Yarbay
17 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 486 (Bu ay: 15)
Gönderileri

Kendime pc bakınıyordum uygun fiyatlı. Genelde 10 bin civarına ekran kartsız modeller varken 13 bine bunu buldum. Sabahtan beri araştırıyorum daha uyguna bulamadım,aldım gitti Benim gibi orta yollu pc arayanlar varsa kesinlikle bir baksınlar.

Güzel özellikleri;

144 hz.

1 adet m2 boş slot

1 adet 2.5'' hdd boş slot

Tek slot 8 gb ram

Kötü özellikleri;

Bana göre klavye ışık rengi, sadece kırmızı yanıyor ve rengi değişmiyor.

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qb9ey-004-p-HBCV000046NMN3?url_src=and-product-detail

Benim bölgemde bulamadım, işine yarayan varsa bedava fiyat

https://www.sokmarket.com.tr/matik-camasir-deterjani-lavanta-bahcesi-10-kg-p-26348

Makinayı koçtaştan aldım, diğer satıcılara göre uygun sayılır. Bana göre en iyi özelliği 5 yıl garantisi olması.

Sitesinde 5-10 dk gezinirseniz %10 indirim kodu çıkıyor 270 e geliyor. Mağaza teslim satın alırsanız 175/50 indirim çeki de veriyor.

180 parça uç seti 150 TL yanına 25 TL lik daha bir şey alırsanız 125 e geliyor. 175/50 indirim çeki sadece mağazada geçiyor.

Ürünün inceleme videosuda mevcut

Mac Allister Gravür Makinası Dremel 299 TL (KUPONLA 270TL)Ürün İncelemeyoutube
#macallister #kutuaçılımı #kutuaçılışı #kutuaçma #gravür #gravur #dremel #koçtaş #enucuz Reklam veya işbirliği değildir.
https://www.youtube.com/watch?v=6Eh2gAoOyhk
Haftalardır araştırıyorum artık sıkıldım. Bu gece ikisinden birini alacağım.

Michelin 390 tl
Goodyear 335 tl (4 kanallı)

İkisi de 2019 üretim 205/55/16

Kullananlar varsa yorum yaparsa çok sevinirim. Benim için en önemli kriter abs devreye girmeden frenaj, yol tutuş ve lastiğin sessiz olması.

edit:2020 ocaktan beri goodyear egp 4 kanallı kullanıyorum çok memnunum.
Merhaba forumdaşlar, 4 ay sonra kısmet olursa düğünüm olacak. Tv hariç her şeyi aldık. Bir tek tv de karar veremedim. 55 inç tv istiyorum, ayırabileceğim maximum bütçe 4bin tl.

İki tv yi de inceledim, ikiside fena değil ancak karar veremedim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Ayrıca bir konuda da kendimle çelişiyorum. Bir yanım biraz daha bekle yeni modeller çıkar fiyatlar düşer diyor, diğer yanımda artan kurdan dolayı fiyatların yükselebileceğinden korkuyor.
Merhaba, geçen hafta yeni bir araç aldım ancak aracı aldıgım arkadaş trigerle değişimiyle ilgili net bir şeyler söyleyemedi. Bir sürü fatura verdi. Verdiği faturaların içindeki trigerle ilgili olan tek fatura bu. Bu faturaya bakarak trigerin değişip değişmediğini söyleyebilir misiniz ?

Triger Hakkında Yardım İstiyorum. Konuya Girin Lütfen

Edit: Forum yine bozuk sanırım. Resmin linkini direkt koyuyorum.
https://store.donanimhaber.com/17/d4/f0/17d4f0ba96e172b336bad7c3990b7ccf.jpg
Satan varsa pm atababilir yada konuya yazabilir.

Aracın sıkıntısı olmasın
Km 150 bini geçmesin
Siyah araç istemiyorum
Kaputu değişik yada boyalı olmasın, tavanda hiçbir şey olmasın.
1-2 binden yüksek hasar kaydı olmasın
Belden aşağısı yada komple temizlik boyası olmasın.
28-29-30 bin isteyecekler lütfen yazmasın.

Gerçekten aracını satmak isteyen varsa alıcıyım.
Evet arkadaşlar 2008 fiesta buldum, 120 bin km de 2. sahibinden 3 yıldır ondaymış. İlk tescil plakası bile aynı. Tek değişen sol çamurluk, bir de marşpiyel boyalı başkada bir sıkıntısı yok. Bir tane hasar kaydı var 7 sene öncesine miktar yazmıyor, çarpma. Gittik baktık arabaya anlaştık. Yarın ustalarımız bakacak arabaya, tamam derlerse pazartesi benim inşallah

Bütçeyi 30 bine çıkardım. 1.4 tcdi 2006-2008 fiestalar mantıklı geliyor sorunsuzluğu ile. 68 bg az gibi sadece. 1.6 ghia bulsam süper olur.
1.6 hdi c4 ler çok hoş geliyor ama full elektronik olması gözümü korkutuyor.
1.3 grande puntoları düşünmüştüm, kronik sorunları nedeniyle vazgeçtim gibi.

Merhabalar maximum 25 bin liraya kadar araç bakıyorum. Aslında 20 bin liraya ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur.

İçimden cam tavanlı 206 lar geçiyor, yada sanruflu xt modelleri. Ancak sanruf sıkıntı çıkarır yaş itibariyle diye cam tavanlılar daha mantıklı geliyor.

Ör:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-muazzam-firsat-araci-481484184/detay/

Clio 2 Hb ler var o paraya alabileceğim ancak kronik blok çatlaması yazmış birkaç kişi o yüzden bilemedim.

2004 ve üzeri fiestalarıda beğeniyorum, hatta 2006 üstü makyajlı bulsam direk alırım ancak 2 sene önce 17 bin olan araç bugün 30 bin olmuş.

Benim aklımdan geçen modeller bunlar, hangisini almak daha mantıklı olur? Dediğim gibi 20 bine ne kadar yakın olursa daha iyi olur benim için.

Aklıma gelmeyen alınabilecek araç tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.
2 saattir kombiyle uğraşıyordum hiç ateşleme yapmıyordu. Direk kırmızı ışık yanıyordu. Nettede resetleme ilgili pek bir şey bulamadım. Tam servisi arayacakken sitenin birinde bir yöntem buldum kombi çalıştı.

.Reset ise kalorfer düğmesini enson ayara getirip, nota işarete getirin.

Kombi açıkken arıza ışığı yanıyorken kalorifer düğmesini sona kadar getirin sonra tekrar başa getirin sonra yine sona getirin. Muhakkak olacaktır.
Ürünü merak edip fiyatınında uygun olması vesilesiyle aldım forumdaşlar. İlginçtir ama gerçekten çekiçten farkı yok hatta güç uygulamanıza gerek yok. Tetiğe bastığınız an çakıyor. Benim ürün bugün geldi tahtaya falan çakacağından şüphem yoktu da küçük beton çivisiyle duvara da çaktı. Ürün videoakinin aynısı, birkaç güne fırsat bulursam bende bir video ekleyeceğim. Üzerinde renk değiştiren şarj durumunu gösteren bir adet led ışık bulunuyor. Ben ürün ilginç ve ucuz geldiği aldım, beklentimin üstünde çıktı. Almayı düşünenlere tavsiye edebilirim.

HammerHead 7.2V-Lion Otomatik Çivi Çakma Makinası 29.90 TL HammerHead 7.2V-Lion Otomatik Çivi Çakma Makinası 29.90 TL HammerHead 7.2V-Lion Otomatik Çivi Çakma Makinası 29.90 TL

http://urun.n11.com/civi-ve-zimba-cakma/hammerhead-72v-lion-otomatik-civi-cakma-makinasi-P114977590?cid=604001&gclid=CjwKCAjww9_MBRAWEiwAlaMJZqzuxRuSXNygEpVoe2EmYhtgofba8EATlSamt9uWrFtQZUcPpznvYxoCsoEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Hakkında
Forum İmzası:
NİSSAN QASHQAİ 1.6 DCİ BLACK EDİTİON X-TRONİC
MEGANE 3 1.5 DCİ DİNAMİK PREMİUM PACK
Dh 2006 Üyeleri
Uludag Üniversitesi-iktisat
HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
Forum İkinci El İmzası:
Referans sistemini kullanmiyorum, 10 yillik üyeligim referansimdir.
Ayrica canim istedigi için iade ediyorum diyen alicidan beridir sanalpazar kullanmiyorum. Kisacasi bos yere kargo ücreti ödemek istemiyorum.
Hakkımda:
MEGANE 2 HB 1.5 DCI DYNAMIC
Dh 2006 Üyeleri
Uludag Üniversitesi-iktisat
NINTENDO WII BLACK
~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
PIRANHA BUSINESS TAB 7''~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
LG
Operatör
Türk Telekom
ISS
Superonline
Takım
Galatasaray
TV
TV
Notebook
HP
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.975
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.096
Konularının görüntülenme sayısı: 317.402 (Bu ay: 2.267)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.098 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.