ve kimsenin ne dedi umrumda değil |
kitap okumuyorum eksikliğini hissetmiyorum

-
-
Her şey boş
Tek gerçeklik zevktir
Zevke para ve güç ile ulaşırım
May the force be with me
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitab okunmaz seyredilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Her şey boş
Tek gerçeklik zevktir
Zevke para ve güç ile ulaşırım
May the force be with megüzel bir kızla beraber olan adam güçlüdür diyebilirmiyiz hocam
yani bir nevi güzel kıza sahip olmak = güç demekmidir hocam
bazen düşünüyorum insanoğlu aslında sadece cinsel dürtülerinin sesini dinliyor en elitimiz bile aradığı kişiyi bulunca kariyer falan boşa gider her şey cinselliktir düşünüyorum bazen hamza hocam
-
Kadinlar insani zayiflatirquote:
Orijinalden alıntı: Zurnaloggüzel bir kızla beraber olan adam güçlüdür diyebilirmiyiz hocam
yani bir nevi güzel kıza sahip olmak = güç demekmidir hocam
bazen düşünüyorum insanoğlu aslında sadece cinsel dürtülerinin sesini dinliyor en elitimiz bile aradığı kişiyi bulunca kariyer falan boşa gider her şey cinselliktir düşünüyorum bazen hamza hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer güçlü bir erkek olursan kadınlar kendiliğinden gelir. Güçlü olmanın birçok yolu var 1.cisi öyle aşırı kaslı olmaya gerek olmasa bile en azından normal kiloda olmak,temiz olmak. Diğer arka planında ise başarılı olmalı illa ders olarak değil hayatta bir şeye tutunmuş olmalı.
Kendim de dahil bir çok kız sosyal ve anlayışlı keko olmayan erkeklerden hoşlanıyoruz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0
Eğer güçlü bir erkek olursan kadınlar kendiliğinden gelir. Güçlü olmanın birçok yolu var 1.cisi öyle aşırı kaslı olmaya gerek olmasa bile en azından normal kiloda olmak,temiz olmak. Diğer arka planında ise başarılı olmalı illa ders olarak değil hayatta bir şeye tutunmuş olmalı.
Kendim de dahil bir çok kız sosyal ve anlayışlı keko olmayan erkeklerden hoşlanıyoruz.Harun Abi, Mahmut Abi çıktı .
-
Adım Saffet bu arada yanlış oldu
Ama biz hissediyoruz
(Galiba bu cevabı bekliodun)
Artık ben de hissetmiyorum. Hepsi boş işler
Bende okumuyordum, evde sıkılınca bi başladım, hoşuma gitti fena degil
Kendini akıcı biçimde ifade edebilmen için kitap okumalısın.
-
Konuşmanı geliştiriyor akıcı ve düzgün konuşmaya başlıyorsun ve kitap okuduğun için de kelime haznen artıyor , iki de bir "eeeee" "ııııı" demiyorsun zaten konuşurken daha fazla düşünüyorsun bunun sayesinde de devrik olmayan bir konuşma ortaya çıkıyor bir kitaptan daha ne istersin ki ?
O zaman bilgiyi başka yerden alıyorsun
-
Hangi filmin repliğiydi
Normalde kitap okumanın abartıldığını düşünürdüm ama özellikle şu forumda kendi dilinde bir metni okuyunca b anlayamayanları görünce hak verdim. Kelime haznen gelişiyor,kendini daha iyi ifade edebiliyorsun tabi ama sadece okuduğunu anlama için bile gerekli.
-
Kitap okumadan bir hayat geçer mi ya cidden hayır aşırı bir kitap bağımlısı olmanıza gerek olmasa bile hiç yoktan ilgi alanlarınıza göre bir şeyler okuyun.
Bomboş kitaplar okunacağına hiç okumamak daha iyi.öte yandan edebi değeri yüksek eserler çok şey katar insana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X