25 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı. Bir arkadaşım var oda 25 yaşında, onunda olmamıştı geçen aya kadar. Adam oyundan bir kızla tanıştı ve buluşmaya falan başladılar, iş ilerledi ve buluşmayı kız teklif etti yani. Aynı oyunu bende oynuyorum bu arada. (genshin impact merak eden varsa oyunun adı). Bende hiç şans yok bu konularda. Bu arkadaşım dışında başka bir arkadaşımda yok sayılır. Hani sosyal çevrem falanda yok tanışabileceğim kızlarla. Napıcam ne edicem bilmiyorum. Yalnız hissediyorum ama nasıl değitirirm bu durumu hiç bir fikrim yok |
hiç çevrem yok, kız arkadaş nasıl edinicem bilmiyorum

-
-
bulamazsın
-
neden böyle düşünüyorsun mesela, biraz açabilirmisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 18 Ocak 2024; 14:19:44 > -
Çalışıyon mu bi yerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır, işsizim
-
Senin iş yaş o zmn kank
:(
-
Sokakta beğendiğini durdur konuş bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baba**
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kız arkadaş bulma konusunu geç. Düşün ki kız arkadaşın var. Kızla ne yapacaksın?
Bütün gün evde oturup oyun oynamayacaksınız değil mi? Kafeye gitmek, bara gitmek lazım. Semte yeni açılan İtalyan restoranını denemek gerek. Biraz sosyal etkinliklere katılmanız lazım, tiyatrodur, sinemadır, konserdir... Birlikte bir hobi yapacaksınız değil mi? Belki bir spora başlayacaksınız, belki bir kursa gideceksiniz beraber. Tarif araştırıp kız arkadaşının sevdiği yemeği, tatlıyı yapacaksın mesela evde, değil mi?
Heh işte, bunları, ve "ben kız arkadaşımla ne yaparım, kız arkadaşım benimle ne yapmak ister" diye aklına gelen şeyleri tek tek kendin yapmaya başla. Bak ondan sonra çevren nasıl değişecek, senin doğru bir insan olduğunu gören kızlar seninle arkadaşlık kurmak isteyecek.
Yok ben ilişkide bunları yapmayacağım diyorsan, kız arkadaşı ne yapacaksın ki? Ya da beğendiğin, hoşlandığın kız, bunları yapmayacaksanız neden seninle birlikte olsun, değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 18 Ocak 2024; 15:54:7 >
-
lise zamanlarımızda kadıköyde takılırken (istanbul) eminönü vapur iskelesinin önünde anket yapan tipler olurdu.
bir gün elemanın bir tanesi anket yapıyordu bir kız ile, işini bitirdi, akabinde biz de katılmak istedik,
"ne anketi olm, hatun düşürüyoruz" demişti.
sonrasında biz de denemiştik. (tutturamadık o ayrı)
ne'se,
kız arkadaş edinmek sandığın kadar zor değil, sadece özgüven ve medeni cesaret ile ilgili, bir de biraz kendi ligini bileceksin, az buçuk da ağzın iş yapacak.
hayattaki birtakım konuların girişi zor görünse de esasında zor olanının sonrası olduğunu da bu sayede öğrenirsin.
klasik yaklaşım ile sosyalleşmek zorunda kalır isen yukarıdakilere kız arkadaşın ile yapacağın etkinliklerin maddi tarafını da yüklenmek gerekecek,
ilişkinin niteliğini de anlaman lazım, karşı tarafın beklentilerini anlayıp, sana uyup uymadığını ölçüp, ona göre davranman gerekecek.
sürdürülebilir bir ilişki istiyorsan birtakım bağımsızlıklarının olması gerekiyor.
ve fakat işin bu tarafı kız arkadaşını bulduktan sonraki mertebelerdir.
bu dünyada her tencereye göre kapak bulur, rahat olun, karşınızdakilere de rahat olmaları fırsatı verin.
-
Saf önce iş bul, iş, sonra işyerinde çevren olacak, oradanda biriyle tanışırsın. Ya da erkek arkadaş edin işten, onlarla takılınca onların çevresinden birini ayarlarlar. Ciddi ilişki olduğunu vurgula bide..
ÖNCE iş bul şabanmısın... PARAN yoksa bişi yapamazsın, yemek yemeğe bile gidemezsin.. ÖNCE PARA, dürüst doğru DÜZGÜN BİR iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 18 Ocak 2024; 17:23:8 > -
ben bunları yapmak için kız arkadaş istiyorum zaten. Birde sevip sevilme hissini deneyimlemek istiyorum. Zaten kız arkadaş edinebilsem burda söylediğin bütün aktiviteleri seve seve yaparım..
-
Kız bulsanız bile çoğu aktiviteyi yapamayacaksınız zaten hocam çalışmıyorsunuz hepsi parayla yapılıyor
İş yok ki nüfus yüksek iş alanı kalmadı.
Senin gibi milyonlarca genç var türkiyede 30 yaşında olup kız eli tutmamış en az 1 milyon kişi vardır trde
Bu dünya her tencereye kapak bulur
Bu kadar karaktersizin kolundaki kızların özeti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kız arkadaş bulma konusunu geç. Düşün ki kız arkadaşın var. Kızla ne yapacaksın? Bütün gün evde oturup oyun oynamayacaksınız değil mi? Kafeye gitmek, bara gitmek lazım. Semte yeni açılan İtalyan restoranını denemek gerek. Biraz sosyal etkinliklere katılmanız lazım, tiyatrodur, sinemadır, konserdir... Birlikte bir hobi yapacaksınız değil mi? Belki bir spora başlayacaksınız, belki bir kursa gideceksiniz beraber. Tarif araştırıp kız arkadaşının sevdiği yemeği, tatlıyı yapacaksın mesela evde, değil mi? Heh işte, bunları, ve "ben kız arkadaşımla ne yaparım, kız arkadaşım benimle ne yapmak ister" diye aklına gelen şeyleri tek tek kendin yapmaya başla. Bak ondan sonra çevren nasıl değişecek, senin doğru bir insan olduğunu gören kızlar seninle arkadaşlık kurmak isteyecek. Yok ben ilişkide bunları yapmayacağım diyorsan, kız arkadaşı ne yapacaksın ki? Ya da beğendiğin, hoşlandığın kız, bunları yapmayacaksanız neden seninle birlikte olsun, değil mi? |
Benzer içerikler
- iskambil kağıdı nerede satılır
- faizde para erir mi
- kırmızı çizgiler vücutta kendiliğinden oluşan cizikler
- komik maniler
- limonata satmak yasak mı
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- havadan su üreten cihaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X