Selamlar. Bugün kız arkadaşımla 8 saat kadar beraber takıldık. Yeri geldi öpüştük yiyiştik yemek molası verdik sonra yeniden yiyiştik falan. Boşalamadan günü bitirip eve doğru yola çıktım ama nasıl bir yola çıkış! yürüyemiyorum aga. Daha önce de sevişip boşalmadığım zamanlar olmuştu ama bu seferki aşırı uzun sürünce artık testisler dayanamadı herhalde. Penguen gibi yürüyerek eve gittim ve çavuşu tokatladım ama orda da boşalamadım. Hala hafif bir ağrı sızı var napacam ben aq? Hiçbir şey yapmadan geçmesini beklesem zararlı olur mu acaba? Edit:Çavuşu yeniden tokatlayınca ağrı geçti. Sorun çözüldü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastermind1907 -- 1 Eylül 2020; 22:34:5 > |
Sevişme Sonrası Testis Ağrısı
Sevişme sonrası testis ağrısı, bazı erkeklerde sevişme veya öpüşme sırasında veya sonrasında ortaya çıkabilen geçici bir durumdur. Bu ağrı genellikle testislerde, kasıklarda veya alt karında hissedilir.
Nedenleri
Sevişme sonrası testis ağrısının nedenleri tam olarak bilinmemekle birlikte, aşağıdaki faktörler rol oynayabilir:
- Testislerin zorlanması: Sevişme sırasında testisler basınca veya sürtünmeye maruz kalabilir ve bu da ağrıya yol açabilir.
- Pelvik kasların kasılması: Sevişme, pelvik kasların kasılmasına neden olabilir ve bu da testislere baskı uygulayarak ağrıyı tetikleyebilir.
- Enfeksiyon: Nadir durumlarda, sevişme sonrası testis ağrısı, üreme sisteminde bir enfeksiyonun belirtisi olabilir.
Belirtileri
Sevişme sonrası testis ağrısının belirtileri kişiden kişiye değişebilir ancak genellikle şunları içerir:
- Testislerde, kasıklarda veya alt karında ağrı
- Şişlik
- Hassasiyet
- Hareketle artan ağrı
Tedavisi
Çoğu durumda sevişme sonrası testis ağrısı kendiliğinden geçer. Ağrıyı hafifletmek için şunları deneyebilirsin:
- Dinlenme
- Buz uygulaması
- Ağrı kesici ilaçlar
- Ilık banyo
Eğer ağrı şiddetliyse, devam ediyorsa veya ateş ve titreme gibi diğer belirtiler eşlik ediyorsa, tıbbi yardım almak önemlidir.
Önemli Not: Yukarıdaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye yerine geçmez. Testis ağrısı yaşıyorsan, doğru tanı ve tedavi için bir sağlık uzmanına danışmalısın.