Şimdi Ara

KILLZONE 3 - O KADAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KILLZONE 3 - O KADAR!

KILLZONE 3 - O KADAR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronokrator -- 15 Ekim 2010; 15:47:44 >

• işte bu gusel bu haber
  • KZ2 gibi kısa olmasın ve mümkünse çabuk alalım, PS3'e oyun çıkaracağım diyenlerin hepsi min 6ay-1sene gecikme ile çıkarıyor
  • Zevk meselesi. Ben Killzone 2 den o kadar çabuk bıktım ki, biladerin oyunu bitirmesini bekledim daha sonra takasladım.
  • KZ serılerı bıtmez 3 ü 4ü 5 i de gelıcektır fakat araları nekadar olur bılınmez. misal kz 1 ıle kz 2 arası 5 yıldı 2.ile 3 arası .1.5 yıl falan olucak galıba.
  • Bu sene sonu yayınlanır gibi geliyor bana ...
  • Konusu,kurgusu,grafikleri,yapay zekadaki başarısı,seslendirmeleri,atmosferi ve vuruş hissini gayet sağlam-tok şekilde hissettiren yapısıyla en beğendiğim fps lerden olan oyunun 3. sünü heycanla bekliyoruz

Ayrıca oyun süresini çok kısa bulanlara tavsiyem oyunları easy ya da normal moddan ziyade hard seviyede oynamalarıdır. Ben hard seviyede yaklaşık 11,12 saatte anca bitirebildim oyunu ki son bölümde modu normal yaptım yoksa 2 saat ugrasırdım Radec le
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel haber, arşivimize katabiliriz. :)
  • off super haber
  • GT5 gibi olmasında
  • Killzone geç gelsin..sağlam gelsin
  • Kontroller daha da iyileştirilsin ve KZ2 kadar kısa sürmesin :)
  • hazır ellerinde motor var zaten bu sefer senaryo ve multiye daha cok yogunlasırlar kusursuz bi oyun cıkar ortaya
  • Gelsin bakalım,acele etmesinlerde şöyle oturaklı,kimsenin gıkını çıkartamayacağı şekilde gelsin
  • Buyursunlar... KZ2'yi 4 saatte bitirmiştim 2. oynayışımda, biraz uzun olsa iyi olur tabi ki.
  • süper bir haber , umarım kz2 gibi geç çıkmaz...Ayrıca oyun süresi biraz uzun olsun bu sefer kz2 çok kısaydı
  • Bir türlü sevemedim şu oyunu, ama grafiklerine filan lafım yok. Gelsin ve PS3 biraz daha öttürsün.
  • Yapımcılar Sıngle modunu birazdaha önemserlerse Kıllzone 3 mükemmel bir oyun olarak gelicektir karşımıza.
  • Killzone 2'den daha kısa sürecektir yapım süresi, her şey hazır.

Temel ellerinde, tek yapmaları gereken yeni senaryo ve ufak tefek yenilikler.
  • Grafiklerde geliştirilmeye gidebilir,neden olmasın ki?

UC1 ile UC2 arasında 2 yıl var, ve grafiksel gelişim fazla
    Hemen hemen kz2 ile kz3 arasında da süre o kadar olacaktır...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.