Şimdi Ara

Sevişme sonrası Testis Ağrısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
27.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün kız arkadaşımla 8 saat kadar beraber takıldık. Yeri geldi öpüştük yiyiştik yemek molası verdik sonra yeniden yiyiştik falan. Boşalamadan günü bitirip eve doğru yola çıktım ama nasıl bir yola çıkış!

yürüyemiyorum aga. Daha önce de sevişip boşalmadığım zamanlar olmuştu ama bu seferki aşırı uzun sürünce artık testisler dayanamadı herhalde.

Penguen gibi yürüyerek eve gittim ve çavuşu tokatladım ama orda da boşalamadım. Hala hafif bir ağrı sızı var napacam ben aq?

Hiçbir şey yapmadan geçmesini beklesem zararlı olur mu acaba?

Edit:Çavuşu yeniden tokatlayınca ağrı geçti. Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastermind1907 -- 1 Eylül 2020; 22:34:5 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Sevişme Sonrası Testis Ağrısı

Sevişme sonrası testis ağrısı, bazı erkeklerde sevişme veya öpüşme sırasında veya sonrasında ortaya çıkabilen geçici bir durumdur. Bu ağrı genellikle testislerde, kasıklarda veya alt karında hissedilir.

Nedenleri

Sevişme sonrası testis ağrısının nedenleri tam olarak bilinmemekle birlikte, aşağıdaki faktörler rol oynayabilir:

• Testislerin zorlanması: Sevişme sırasında testisler basınca veya sürtünmeye maruz kalabilir ve bu da ağrıya yol açabilir.
    • Pelvik kasların kasılması: Sevişme, pelvik kasların kasılmasına neden olabilir ve bu da testislere baskı uygulayarak ağrıyı tetikleyebilir.
    • Enfeksiyon: Nadir durumlarda, sevişme sonrası testis ağrısı, üreme sisteminde bir enfeksiyonun belirtisi olabilir.

Belirtileri

Sevişme sonrası testis ağrısının belirtileri kişiden kişiye değişebilir ancak genellikle şunları içerir:

• Testislerde, kasıklarda veya alt karında ağrı
    • Şişlik
    • Hassasiyet
    • Hareketle artan ağrı

Tedavisi

Çoğu durumda sevişme sonrası testis ağrısı kendiliğinden geçer. Ağrıyı hafifletmek için şunları deneyebilirsin:

• Dinlenme
    • Buz uygulaması
    • Ağrı kesici ilaçlar
    • Ilık banyo

Eğer ağrı şiddetliyse, devam ediyorsa veya ateş ve titreme gibi diğer belirtiler eşlik ediyorsa, tıbbi yardım almak önemlidir.

Önemli Not: Yukarıdaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye yerine geçmez. Testis ağrısı yaşıyorsan, doğru tanı ve tedavi için bir sağlık uzmanına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kes kurtul

• arada el değiştir hocam  

• anladık kız arkadaşın var

• önerisi olan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mastermind1907

önerisi olan yok mu?

kes kurtul

• Banyoya gir soğuk su bas.
  • Keşbiş olsun mekanik center olsun 🤣
  • quote:

önerisi olan yok mu?

Sex mastera öneri vermek, haşa ne haddimize.

• Keşke benim de derdim seviştikten sonra testislerimin ağrıması olsa...

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam deneyeceğim sağolun

• mastermind1907 kullanıcısına yanıt

Ereksiyon süresini uzun tutup boşalmayı sağlamaz iseniz kaslar uzun süre gerildiği için ağrı olur.

Dr. Müjdegul karaca diye bir kadın var Google da aratın erkek ereksiyonu diye konuda bunu anlatıyor.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

tamamdır teşekkürler

• Yılanı kustur

• quote:

tamamdır teşekkürler

Hocam benzer durumu ben de yaşıyorum birkaç gündür. Yürüyemedim dediniz ya. O ağrı/acı çok şiddetli olarak anlık mı geliyor yoksa devamlı olan bir ağrı mı? Ve testis mi ağrıyor kasık mı?
  • Çavuşa izin ver dinlensin kendini toparlasın. Çok yüklenirsen böyle oluyor

Kendini meşgul edecek bahane falan bul. Kızın yanına gidersen dayanamazsın yine yapar ağrıtırsın.
  • blueballs olmusun

• herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt

Testis ağrısı normal zamanda ani olarak geliyor ise damar sıkıntısı olabilir.

• Uzun süre sonra yaptığımda benimde başıma gelmişti. Düzene oturtmak gerek bence çözümü bu.
  • 1 saat kadar bekleyip bir kez daha mastürbasyon yapmayı denedim ve nihayet boşalabildim.

ağrı da geçti.

öneri verenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastermind1907 -- 1 Eylül 2020; 22:28:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.