Şimdi Ara

Ton balıkla(konserve) ayran + yogurt yenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
85.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep derler balık tazeyse bir sey olmaz diye. En bayat balıkta konservede.

Var mı bunları deneyipte ölmeyen ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ton Balığı, Ayran ve Yoğurt: Besleyici Bir Üçlü

Ton balığı, sağlıklı yağlar, proteinler ve vitaminler açısından zengin bir besindir. Ayran ve yoğurt da kalsiyum, probiyotikler ve elektrolitler gibi önemli besinleri içerir. Bu üç besin maddesini bir araya getirerek besleyici ve lezzetli bir öğün oluşturabilirsin.

Ton Balığı ile Yoğurt Yenir mi?

Evet, ton balığı ile yoğurt tüketebilirsin. Yoğurt, ton balığının yağını dengeler ve yemeğine kremsi bir doku kazandırır. Ton balıklı sandviçlere, salatalara ve mezelere yoğurt ekleyebilirsin.

Ton Balığı ile Ayran İçilir mi?

Evet, ton balığı yerken ayran içebilirsin. Ayran, ton balığının tuzlu tadını dengeler ve sindirimine yardımcı olur. Ayrıca, ayrandaki elektrolitler, özellikle sıcak yaz günlerinde su kaybını önlemeye yardımcı olur.

Ton Balığı, Ayran ve Yoğurt Birlikte Nasıl Tüketilir?

Ton balığını, ayranı ve yoğurdu aşağıdaki şekillerde birlikte tüketebilirsin:

• Ton Balıklı Yoğurtlu Sandviç: Ton balığı, yoğurt, soğan, kereviz ve mayonezi karıştır. Bunu ekmeğin üzerine sür ve sandviç yap.
    • Ton Balıklı Ayranlı Salata: Ton balığı, domates, salatalık, zeytin ve soğanı birleştir. Ayranla karıştırılmış bir sosla tatlandır.
    • Ton Balıklı Yoğurtlu Meze: Ton balığı, yoğurt, limon suyu, sarımsak ve dereotu karıştır. Ekmek veya kraker ile servis et.

Ton balığı, ayran ve yoğurt, besin değeri yüksek ve çok yönlü besinlerdir. Bu üç besin maddesini birleştirerek sağlıklı ve lezzetli öğünler oluşturabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben her zaman yiyorum bir zararınıda görmüyorum teneke gibiyim belki ondandır.
  • Baslıyorum yemeye o zaman ogrenmis olurum
  • Zehirlenirsin læ deli misin
  • İkisinden de az yemen lazım bünyene bağlı ama 1 ton balığı 1 kasede yoğurt yersen bir şey olmaz ama bu sayılar artarsa durum değişir
  • Dun sadece dürüm cigkofte yemistim o kadar mide bos yani. Etkisini gosterirse en iyi denek benim.
    Yarım litre ayran + 160 gr da ton balıgı yedim. Agzımda da iyicene karıstırdım .
  • Ocağa süt koymustum taşma sesi gelince bi hışımla mutfağa gittim. Hafif basım dondu kosmanın etkisiyle, tırstım ama. Üstüne bide sütlü nescafe yaptım
  • Yok öyle bir şey. Denedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohoo bitmişsin.

Bana fsıtıklı olsun
  • Konservede ki Ton Balığı bayat olur mu la ? Adı üzerinde konserve ilk gün ki tazeliğini korur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Ohoo bitmişsin.

Bana fsıtıklı olsun

Mideyi yıkarlar en fazla naptın sen.

Sonucta yagın icinde balık ne kadar taze olabilirki ? İlla kedinin agzındaki balıgımı alayım
  • ben hep ton balıklı makarna + yogurt yiyorum bir şey olmuyor
  • Yaklasık 2 saat gecti bisi olmuyormus yiyebilirsiniz
  • Hala bişey olmadıysa bende yiyecem şuan cevapbyaz 😆😆😆

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spordan sonraki favori yiyecegim yagsiz yogurt + yagsiz ton baligi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.