< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kıyı kesimlerdeki pkkli mafya oluşumları belediyeler ve diğer ciddi iddialar

-
-
egede akdeniz de istanbul da bu tür işler dönüyor.
karadenizi ayrı tutalım orada zaten kazan kaynıyor. geleni infaz ederler...
şuan yükünü alamayan almaya çalışıyor..
şu 2023 seçimleri çok şeye gebe...
haberiniz olsun..
-
Bu olayı bilmiyorum ama terör örgütü,tarikatçı tayfa vb...haraç toplamaktan tut,ihale,torpil hepsini yapıyorlar.
Bu iddaa doğru olabilir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir fiil işgal edilmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Y-CHP bilerek pkklilari ithal ediyor kendi amaçlarınca kullanmak ve terör estirmek için ayrıca hdpkk ile anlaşmaları var y-chpnin garanti kazandıkları yerlere hdpkk girecek diye.
Ergün poyraz y-chp'nin pkklı aydın yönetimi için bir tehditdi ve yok edilmeye/göz dağı vermeye çalışıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Nisan 2022; 8:18:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sahil kesimlerinde belediyelerle çeteler arasında al gülüm ver gülüm dönüyor. Normalde kıyılar halka açıktır ve herkes eşit kullanabilir. Ama belediyeler sahilleri çetelere kiralıyor. Halkın denizini halkın plajını çetelere satıyorlar.
-
Berbat bir durum yine seçilirler kesin çünkü berbat iş yapanlar seçilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kürdiye Cumhuriyetinde sıradan manzalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EE2524EE -- 14 Nisan 2022; 22:22:16 > -
Kiyi seritlerini gidenler bilir hep ayni olusumlar sarmis. Turizm otelcilik veya Alanyadaki esnaflik vs. Aydin beter olmus heryeri isgal etmisler. En guzel yerlere coreklenmis bunlar. Yari kafyatik eglence yerleri restoranlari var. Ustelik en berbat yerde bile birseyler yeseniz adamina gore fiyat kilitliyorlar. Devletin otoritesinin olmadigi yerlerde normaldir. Taksicisinden esnafina dek bir guzel operler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 14 Nisan 2022; 22:44:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klasik akdeniz-ege manzarası. 2000 sonrası komple bunlara bırakıldı oralar. Yeni bir olay değil yani. Yanlış anlamayın ama bunu yeni gibi anlatmak aşırı saf geliyor. Adana, mersin, Antalya, İzmir başta olmak üzere koca bir Diyarbakır oldu buralar.
Halkların kardeşliği yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki sene önce akdeniz-ege turu yaptık arabayla.
Tek söyleyebileceğim tamamen kürt mafyasına teslim olmuş durumda
Neredeyse her restorant, beach at hırsızı kılıklı adamların elinde
Oranın oturan sakinleri genelde köylerde vs. iken turizm bu tarz tiplerin elinde
Biraz daha fazla para verin gerekirse ama yunan adalarına gidin benden size tavsiye
-
Aynen öyle o yüzden barlara,beach'lere ve otellere gitmiyorum genelde izmirde.
Rusların,ingilizlerin,yunanların,batılı göçmenlerin işlettikleri yerlere gidiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Nisan 2022; 14:20:29 >
Türkiye'nin gidişatı hiç iyi değil hocam. Demografik yapı çok bozuldu. Hiç kimse önlem almıyor ama beyaz yaka - Türkler 1-2 çocuk en fazla yaparken mülteciler 5'er çocuk yapıyor. Yakında kendi ülkemizde denize giremez olucaz
-
Tek derdimiz denize girmek olur umarım :)
antalyada çalıştığım dönemde duyduğum bir olay: oralarda esnaf içinde pkk için haraç toplayan verenler var, seve seve veren de var belki zorla alınan da vardır, benim gördüklerim gönüllü verenlerdi. bunları gören jitemden bazıları madem teröriste veriyorsun bana da vereceksin yoksa yaşayamazsın buralarda diye kendi hesaplarına haraç topluyormuş. bunu fetöcü polisler de yaptı birçok yerde, bize de vereceksin diye, bunlar ulusal basında haberlere de çıkmıştı. bu bahsettiğim olaylar ne son dönemde ne de 2000 yılı sonrasında, 90 lardan beri yaşanan olaylarmış. ben de 2005 yıllarından bahsediyorum. sonradan şehir yapılanması ve kck operasyonlarıyla azalmıştır diye düşünüyorum ama chp nin hdp ortaklığı tekrar palazlandırmış başlıktaki yazılanlara göre!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X