Şimdi Ara

Hoşlandığım kızın arkadaşı benden hoşlanmış olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok büyük bir çıkmaza girdim. Şimdi benim instagramdan görüp hoşlandığım bir kız var. Ben bu kıza yanaşabilmek için ilk önce arkadaşlarıyla arkadaş ol stratejisine başvurdum. Kızın sınıfından 3 tane kız arkadaşını ekledim. 2 tanesi ile birkaç saatlik normal muhabbet ettik ama diğeri ben yazmadan bana yazdı. Bu yazan da hoşlandığım kızın en yakın arkadaşı.Herneyse diğer 2 si ile muhabbeti kesip bununla konuşmaya başladım. İşler tıkırında gidiyor felan derken bu bana imalı imalı şeyler yazmaya başladı. 1 2 gün bile değil 2 hafta geçmesine rağmen hala konuşuyoruz. Kız da güzel aslında ama ben hiç bir şekilde ilgi duymuyorum buna. Şimdi bu kız kesin hoşlandığım kıza benden hoşlandığını felan bahsetmiştir ki zaten bugün hakkında konuştuk vs vs diyip duruyordu sürekli. Asıl soruma gelirsek şimdi ben asıl hoşlandığım kıza mesaj atsam
    A) Bütün arkadaşlarıma yazmış sıra bana gelmiş diyip reddeder
    B) Aslında hoş çocuk ama arkadaşım bundan
    hoşlanıyor ona bunu yapamam diyip reddeder
    C)Arkadaşı benden hoşlandığı için bana arkadaşça yaklaşıp o şekilde mesaj atar
    D)Aşkımızın önünde hiç bir engel duramaz diyip kabul eder ve kavuşuruz
    Sizce herşeye rağmen yazıp şansımı denemeli miyim? Belki de arkadaşı benden hoşlanmamıştır ben öyle hissetmiş de olabilirim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D şıkkını okurken çölde bitap düşmüş iki aşığın birbirine kavuşma anı geldi aklıma eski türk filmleri gibi ahahah ve adam ibrahim tatlıses

Bizi birbirimizden ayırabilirler ama kalbimizden asla söküp atamazlar.
  • Valla belki de ama hani kızlar arkadaşlarının fikirlerine de baya önem verdikleri için ilk önce arkadaşlarının güvenini kazanırsam kızla ilişkim sağlam olur kopukluk olmaz diye düşündüm. Genelde bu şekilde ilerlerim ama ilk defa böyle bir durumla karşılaştım

• Ggwp

Kız değil kızlar konusu !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş madem diğer kızlara instagramdan yanaşabiliyorsun direk kendininkine yanaşsaydın ya. Birde kızla 2 hafta boyunca konuşmuşsun. Ne desek boş.

• Sayın hocam o konuştuğun kız anlatmasaydı hoşlandığın kızın senden haberi bile olmayabilirdi bu yüzden kız sana arkadaşı hoşlanıyo diye o gözle bakmaz. Zamanla aynı ortamlara girip ona yürümekten başka yolun yok

Direk yazsaydın keşke kıza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevdiğin kızın arkadaşıyla sevgili olarak sevdiğin kızı elde etme yoluna git. Bu cümlede çok şey saklı... Şimdi sen diyeceksin abi ben bu kızı seviyorum, ölüyorum bitiyorum ama yanlış. Sen hayaller kuruyorsun şöyle yaparız böyle yaparız ölürüm biterim onun için diye ama geç bunları. Bizim memlekette erkeklerde şunu fark ettim, kızları arz eksikliğinden dolayı ulaşılmaz sayıyor nefes alsın yeter modunda her şeyi kabullenici oluyorlar. Ben de yaptım aynı hataları oradan biliyorum. Etrafına bakınca ne kadar bundan bir b.k olmaz dediğin erkek arkadaşın varsa kızlar da öyle hatta kızlarda bu işe yaramaz kız sayısı daha fazla. Erkeklerde en azından gurur, karakter, hak hukuk bilme, vefa olayı var. Aşk meşk yalan dolan küçük yaşta yaptığın ilişkiden bir b.k olmaz dolayısıyla tadabildiğin kadar fazlasını tadacaksın. En güzel, etrafında kızın en bol, bulmanın en kolay olduğu zamanlar.

Neyse konuya dönelim, kızın arkadaşıyla sevgili ol; bir süre çık hatta bu süreçte sevdiğin kızla bol bol görüşün, inceden kur yaparsın kızın ilgisini çekersin. Arkadaşıyla sevgili olman seninle perdesiz, ön yargısız iletişim kurmasını sağlayarak çok daha kolay tavlanmasını sağlayacak. Çıktığın kızdan bir süre sonra sıkılırsın zaten, sevdiğin kızla samimiyeti ilerletip tavlayınca onunla çıkmaya başlarsın. Bir taşla iki kuş... Hatta diğer kızlarla da iletişimde bulunarak bir taşla ikiden fazla kuş bile vurabilirsin sevdiğin kız yukarıda bahsettiğim gibi cacık çıkarsa.

Sen yine soracaksın abi nasıl olacak bu diye... Kızların beyninde sınırlı bölgeler var, o bölgelerde dönüyor verdikleri en önemli kararlar. Her konuda mantıksız tercih yapabilmelerinin sebebi bu. Belki bize göre mantıksız, her neyse... En yakın arkadaşlarıyla bile sürekli rekabet, aşırı kıskançlık ve fitne fesat içerisinde olurlar. Hani hepimizin etrafında olmuştur, bir erkek arkadaşımız üçlü dörtlü kız grubunun hepsini sırayla elden geçirmiştir, sebebi bu... Hangisi boşsa zamanla onunla çıkarsın. Seni tanıdıkları için bu geçiş çok kolay olacaktır. Yani boş ver bu seviyorum işlerini. Birkaç ay sonra o da hepsi gibi aynı gelecek sana.

Sen klasik Türk erkeği gibi delikanlı edasıyla ortaya çıkıp seni seviyorum, benim ol dersen sana ama arkadaşım sana aşık seninle çıkarsam çok üzülüüüüürr diyecek. Bunu da yaşadım oradan biliyorum. Tersten gideceksin, kafaları basmıyor çünkü normal çalışmıyor. Bütün yapıları dürtüleriyle ikna edilmek üzerine kurulu. Sana piyango vurmuş haberin yok.

• okumadım.
    cevap: olmayadabilir

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.