Şimdi Ara

Kendinizden Şikayetçi Misiniz?Bu Yaz Kendimizi Yeniden Yaratıyoruz(DÖVME SON SAYFADA)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
113
Favori
7.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar,bu yaz itibariyle kendimize yeni bir başlangıç sunuyoruz.Eylül ayına geldiğimizde hem ruhani hem fiziki olarak değişimi sizde göreceksiniz.Özgüven sahibi olacak,insanlar arasında dikkat çekeceksiniz.

İsteyen arkadaşlar fotoğraf çekebilir veya buraya şuan insanlarla olan ilişkilerini,kendileri hakkında fikirlerini yazabilir. 2 ay sonra ne kadar değişim yaşandığını anlayacaksınız.

Nasıl mı ?

1) Evde alet kullanmaya gerek kalmadan çeşitli antrenmanlar ile vücudumuzu forma sokacağız.
    Kilo verdirici ve kilo aldırıcı diyetler uygulayacağız.
    2) Yüz yapılarına uygun modern saç modellerini paylaşacağız.
    3) Her gün paylaşacağım makale ve videolar ile insan ilişkileri konusunda ileri bir seviyeye geçeceğiz.
    4) Yüz olarak daha çekici bir hale geleceğiz. ( kürleri vs burada paylaşacağım)
    5) Düzgün giyim tarzları paylaşarak,kendimize yeni bir imaj yaratacağız.

[YENİ EKLEME] DİYET HAZIRLAMA - 2.SAYFADA DETAYLI ANLATIM

Arkadaşlar insan vücudu hayati faaliyetlerin sürmesi için belli bir enerjiye ihtiyaç duyar.Bu hayati faaliyetler günlük belli bir miktarda kalori yakarlar.Biz bu yediğimiz kalorileri besinlerden alırız.Kalori yağ demek değildir.Kalori protein ağırlıklı besinlerde de bulunur.Örneğin; vücudumuz günlük 2000 kalori yakıyor diyelim,biz gün içerisinde 1750 kalorilik bir besin alırsak vücudumuz kalan 250 kaloriyi depoladığımız yağlardan harcayacak ve böylece yağ yakmış olacağız.Eğer günlük 2250 kalori alırsak ise 250 kalorilik fazla kısmı vücut yağ olarak daha sonra kullanılmak üzere depolayacaktır.Burada spor yapmanın mantığı ise vücudumuzun günlük kalori yakma miktarını arttırmaktadır.

Daha fit ve kaslı bir vücuda sahip olabilmek için gün içerisinde almamız gereken kalorileri proteinli yiyeceklerden karşılamak gerekir.Böylelikle ekstra olarak yağ almayacağımız gibi olan yağlar da zamanla erimeye başlayacaktır.

Diyet hazırlamaya gelince ilk önce günlük kalori ihtiyacınızı kabaca bu siteden hesaplayınız;http://gunluk-kalori-ihtiyaci.hesaplama.net/

Daha sonra aşağıda yazdığım bilgiler ışığında alacağınız besinlerin,besin değerlerini inceleyiniz.

Vücudumuz depoda ilk olarak karbonhidratları,daha sonra yağları tüketir.Bu yüzden karbonhidrat alımını az tutalım ki vücut yağlardan da yaksın.

Sadece spor öncesi karbonhidrat alın.

Ekmek,tuz ve şeker üçlüsünden uzak durun.

Kafein yağ yakıcıdır bunu bilin.

Ve mutlaka ama mutlaka bol bol su için.

VÜCUT ANTRENMANLARI

Haftada 6 gün uygulayacağımız bir karın egzersiz programı.Android kullanıcıları için link;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.caynax.a6w&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jYXluYXguYTZ3Il0.

Haftada 3 gün uygulayacağımız üst vücut programı;

http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/tm.htm

İki programda 42 günlüktür. Bu 42 günün sonunda farklı egzersizlere yöneleceğiz.

SAÇ MODEL SEÇİMİ

Yüz Tipinize Göre Model Seçimi

Eğer saçın başlangıç kısmı ile kaş arasındaki mesafe kısa ise,mutlaka saçın alın kısmı kısa kesilmelidir.Eğer uzak ise mutlaka alına taşan saç gerekir.

Yuvarlak suratlı arkadaşlar ise; Mutlaka saçın arka ve yan kısımları kısa modelleri tercih edilmeli.Bu sayede yüzünüz daha uzun duracaktır.

Yüz hatları belirgin arkadaşlar ise; 3-4-5 numara saç modelleri yapabilir.

Modelleri ve eklemeleri ileride paylaşacağım..

Saç Tipinize Göre Model Seçimi

Dalgalı saça sahipseniz,saçın dalgalanmaya başladığı yerleri kestiriniz.Düz saça sahip arkadaşlar istediği her modeli verebilirler saçlarına.Saçı dökülen arkadaşlarımız ise kısa bir saç modeli seçmeli ama mutlaka sakal olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi кiη -- 17 Ağustos 2013; 16:46:01 >

Sana söz yine baharlar gelecek!

• KİŞİSEL BAKIM

Daha İyi Bir Cilt İçin;

Sabah,öğle ve yatmadan önce gül suyunu yüzümüze pamuk yardımıyla sürüyoruz.

Diş Beyazlatma

Sigara İçmeyenler İçin;

Bir kaba 4 çay kaşığı limon,1 çorba kaşığı karbonat ekliyoruz.Macun kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz.Sonra normal dişlerimizi fırçalar gibi fırçalıyoruz.Haftada 1-2 gün yapınız.

Sigara İçenler İçin;

Paradontax Diş Macunu kullanınız.

Dişlerimizi mutlaka kahvaltıdan sonra ve yatmadan önce fırçalıyoruz.

Sakal Sorunu Olanlara,Sakal Çıkartma Kürü

Gereken Malzemeler;
    - Buz
    - Sarımsak

İlk önce yüzümüzü ılık suyla güzelce yıkıyoruz.Bir kalıp buzu sarımsağı süreceğimiz yerlerde,toplam bir dakika gezdiriyoruz.Birkaç diş sarımsağı ikiye bölüyoruz ve sakal çıkmasını istediğimiz bölgelere,kızartana kadar sürüyoruz.(Abartıp tahriş etmeyin.) Yüzümüzde yanma meydana gelebilir.Bir saat bekletip,yüzümüzü ılık suyla yıkıyoruz.

NOT: 2 günde bir tıraş olunuz.

Gıdı Sorunu Olanlara,Gıdı Yoketme Egzersizi

Kaşığı sap kısmından ağzımıza yerleştiriyoruz.Alt çeneyi biraz dışarı çıkararak,kaşığı aşağı-yukarı hareket ettiriyoruz. 3 Set 15-20 tekrar yapıyoruz. Setler arası 1.5 dakika ara veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi кiη -- 1 Temmuz 2013; 2:57:51 >

• rezerve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • Hayirli ugurlu olsun herkese lazim boyle bi sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayatı yakalamak için bugün ne yaptın?
  • Tutar.

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • Iphone'da Dove Men uygulaması var.Gayet yararlı bir sürü antreman şekli var; kilo verme, kaslanma, dayanıklılık falan.Onu öneririm
  • Evde boş boş oturacağımıza kendimizi geliştirelim.Sizde birşeyler paylaşın istediğiniz zaman arkadaşlar.Ben yarın sivilce geçirme,diş beyazlatma,gıdı yoketme tarzı şeyler de paylaşacağım.İnsan ilişkileri hakkında da her gün bir makale veya video paylaşmayı düşünüyorum.2 ay sonra fotoğraflarla değişimi farketmeyi umuyorum.

• Sonradan bakacağım konuya.

Nothing's real until you feel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devillah

Android program ilginçmiş.

Program 42 günlük,program bittiğinde o programın PRO versiyonunu yayınlayacağım.

• bulunsun
  • tutarsa lazım malum lise

• Yerleşeyim belki yardımda bulunuruz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.