Şimdi Ara

KILLZONE 3 - O KADAR! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tukce dubloj olayı kesin değil henüz
  • online i manyak olcak tr dublaj olduğunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

tukce dubloj olayı kesin değil henüz

Hocam Oyunun anakonusunu açmışsınız ama gelişmelerden haberiniz yok , ki bu çok çok önemli bir gelişme biz türk oyuncuları açısından. Özgür kirazcı sony lansman röportajında türkçe dublaj olucağını dile getirdi. görünen oki oyunun 2 ayrı konusu var ve diğer konu 20 sayfa ve anlık bilgilerle ilerliyo sizse inatla bu konuyu güncel tutmaya çalışıyosunuz .bırakında forum düzeni ve gerekli bilgilerin edinilmesi açısından tek konu üzerinden ilerlesin .insanlarında kafası karışmasın.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 15 Ekim 2010; 20:45:30 >
  • @_2FAST4U_

Özgür Kirazcı'dan Guerrilla games yapımcısı gibi bahsettin birden. Dünyadan haberim yok evet haklısın. O nedenle arkadaşların beni ve bu konuyu takip ediyor :)

Ortada bir inat vs. yok, hırsızlık var. 20 sayfa hiç birşey ifade etmiyor. Oyun ile ilgili bir konu varken gibip başka bir konu açmak mıdır doğru olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

@_2FAST4U_

Özgür Kirazcı'dan Guerrilla games yapımcısı gibi bahsettin birden. Dünyadan haberim yok evet haklısın. O nedenle arkadaşların beni ve bu konuyu takip ediyor :)

Ortada bir inat vs. yok, hırsızlık var. 20 sayfa hiç birşey ifade etmiyor. Oyun ile ilgili bir konu varken gibip başka bir konu açmak mıdır doğru olan?

Hocam Guerilla games kendisi yapmıyo türkçe dublajı , Sony türkiye yapıyo bu yüzden Özgür kirazcı açıklamasını yapıyo siz inat yapmıyorum diyosunuz ama bu işi gurur meselesi haline getirmişsiniz anlaşılan ,ben yazdıklarınızdan böyle anımsıyorum ,neyse sadece bir oyundan ve forum düzeninden bahsettiğimizi hatırlatarak size kolay gelsin diyorum

• kz 2 beni hiç sarmadı acayip yavaş . grafikler falan güzel tamam da yani begenmedim
  • sevenide o yüzden seviyo.pek satmamasındaki ana sebep ama olsun böyle kalsın.
  • Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum Move la oynamak için nezaman çıkıyorum tam olarak bilen varmı
  • Yanılmıyorsam Şubat 2011 gibi çıkıcak. Move için yurtdışında Tüfek aparatları çıkıyor yakında. Umarım Türkiye'ye de gelir, o şekilde oynamak çok büyük keyif verir
  • killzone 3 beta temasını indirebilen var mı? (benim gibi)

KILLZONE 3 - O KADAR!
  • Bende o zaman ps3 olsaydı alayına giderdimde geç kaldım cumartesi geldi elime
  • 150 kişiye beta kod hediye edilecek!!!

Twitter ile;

Eğer PSN-UK hesabınız var ise:

@killzonedotcom Please include me in the Killzone 3 beta! My PSN ID is [PSN ADINIZ] #killzone3 #sceehttp://ow.ly/2Vfcf

Eğer PSN-US hesabınız var ise;

@killzonedotcom Please include me in the Killzone 3 beta! My PSN ID is [PSN ADINIZ] #killzone3 #sceahttp://ow.ly/2Vfcf

yazın.

Bunu yazan kişiler arasında çekilişle 150 kişiye beta kod hediye edilecek.

(Bu arada bende akşam temayı indirdim update olur olmaz.)

•  KILLZONE 3 - O KADAR!  KILLZONE 3 - O KADAR!

• KILLZONE 3 BETA

• öbür konudaki arkadaş banlanmış galiba değilmi burdan devam edelim
  • hell yeahhhhhh
  • kz2 de beni clana almamışlardı yok k/d1 den büyük olcakmış yok bilmemne ben o zaman ps3 ü yeni almıştım ilk oyunum kıllzone du o kadar oynayabiliyodum almamıslardi hiç türkle oynamadım o oyunu ama o oyun kadarda hiç bi oyundan keyif almadım bc2 deki gibi sağlam bi clan toplarsak sabahlar olmasın
  • metin duruyomu sende kz2? oynayalım bi ara beraber duruyosa. kz3 de sağlam bi clan yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

kz2 de beni clana almamışlardı yok k/d1 den büyük olcakmış yok bilmemne ben o zaman ps3 ü yeni almıştım ilk oyunum kıllzone du o kadar oynayabiliyodum almamıslardi hiç türkle oynamadım o oyunu ama o oyun kadarda hiç bi oyundan keyif almadım bc2 deki gibi sağlam bi clan toplarsak sabahlar olmasın

Bizim klan Turkzone'dan bahsediyorsun kesin kardes o kurallari koymamizin sebebi klan maclari icindi iyi oynayan arkadaslar az iyi oynayanlar arasinda catisma cikiyordu birde o donem valorune maclara cikiyorduk is bayaa ciddiyete binmisti biraz gereksiz hirs yapmistik seni kirdiysak affola

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.