< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
egede akdeniz de istanbul da bu tür işler dönüyor. karadenizi ayrı tutalım orada zaten kazan kaynıyor. geleni infaz ederler... şuan yükünü alamayan almaya çalışıyor.. şu 2023 seçimleri çok şeye gebe... haberiniz olsun.. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Nisan 2022; 8:18:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sahil kesimlerinde belediyelerle çeteler arasında al gülüm ver gülüm dönüyor. Normalde kıyılar halka açıktır ve herkes eşit kullanabilir. Ama belediyeler sahilleri çetelere kiralıyor. Halkın denizini halkın plajını çetelere satıyorlar. |
|
|
Kürdiye Cumhuriyetinde sıradan manzalar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EE2524EE -- 14 Nisan 2022; 22:22:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 14 Nisan 2022; 22:44:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İki sene önce akdeniz-ege turu yaptık arabayla. Tek söyleyebileceğim tamamen kürt mafyasına teslim olmuş durumda Neredeyse her restorant, beach at hırsızı kılıklı adamların elinde Oranın oturan sakinleri genelde köylerde vs. iken turizm bu tarz tiplerin elinde Biraz daha fazla para verin gerekirse ama yunan adalarına gidin benden size tavsiye |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Nisan 2022; 14:20:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Türkiye'nin gidişatı hiç iyi değil hocam. Demografik yapı çok bozuldu. Hiç kimse önlem almıyor ama beyaz yaka - Türkler 1-2 çocuk en fazla yaparken mülteciler 5'er çocuk yapıyor. Yakında kendi ülkemizde denize giremez olucaz |
|
antalyada çalıştığım dönemde duyduğum bir olay: oralarda esnaf içinde pkk için haraç toplayan verenler var, seve seve veren de var belki zorla alınan da vardır, benim gördüklerim gönüllü verenlerdi. bunları gören jitemden bazıları madem teröriste veriyorsun bana da vereceksin yoksa yaşayamazsın buralarda diye kendi hesaplarına haraç topluyormuş. bunu fetöcü polisler de yaptı birçok yerde, bize de vereceksin diye, bunlar ulusal basında haberlere de çıkmıştı. bu bahsettiğim olaylar ne son dönemde ne de 2000 yılı sonrasında, 90 lardan beri yaşanan olaylarmış. ben de 2005 yıllarından bahsediyorum. sonradan şehir yapılanması ve kck operasyonlarıyla azalmıştır diye düşünüyorum ama chp nin hdp ortaklığı tekrar palazlandırmış başlıktaki yazılanlara göre! |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|