Hep zayıftım o yüzden hiç kilo verme gibi bir derdim olmadı. Yemek bana formalite gibi geliyor zamanı geldimi yemeye çalışırım onun dışında pek aklıma gelmez. Kilomun daha fazla olmasını istiyorum ama fazla yesemde değişen bir şey olmuyor. Ama çevremde fazla kilo problemini spor yaparak çözen arkadaşlarım var. Spor salonlarına yazılıp düzenli olarak koşu ve bazı hareketler yaparak zayıflamayı başardılar.
Ramazanda kilo almak normaldir, bitince verirsin.. Ek olarak; gece sahurda fazla karbonhidratlı besinler tüketme.. Yani ekmek, makarna vs. tüketme.. Fazla tuz tüketme..
hamur işi yememek yetmez çok fazla şeker,yağ vb içeren şeyleri de tüketme...ama yaş 16 boyun uzar daha...biraz boyun uzasa daha içine sinebilir kilon da kamufle olur en önemlisi spora da devam...
Hamurdan Tuzdan Katı yağdan uzak duracaksın.
Şerbetli tatlılar yemeyeceksin.
Bol bol sebze meyve tüket ayrıca oruç tutma vücudun sıhhatini bozuyorsun 16 saat vücudu sussuz bırakarak mahvediyorsun.
ben ramazanda 4 kiloya yakın verdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme