormuş sanırım ama istersek 50 ye çıkarabilirsiniz gibi bir yorum gördüm bunu nasıl yapabilirim acaba?

Arkadaşlar iyi günler bilgisayarcıya vermiştim ama sağolsun günümüzde işini doğru yapan yok. 1 aydır çip arıyorum diyor artık geri istedim pc yi bulamadı yani. Ben bu ekran kartı için çipi nereden bulabilirim bilen var mı

Arkadaşlar annem bir giyim mağazasında satış görevlisi olarak çalışıyor. Yaklaşık 2 haftadır her gün sabah 2 saat etiket değişimi yapıyorlar ve öyle böyle değil 119 TL lik pantalona 179 TL etiket değişimi, 150 tl lik monta 349 TL. 250 TL lik deri cekete 640 TL etiket değişimi yapmış ben uzun zamandır giyim alışverişi yapmıyorum ama bunlar ne böyle normal zamlar değil bunlar yazıktır günahtır ya

Yeni eve taşınmıştım. Turknete geçiş yapıyorum bir sorum olacak. Evde dsl girişi bulunmuyor. Turknet ile iletişime geçtiğimde saha ekibi yardımcı olur dediler ama benim bunun için bir elektrikçi falan çağırmam gerekiyor mu bilmediğimden soruyorum. Gelen ekip burada dsl girşi yok diyip sürecin aksamasını istemediğinden soruyorum. Yoksa saha ekibi ayarlıyor mu onu yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar işe başladım her gün 50 km yol yapıyorum. Git gel 100 yapıyor. Yol tek şerit ve virajlı olduğu için yol tutuşu daha iyi olan ve kmsi daha düşük bir araca geçmek istiyorum eski kasa opel corsa 1.2 enjoy aracımı 100 e satıp üstüne para vererek araba almak istiyorum ama çok kararsızım. Opel ve audi a3 ler ihtimal dahilinde duruyor bu paraya şu modellere de bakabilirsin dediğiniz önerileri bekliyorum pek bilgili değilim araçlar konusunda
ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan ve aşı karşıtı olan Stephen Harmon (34), koronavirüse yakalanarak hayatını kaybetti. Harmon, geçen yıl sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda, 'Aşılar yüzde 90-95 etkili ancak birkaç risk var, biliyorsunuz, ölüm gibi. Virüse yakalansaydım karantinaya girer sonra da sağlıklı yaşamıma geri dönerdim' demişti.

Los Angeles’ta yaşayan Harmon, 2020’de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda aşı karşıtı söylemlerde bulunmuştu. “Birçok problemim var ancak aşı bunlardan biri değil” diyen Harmon, “Yani bazı aşılar, bilirsiniz, ölüm gibi birkaç riskle yüzde 90-95 oranında etkili. Ama virüse yakalanırsam karantinaya girer ve ardından aşı olmadan normal sağlıklı bir hayata devam ederdim, bu %99 etkili” demişti.

“BENİM İÇİN DUA EDİN”

Geçen hafta koronavirüse yakalandığını açıklayan Harmon, sosyal medya hesabından takipçilerine oksijene bağlandığını açıkladı. Harmon daha sonra, “Bununla (virüsle) olabildiğince savaştım ancak şu anda kritik bir duruma geldi. Entübe olacağım. Ne zaman uyanacağım bilmiyorum, benim için dua edin” dedi.

Haber linki;

https://www.posta.com.tr/asi-karsiti-soylemleri-olay-olmustu-koronavirusten-oldu-2355163

Böyle böyle evrimsel süreç ilerliyor aklı olan hayatta kalıyor diğerleri de eleniyor milyonlarca yıldır böyle oldu böyle olacak. Siz aşı olmamaya devam edin.
Arkadaşlar haberi yeni gördüm doğru olma ihtimali de yüksek. Zaten yeni zam haberi gelmişken bu daha da üzdü.
Artık aynı evde yaşayanlar ortak kullanabilecekmiş.

Kaynak göstermek yasakmış anlamadım. İnternete yazdığınızda bulabilirsiniz.
Samsun/Terme'de kaza yapan araç sahibi, masrafları maddi olarak karşılayamayacağını belirterek tüfekle kafasına sıkarak intihar etti.

Twitterda gördüm haberi maalesef çok acı kazadan ne kadar masraf çıkabilir ki.Maalesef ekonomik olarak ne kadar kötüydü kim bilir de bunu yapmak zorunda hissetti kendini.

Videosu aşağıda
https://twitter.com/bbonewstr/status/1369330818380890115?s=21
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.402
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 34.558 (Bu ay: 674)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.766 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.