|
Bildirim

|
Cahillik mutluluk
|
|
dedi solcu arkadaş. sizi akıllı yapan nedir? neyiniz katkı sağladı bu dünya'ya ? işte tipik solcu mantelitesi: kafadan salla, illa sana geri pas atacak bir solcu bulunacaktır. |
|
Yüz yıldır chp'ye oy verenlerin yüz ifadesini sanal zeka nasıl yorumlar,hemencecik ben söyleyeyim hasetlerinden çatlıyorlar yüz ifadesi.
|
|
işte bu kafa. sadece kendi fikirleri haklı görüp kendi düşünceleri dışındakileri devamlı aşağılamaya çalışma. depremzedelere bile sadece kendilerinin yardım ettiklerini sanıp, onlara yardım ettikleri için onlara oy vermelerini isteme. bu tipler eskilerini bina hizmet görevlilerine, çaycılara verirlerki hep karşılarında ezik olsunlar. akpliler koyunsa bunlarda açık ara sığırlar.
|
|
solcu arkadaşların moreller bozuk :) |
|
Ülkenin iq ortalaması neden 89? Sağcılara sorun anlayacaksınız. |
|
Sus ve işini yap |
|
Türkiye'de yüz tanıma sistemine gerek yok, yalnızca son seçim sonuçlarına baksa yine aynı tespit/aynı sonuç ortaya çıkar.
|
|
Çok boş araştırma kendi vatandaşı sağ partiye ayak takımı göçmenler sol partiye atarsa sonuç bu çıkar zaten.AB ülkelerinde sol seçmen kitlesinin demografisine bakmak lazım. Çini örnek alırsak Hong Kong,Makao yada Tayvan alırsak sağ mutlu komminstler mad. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Haziran 2023; 19:18:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Halinden memnun olanlarla bazen kasapta falan karşılaşıyorum, ileri boyutta yaşıyorlar Hayvanları anlamak için , köpeklere verdiğimiz kemikli etleri falan alıyorlar 😅😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
solcu arkadaşların moreller bozuk :) |
|
|
dedi solcu arkadaş. sizi akıllı yapan nedir? neyiniz katkı sağladı bu dünya'ya ? işte tipik solcu mantelitesi: kafadan salla, illa sana geri pas atacak bir solcu bulunacaktır. |
|
|
Türkiye'de sadece iktidar mutlu, geri kalan sağcı da solcu da merkezci de mutsuz. |
|
baklava yemeyin. sağlığınıza zararlı. sanırım solcu arkadaşlar fazla baklava tüketiyor? aşırı şeker stresi kolaylaştırıyormuş... okumuştum... ekleme: yorumu neden değiştirdin ? neden korktun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 20 Haziran 2023; 20:46:7 > |
|
|
birkaç aydır evdeyım bremın. devlet bakıyye ... 5 yıla yakın çalışıp her ay 1000 euro vergi öde öde ... nereye kadar değil mü? ne biliyim mesela vergi adı : "liberal alamanya savunma vergisi" |
|
|
|
YOK YOK DEMOKRAT DEDE ÖYLE DEMİYOR YOLA DEVAM; MEZARA KADAR Kemal Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kurarım İstifa beklentilerine kulaklarını tıkayan Kemal Kılıçdaroğlu, muhalefetteki ittifak eleştirilerine karşı, stratejinin doğruluğunu savunarak, gerekirse 16'lı masa kurarak Türkiye'yi aydınlığa çıkartacağını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kurarım https://www.ensonhaber.com/politika/kemal-kilicdaroglu-gerekirse-16li-masa-kurarim |
|