Şimdi Ara

Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce tam 80 kiloydum ve 1.65 cm boyundayım. Bu durumda kiloluydum ve kilo vermeye karar verdim. Birçok diyet denemek ve diyetisyene gitmeden kendim uygulayacağım bir diyet yapayım dedim. Sabah kahvaltısında 1 yumurta, yağsız peynir, 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çayla başladım. Öğlen ve ara öğün yemiyorum , sadece akşam yemeği yoyorum. 1. akşam çorba, yoğurt ve meyve. 2. akşam çorba, kabak yemeği yeşillik ve yoğurt. 3. akşam ıspanak yoğurt ve meyve. 4. akşam tavuk haşlaması, yoğurt ve yeşillik. 5. akşam çorba, ton balığı, meyve. Her menü sonrası bol meyve suyu. Günlük olarak 2 litre su içiyorum. Sadece ayda 1 kere makarna veya pilav yiyebiliyorum.

    İşte böyle yapınca 80'den 65 kiloya düştüm. Biraz sabır isteyen ve zor bir diyet ama oldukça işe yarıyor. 2 ay daha bunu uygulayınca sağlıklı kiloya ulaşacağımı düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ayda 15 kilo vermek hiç sağlıklı değil 4 kilo normali.2 ay daha böyle gidersen gözlerini hastanede açarsın.sen bir ayda 15 kilo verdim başarı diyorsun ama beynin seninle aynı görüşte değil.o diyor ki yiyecek bir şey yoktu kıtlık vardı çok kötüydü.beynin olmanı istediği bir kilo vardır diyelim 80 kiloda bazı organları daha iyi kullanıyordur seninle oturup konuşmuyor böyle yönetiyorum abi diye sen de ona ya böyle güzel kıyafet bulamıyorum diyemiyorsun o yüzden bıraktığun anda o kiloların hepsini geri alacaksın diyet böyle 80'lerden kalma gazete makaleleri gibi yapılmaz bir dilim kepek ekmeği vs diye.diyetisyene gitmelisin düşündüğün gibi değil belki body building yap diyecek.insanoğlu çok geliştiğini iddia ediyor aya gittik ama bunların hepsi bilgidir yoksa beynimiz taş devrinden kalmadır hiç gelişmemiştir.git taş devrine kaykay kaymayı öğret senden iyi yaparlar beyin aynı beyin ve diyet yapıyorum dediğin anda onu kıtlık olarak algılıyor çünkü taş devrinde öyleymiş.her diyette istediğin kadar tıkınabildiğin hile günleri olur sırf beyne yok kıtlık mıtlık bak hayvan gibi yiyorum mesajı vermek için yani kolay değil bu iş.bir de insülin direnci vs gibi şeyler olursa tam şenlik.anoreksiya olup iskelet gibi geziyor şimdi gençlik ve buna sağlıklı diyor 1.65'e 65 normal daha ne iki ay devam edecen çılgınlık..


    https://www.acibadem.com.tr/ilgi-alani/anoreksiya-nervoza//



    https://www.formdakal.com/vucut-kitle-indeksi-hesaplama//





  • Bende 1.67 boyunda 78 kiloydum. Sadece sabah kahvaltı ve akşam yemek yedim. Ara öğün aburcubur felan yemedim. Sonuç: 1.5 ayda 12 kilo verdim. Şuan 66 kiloyum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dişi misin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.