|
|

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 1 Aralık 2019; 19:30:37 > |
|
Flalingo’yu kullanmaya başladıktan sonra dinleme yeteneğimi ciddi şekilde geliştirdim. İşte Flalingo’nun bu konuda sana nasıl yardımcı olabileceğini düşündüğüm bazı özellikleri: * Birebir dersler: Flalingo’da anadili İngilizce olan eğitmenlerle birebir konuşma pratiği yapabiliyorsun. Bu derslerde, hızlı konuşmaları ve farklı aksanları daha iyi anlaman için öğretmenler konuşmayı senin seviyene göre ayarlıyor. * Telaffuz ve dinleme pratiği: Duyduklarını anlamakta zorlanıyorsan Flalingo derslerinde öğrendiklerini doğru telaffuz etmek için sürekli tekrar yapıyorsun. Öğretmenler telaffuzunu düzeltmek için seni doğru şekilde yönlendiriyor. * Kişiye özel geri bildirimler: Ders sonrası öğretmenler, hangi kelimelerde veya cümle yapılarına takıldığını belirtiyor. Bu sayede hem telaffuzunu hem de anlamadığın kelimeleri düzeltme şansın oluyor. * Pratik yapma imkanı: Öğrendiklerini sadece dinlemekle kalmıyor, aynı zamanda uygulamalı olarak konuşma pratiği yapabiliyorsun. Bu sayede hem duyduklarını hem de öğrendiklerini bir arada pekiştiriyorsun. Bana göre faydalıydı gerçekten tavsiye ederim. |
|
Proactivenglish : Online İngilizce Kursu, Birebir İngilizce, Pro Active English Online İngilizce kursunu iki şekilde alabilirsiniz: Birincisi; kendi kendinize eğitim materyalleri üzerinden çalışarak. İkincisi; birebir, canlı, interaktif ve kişiye özel İngilizce ders alarak. Bilgi almak için tıklayın : https://www.proactiveenglish.com.tr/bilgi-al https://www.proactiveenglish.com.tr/ #proactivenglish #talkmoresmilemore #onlineingilizce #ingilizcekursu #proactiveenglishpractice #ingilizcekursonline #ingilizce #ingilizcekelime #ingilizceöğreniyorum #ingilizceders #ingilizceders #ingilizcevideo #ücretsizingilizce #birebireğitim #birebiringilizce |
|