Şimdi Ara

NE YAZIK Kİ FİFA 12 FİFA 13 'den ÇOK DAHA İYİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
13.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fifa 12 yi çok oynayanlar bu oyuna bağlananlar fifa 13 e geçmesin boşuna inanılmaz fark var Fifa 12 çıktığında bundan iyisi olamaz demiştim yanılmadım berbat bir oyun yaptı ea.

bi kere FİFA 13 inanılmaz hızlı fifa 12 gerçek futbola göre bile hızlıyken fifa 13 ün bu kadar hızlı olması hiç gerçekçi yapmamış oyunu

paslar çok hızlanmış oyun basketbol gibi sırayla yapılan ataklarla geçiyor bi ben kontra yapıyorum bi rakip

ayrıca attacking intelligence berbat olmuş defansif orta saha bile ceza sahasında burak yılmaz gibi boşlukta pas istiyor sonra kontra yiyoruz bunu görünce çıldırmamak elde değil zaten

zaten paslar hızlı her yerden hücum oyuncuları boşluklara kaçıyor, ofsaytta kalmamaya çalışıyor otomatik olarak. lan o zaman neden biz oynuyoruzki sadece pas tuşuna şut tuşuna basacaksak.

futbol oyunu oynamak sadece tuşlara basmaktan ibaret olmamalıdır takımın atağa sen çıkarırsın ister yavaş oyun kurmaya çalışıp kontrollü oynarsın istersende hurra hücum yaparsıni forvetlerinde otomatik kaçmaz sen kaçırırsın verkaçla vs. işte bunları fifa 12 de özgürce yapabildiğimiz için fifa 12 efsane olacak ve uzuuuuuuuuuun yıllar böyle bir oyun gelmeyecek.

fifa 13 ü yaparken fifa 12 nin üstüne sadece eas fc (yani takım ve oyuncuların gerçekteki formlarına göre güçlerinin düzenlenmesi) ve yeni forma top vs ekleselerdi bu bana yeterdi açıkçası.

Not:Bu yazdıklarıma fifa 12 yi az oynamış olanlar katılmayacaklar biliyorum o yüzden onlardan bunu anlamalarınıda beklemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomfist95 -- 4 Ekim 2012; 18:06:42 >

• Bence yapılan yenilikler güzel.Tabi herkesin düşüncesi farklı saygı duymak lazım.Belki Fifa nın o oynanışı hoşuna gitmiştir.

Ama bana sorsan Fifa 13 derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 4 Ekim 2012; 18:12:43 >
  • Bu senin kişisel yorumun.Bir çok kişi de fifa 12'nin çok yavaş olmasından şikayet ediyordu.Ki gerçekten öyleydi.
  • fifa 13 ün oyun hızına ea forumlarında 50 küsür sayfalık şikayet var.
  • goruntu kalıoteslısnı medıum yada low a alınca cok hızlı oluyo mac ama settıngsten ayarlanbılıyo,,onun dısında fifa 13 12 ye gore ınanılmaz gelıstırılmıs bı oyun, bazı sorunlar mevcut , onlarda yamayla duzeltırlır dıye dusunuyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgrg

arkadaşlar fifa 12 yi çok oynayanlar bu oyuna bağlananlar fifa 13 e geçmesin boşuna inanılmaz fark var Fifa 12 çıktığında bundan iyisi olamaz demiştim yanılmadım berbat bir oyun yaptı ea.

bi kere FİFA 13 inanılmaz hızlı fifa 12 gerçek futbola göre bile hızlıyken fifa 13 ün bu kadar hızlı olması hiç gerçekçi yapmamış oyunu

paslar çok hızlanmış oyun basketbol gibi sırayla yapılan ataklarla geçiyor bi ben kontra yapıyorum bi rakip

ayrıca attacking intelligence berbat olmuş defansif orta saha bile ceza sahasında burak yılmaz gibi boşlukta pas istiyor sonra kontra yiyoruz bunu görünce çıldırmamak elde değil zaten

zaten paslar hızlı her yerden hücum oyuncuları boşluklara kaçıyor, ofsaytta kalmamaya çalışıyor otomatik olarak. lan o zaman neden biz oynuyoruzki sadece pas tuşuna şut tuşuna basacaksak.

futbol oyunu oynamak sadece tuşlara basmaktan ibaret olmamalıdır takımın atağa sen çıkarırsın ister yavaş oyun kurmaya çalışıp kontrollü oynarsın istersende hurra hücum yaparsıni forvetlerinde otomatik kaçmaz sen kaçırırsın verkaçla vs. işte bunları fifa 12 de özgürce yapabildiğimiz için fifa 12 efsane olacak ve uzuuuuuuuuuun yıllar böyle bir oyun gelmeyecek.

fifa 13 ü yaparken fifa 12 nin üstüne sadece eas fc (yani takım ve oyuncuların gerçekteki formlarına göre güçlerinin düzenlenmesi) ve yeni forma top vs ekleselerdi bu bana yeterdi açıkçası.

Not:Bu yazdıklarıma fifa 12 yi az oynamış olanlar katılmayacaklar biliyorum o yüzden onlardan bunu anlamalarınıda beklemiyorum.

bunlarin nedeni oyunun kotu olmasi diil senin taktik bilmeme.oyunda eger formationda oyuncularin workrate lerini ayarlayarak kimin ileri cikacagini yada cikmicagina karar verebilirsin.formation da oyuncunun ne tarafa dogru kacacagina bile karar verebilirsin.ayrica custom taktikte oyunun hizini ayarlayabilirsin.oyun hizli evet ama futbolda hizli bi premier ligi macini acta izle fifanyavas kalir.Fifada top yapmak istersen ayag pasla oynarsan oyun yavas olur oyunun hizi senin elinde.Bu konuda senin bi sucun yok maalesef turkiye liginde futbol okadar yavaski senin zihninde futbol yavas diye bir kaide olusmus.paslar hizli diyorsun ac bi mac izle bakalim almanya liginde takimlar ne kadar orgNize adam daha top ayagina gelmeden hangi arkadasinin nerey kacacigini biliyor.oyundada bu hava var.pasin hizi senin elinde uzaga atacaksan bar i doldur haliyle adam topunuzaga atacagi icin top hizli gidecek.futbol hizli bir oyundur.turkiye ligi haric.bu oyunu en iyi oynayan takim b.dortmund tur sana izlemeni tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun bence hızlı falan değil gayet iyi olmuş FIFA 13
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence 11 2'sinden de iyi
  • quote:

arkadaşlar fifa 12 yi çok oynayanlar bu oyuna bağlananlar fifa 13 e geçmesin boşuna inanılmaz fark var Fifa 12 çıktığında bundan iyisi olamaz demiştim yanılmadım berbat bir oyun yaptı ea.

oyun hızını,pas hızını çok rahat ayarlayabilirsin.

• burakgrg İSİMLİ ÜYENİN YAZDIKLARINA KATILMIYORUM...
    Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: sedat4444

quote:

bunlarin nedeni oyunun kotu olmasi diil senin taktik bilmeme.oyunda eger formationda oyuncularin workrate lerini ayarlayarak kimin ileri cikacagini yada cikmicagina karar verebilirsin.formation da oyuncunun ne tarafa dogru kacacagina bile karar verebilirsin.ayrica custom taktikte oyunun hizini ayarlayabilirsin.oyun hizli evet ama futbolda hizli bi premier ligi macini acta izle fifanyavas kalir.Fifada top yapmak istersen ayag pasla oynarsan oyun yavas olur oyunun hizi senin elinde.Bu konuda senin bi sucun yok maalesef turkiye liginde futbol okadar yavaski senin zihninde futbol yavas diye bir kaide olusmus.paslar hizli diyorsun ac bi mac izle bakalim almanya liginde takimlar ne kadar orgNize adam daha top ayagina gelmeden hangi arkadasinin nerey kacacigini biliyor.oyundada bu hava var.pasin hizi senin elinde uzaga atacaksan bar i doldur haliyle adam topunuzaga atacagi icin top hizli gidecek.futbol hizli bir oyundur.turkiye ligi haric.bu oyunu en iyi oynayan takim b.dortmund tur sana izlemeni tavsiye ederim

FIFA 12 ye bile hızlı demişsin kardeşim FIFA 12 nin en büyük KÖTÜ YANI ACI YANI PASLARIN VE ŞUTLARIN YAVAŞ OLMASIYDI
    NASIL OLURDA FIFA 13 hızlı diyorsunuz anlamış değilim sedat4444 kardeşim SENİNLE İLGİLİ DOĞRU TESPİT YAPMJIŞ
    FIFA 12 nin TEK KÖTÜ YANI YAVAŞ OLMASIYDI NASIL OLURDA FIFA 13 e hızlı diyorlar anlamıyorum FIFA 13 ün hızı NORMAL ARKADAŞLAR SİZLER FIFA 12 oynaya oynaya FIFA 12 SİZİ YAVAŞLATMIŞ BALON GİBİ PASLAR VARDI HATIRLAYIN YERDEN BİRİNE PAS ATIYORSUNUZ PAS GİDENE KADAR RAKİP OYUNCU GELİYOR SİZDEN ÖNCE FIFA 12 deki OYUNCULARIN TOP KONTROLÜ TABİKİ İYİ VE ZEVKLİYDİ TOP KAYBETMİYORDUK FIFA 13 de ne yazıkki BUNU BİRAZ ABARTMIŞLAR OYUNCULAR ÇOK FAZLA SEKTİRİYOR KEŞKE BİRAZ DAHA AZ OLSAYDI. KESİNLİKLE FIFA 13 ün hızlı olduğuna katılmıyorum. ŞUTLAR VE PASLAR ÇOK İYİ
    FIFA 13 deki şut ve pas hızları FIFA 12 de olsaydı DERDİMKİ FIFA 12 EN İYİ SERİ OLMUŞ DERDİM.
    HEM PES HEMDE FIFA NIN EN BÜYÜK EKSİKLİĞİ SEYİRCİLERİN GOL SEVİNCİ SESİNİN ÇOK AZ ÇIKMASI VE TOPLAR DİREKLERDEN DÖNDÜĞÜNDE YADA AZ FARKLA DIŞARI GİTTİĞİNDE UVVVVVV OVVVV DİYİP ALKIŞLAMAMALARI OLMUŞ. (ALKIŞLAR ÇOK YETERSİZ)
    FIFA 13 de statda sanki BAYAN SEYİRCİLER VAR TİZ sesi çok yüksek. KONAMİ VE EA SEYİRCİ SESLERİ İÇİN LÜTFEN İNGİLTERE LİGİNİ İZLESİNLER . İNGİLTERE LİGİ YAKINDAN TAKİP EDEN ARKADAŞLAR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ İYİ ANLAMIŞTIR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 4 Ekim 2012; 22:16:48 >

• Bana göre de fifa 12 iğrenç bir oyundu kağnı gibi, pas atsan gitmez,oyuncular buzun üstünde kayıyormuş gibiydi.Ama fifa 13 mükemmel olmuş, oturmuş oyun gayet mükemmel.
  • fifa 13 aradığımız emanet çıkmış.
  • bence çok iyi yenilikler var first touch özelliği ise mükemmel evet haklısın oyun fazla hızlı ama kusursuz oyun olmaz nede olsa
  • Valla bence FIFA 11, 12'den iyiydi, ama 13 hepsinden iyi :)
  • Her fifa oyununu yavaş oynarım.12 de de yavaş oynuyordum , 13 de de öyle.Sen nasıl oynarsan oyuncuların ona göre hareket eder , zaten oyunda takımını yönetmek için birçok kısayol tuşu var.Sen sürekli verkaç tuşuna basıyorsundur yoksa her oyuncu sürekli top isteyip durmuyor.Top kontrolü ve oyun hızı olarak Fifa 13 diğer Fifa oyunlarından daha gerçekçi olmuş.
  • BAKIN BEN PESCIYDIM 2 SENEDIR FIFACIYIM

FIFA 13 DUNYANIN EN IYI FUTBOL OYUNUDUR VE EN GERCEKCI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki oyunuda orjinal almış biri olarak söylüyorum fifa 13 ile birlikte her konuda zirve yapmış durumda , oyunun hızıda ne pes kadar hızlı nede fifa nın önceki serileri kadar yavaş bence tam kararında lütfen bunca emeğe saygı gösterin , oyunu eleştirmek için önce oyunu orjinal alın
  • FIFA 13 10 numara 5 yıldız oyun ne kötüsü
  • fifa 2013 iyi ama pesin tadi baska

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun hızı konusunda arkadasın dedıgıne katılıyorum. Onun dısında Fıfa 13 gercekten cok ıyı bır futbol oyunu. Fıfa 12yle aralarında olumlu yonde farklar var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.