Şimdi Ara

Kız kardeşimi sevgiliysiyle yakaladım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
5
Favori
10.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum ama arada telefonuna bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız yerine yerine erkek kardeşin olsa aynı tepkiyi verir miydin acaba?
    Mesela parka gittin kardeşin bir kızla yiyişiyordu.Gidip sen neden elin kızını öpüşüyorsun sana yakışıyor mu diye çıkışır mıydın yoksa aferin koçum helal felan mı derdin?
    Neyse neyse....Namus sadece kadınların bacağının arasında olan bir şeydi deme unutmuşum kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Sen elalemin kızını yiyip bitirirken birsey yok..kız arkadasina yapilinca auwwww

• Kardeşin de illaki öyle şeyleri yapacak ama benim başıma gelse sırf öyle ulu orta parkta yaptığı için söverdim çocuğuda biraz hırpalardım heralde

• yanlışı şurda yaptın o çocuğa vuramazsın orda sana ;"sende kardeşine sahip çıksaydın" deseydi ne diyecektin g*t gibi kalırdın o çocuğu değil kardeşini döv.
  • Yaşını yazsan iyi olurdu ama şiddet çözüm değil,cocuğa yeterli ahlaki değerleri veremezseniz olucağı budur.Yaşının reşit olmadıgını varsayarak soyluyorum bunu.Koruyup kollanman iyi olmuş,yaşadıgımız donem cok vahim ama dediğim gibi şiddet çözüm değil insanın kalbi temiz olucak.Şu zamanda veledler her yerde öpüşüp yiyişiyor.İnsanda ahlak utanma olucak biraz,aile terbiyesi olcucak.Kimse ailesiyle,arkadaşıyla,sevgilisiyle yürürken parkta,çimde,bankta yiyişen abazaları görmek zorunda değil resmen görüntü kirliliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Yengeç

İşte,bu yüzden erkek-kız ayrı eğitim istiyorum bir lise 1 öğrencisi olarak...

Al bunu al al al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoNjoVé

quote:

Al bunu al al al

Anlamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MesajAtanPizzacı

sen sevgilinle yiyisirken abisi gelip sana dalsa hosuna gider mi

O zaman senin kız kardeşin birisiyle yiyişirken sende otur izle.

Başkasının yanlışı senin doğrun olamaz...

Mesajına artı (+) verenleri de Allah' ıslah etsin diyorum.
  • XxTRUCKxX X kullanıcısına yanıt
    Çocuk red edebilirdi hata tek taraflı değil

• Çocuk zebaniye dönüşecek sanmıştım. Hayallerim suya düştü beğendinmi yaptığını?!?!!!?

• quote:

quote:

quote:

Al bunu al al al

Anlamadım ?

Bu nasıl bir düşünce sistemidir.Kızla erkek ayri olursa millet nasıl evlenecek?Soruyorum sana cahil olma.Karşılıklı ilişkiler saygı-sevgi çerçevesinde gerçekleştiği sürece problem olmaz.

Bu arada konu sahibi kardeşim iyi yapmışsın kardeşinde fazla üstüne gitmeden sohbetle konuyu aç. Gerisini sakince anlat.

Edit.İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Sinatra -- 1 Ocak 2015; 23:39:34 >

• İyi yapmışsın hocam bu olay karşısında kayıtsız kalsaydın daha kötü olurdu bence.

• Sorun orda değil evet reddetmeliydi ancak orada sizin muhattabınız çocuk değil kardeşinizdir o çocuğu kendi ailesi ilgilendirir siz bir başkasının çocuğuna vuramazsınız şikayet etseler tazminat davası açarlar ve kazanrlar

• Sen baskasinin kiz kardesini yediysen dikkat ette onlarin abiside sana dayamasin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Al bunu al al al

Anlamadım ?

Bu nasıl bir düşünce sistemidir.Kızla erkek ayri olursa millet nasıl evlenecek?Soruyorum sana cahil olma.Karşılıklı ilişkiler saygı-sevgi çerçevesinde gerçekleştiği sürece problem olmaz.

Bu arada konu sahibi kardeşim iyi yapmışsın kardeşinde fazla üstüne gitmeden sohbetle konuyu aç. Gerisini sakince anlat.

Edit.İmla

Hocam,şuan benim yerimde olsanız aynını düşünürdünüz.Öyle sapıklar var ki çok afedersiniz bir kız öğrenci ayakkabı bağını iliklemek için eğiledursun erkek öğrenciler direk kıza bakıyor birbirlerine geçen şu kız falan derste bi eğildi vs. ne muhabbetler ayrıca okul eğitim öğretim yuvasıdır erkek-kız ayrı okudu diye insanların evlenmeğeceğini düşünmek saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: XxTRUCKxX

Sorun orda değil evet reddetmeliydi ancak orada sizin muhattabınız çocuk değil kardeşinizdir o çocuğu kendi ailesi ilgilendirir siz bir başkasının çocuğuna vuramazsınız şikayet etseler tazminat davası açarlar ve kazanrlar

öyle bir durumda bir de dava acacaklar he? ben olsam iyice döverim bir daha

bence cocugu gördügün her yerde sürekli döv baskan
  • Kardesine gereken cezayi ver doverek degil ama kiz kardesime kolay kolay kiyamam ama o cocugu kimse elimden alamazdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Kardeşiniz yaşıtımmış. Bizim okul ne kadar iyi de olsa kızlar öyle hocam. Erkekler ders çalışır veya tamamen bırakırken en iyi dediğimiz kız bile erkek, kıyafet vs. muhabbetine gömülüp gidiyor.

Tavsiyem, uygun bir dille derslerine çalışmasını ve sevgili vs. için üniversiteyi beklemesini söyleyin. Şimdi bulacağı çocuk ne kadar kaliteli çıkar belli olmaz. Ama üniversitede hiç değilse dengi birilerini bulur.

Lise son öğrencisinden beklenmeyecek şekilde olgun bir mesaj
  • quote:

senin daha o kadar söz hakkın yok panpa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.