Bildirim
keşke al pacino gibi bir tipim olsa SS li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

1 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
-
-
müthiş adam ya gelmis geçmiş en orjinal oyunculuğa ve tipe sahip 2-3 aktörden biri bana göre en iyisi
carlitos way filminde de mesela muazzamdır pek bilinmiyo ama
böyle oyuncular gelmez kolay kolay -
aynen hocam 70ler 80ler hollywoodunun krali
-
-
- al pacino 2. maşallah ekrem 3. kekeme ahmet
-
Bildiğin keko tipi var. Oyunculuğu ve canlandırdığı karakterler iyi olmasa Türkiye’deki kekolardan bir farkı olmazdı. Oyunculuk işi yetenek işi, o konuda hakkını yemeyeyim. Karakterlerin iyi olması ise senarist ve yazarın iyi olmasından. -
zaten hızlı bi adam genç yaşta tutuklanmış falan scarface karakteri bence kendi kişiliğinden de bir seyler yansıtıyor yoksa bu kadar başarılı olamazdı
tipi gayet iyi hocam cok orjinal bir surat ifadesi var -
regtoziayoutube
yorumsuz..(değil artık) instagram profilimi takip edin: https://www.instagram.com/regtozia/?igshid=wve3yip6ye91 ---------------------- #xxxtentacion #alpacino #scentofawoman #theremedyforabrokenheart #whatlifeigotnolife #iaminthedarkhere #whatlifeihavenolifehttps://www.youtube.com/watch?v=xgcWJHQVBik -
Müthis oyuncu -
Godfather 1-2-3
Scarface
Devil's Advocate
Scent of a Woman
Irishman
Bu filmlerini herhalde 20-30 kez izlemişimdir. Hepsi de birbirinden güzel. Son 10 yıldaki en iyi mafya filmi hiç tartışmasız Irishman'dir bence. -
Aynı ben yauuuv -
Carlitos Way izle hocam izlemediysen beğeneceğinden eminim -
Vallahi ya gerçekten var karizma adamda. Üstelik oyunculuğu da süper. Yanlışım yoksa kendisi de mütevazi bir hayat yaşamış. Lawrence Grobel'in Al Pacino ile böyle fena olmayan uzunlukta bir röportaj ve biyografi kitabı var orada okumuştum. Mutlaka tavsiye ederim bende daha tam bitirmedim. -
Forumda biri vardı devamlı al pacino resmi atıp kendi resminide atıp ne kadar benziyorum diye konular açardı. Keyfem mi neydi nickide. O eleman halen buralardaysa şimdi ne uaptı ki Al Pacinoya benzemek, Al Pacino yaptı mı mesela onu?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X