|
Uzun süredir sevgilim yok ve birinin aracılığıyla bir kızla konuşmaya başladım, iki üç konuşmadan sonra kız buluşma teklifimi kabul etti. Buluşmaya gidince fotoğrafta göründüğünden daha hoş ve güzel bir kızla karşılaştım. Kafeler kapalı olduğundan 2 saat boyunca yürüyüp sohbet ettik. Ayrılmaya yakın kıza ne düşündüğünü sordum, bana hâlimden tavrımdan belli olmuyor mu, asıl senin sakinliğin hiçbir şey ele vermiyor dedi. Kısaca, kız benden hoşlandı sanırım. Ama sorun şu ki bende Asperger Sendromu var ve donuk hâl ve hareketlerimin de onu anlamama sebeplerimden biri de buydu. Yeni bir ilişkiye adım atarsam ne olur bilmiyorum, bu garip tavırlarım ilerde onu rahatsız eder mi o da meşhul. Daha önceki sevgilim kabullenmişti ama 2 sene sonunda bıkıp ayrıldı. Uzun zaman sonra bir kızla yakınlık kurma fırsatım var ama mutlu olamıyorum ne yazık ki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 13 Ocak 2021; 12:48:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı