< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
20 bin - 30 bini bırak ben 100-200 lira bile borç vermiyorum/almıyorum.
|
bide şu borç olayını yapmayınca arkadaşlığı bitiren tipler var. hic üzülmeyin direk yol verin gitsin.
|
Saglık harici hiçbir durumun muhtaçlığı yoktur harici herşey bekleyebilir/idare ettirilebilir. Gelire göre gider diye birşey var ayağını yorganına Gore uzatacaksın.
|
Babam 30 yıldır tanıdığı arkadaşına 50.000 kredi çekip vermişti, şimdi yıllardır davalılar, yurt dışına falan çıktı resmen dava uzasın diye, hiç beklemediğin insanlar çirkeflikte sınır tanımayabiliyorlar gerçekten. Babam "hayatta kimseye borç vermem, sırf o diye vermiştim" dedi, böyle bir kez güvendi diye de acısını çekti, yani özetle katılıyorum.
|
Borca girerek borç vermek nasıl bir mantıktır ya? Ben şahsen birine borçlanmayı sevmem. O yüzden çok mecbur kalmadıkça kimseden borç almıyorum. Param olduğu zaman esirgemem. Yakın arkadaşım veya akrabam 300-500 TL istese veririm ama kredi çekerek millete yüksek miktarda borç verenlere anlam veremiyorum
|
abine yazık olmuş. bu devirde babana bile güvenmiceksin demişler
![]() |
Ben 20 30 tl bile vermiyorum kimseye borç verilmez arkadaşlar giden para geri gelmiyor çünkü
|
Ben hep 50 liralık verdigimden beni etkilemeyen durumdur
|
Babam istese kredi çekip vermem.
bugüne kadar kimseden 1 lira borç istemedim. hiç sevmem. kimseye de 1000 tl üzerinde borç vermem. 10000 kredi çek ertesi gün 100000 vereyim deseler yine vermem. |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |