|
İğnelerin tıbbi amaçlarla kas içi veya damar içi enjeksiyon yoluyla kullanılması öngörülmüştür. Bunların ağızdan veya başka yollarla alınması ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.
Dikloron Ampul İçilir mi?
Dikloron, ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak kullanılan bir ilaçtır. Ampul formu, enjeksiyon yoluyla uygulanması için tasarlanmıştır. Ağızdan alınması halinde mide bulantısı, kusma, karaciğer hasarı ve hatta ölüme yol açabilir.
Arveles Ampul İçilir mi?
Arveles, kas gevşetici olarak kullanılan bir ilaçtır. Ampul formu, tıbbi gözetim altında enjeksiyon yoluyla uygulanmalıdır. Ağızdan alınması ciddi kas zayıflığına, solunum güçlüğüne ve felce neden olabilir.
Ağrı Kesici İğne İçilir mi?
Ağrı kesici iğneler, genellikle kas içi veya damar içi enjeksiyon yoluyla verilir. Ağızdan alınmaları durumunda, mide-bağırsak sorunlarına, alerjik reaksiyonlara ve hatta organ yetmezliğine yol açabilirler.
İğne İçilmesi Sonuçları
İğneleri ağızdan veya enjeksiyon dışı yollarla almak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarına neden olabilir:
Sonuç:
İğneler, yalnızca tıbbi amaçlarla ve bir sağlık uzmanının talimatlarına göre kullanılmalıdır. Bunları ağızdan veya enjeksiyon dışı yollarla almak son derece tehlikelidir ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Intel 2600K - Asus P8P67 Deluxe MB - Gskill Ripjaws-X DDR3 2x4GB CL9 1600Mhz 1.5v RAM Gigabyte 670oc. Noctua NH-D14 OCZ 60GB VERTEX-2 Samsung 250GB HDD XPREDATOR Black Edition High Power Absolute Power 1000W
|
|
''Para herşeyi yapar diyen adam, para için her şeyi yapan adamdır. '' "Dünü geçmiş yapan yaşanmış olmasıdır.Yarını gelecek yapan hayallerimizdir.Bugünün önemi ise dün yaşadıklarımızdan çıkardığımız tecrübelerle,yarına yani hayallerimize ulaşmak için vereceğimiz mücadelenin başlangıcıdır.O gün de bugündür. |
|
|
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Intel 2600K - Asus P8P67 Deluxe MB - Gskill Ripjaws-X DDR3 2x4GB CL9 1600Mhz 1.5v RAM Gigabyte 670oc. Noctua NH-D14 OCZ 60GB VERTEX-2 Samsung 250GB HDD XPREDATOR Black Edition High Power Absolute Power 1000W
|