Forumda gördüğüm kadarıyla bir sürü Metallica hayranı var. Ama bunun için üyelerin toplandığı bir topic yok. Burda Metallica ile ilgili şarkı sözleri, resimleri, olayları, yeni albümler vs. bunları Metallica'cılarla konuşuruz. Tüm Metallicacılar burda toplansın .
Kendinize yazık etmeyin saçma sapan müzik dinlemeyin, metal dinleyin...
Var mı Metallica'cılara rakip
METALLICA BIYOGRAFİ
Yıllardır heavy metal dünyasının içindeler ve hala devam ediyorlar...Evet, herkes Metallica tarzını bozdu, artık eskisi gibi değil dese de onlar hala heavy metalin devleri...Tarzını değiştirdiği, yumuşadığı doğru ama hepimiz bu müziği dinlemeye onlarla başladık ve halen de dinlemeye devam ediyoruz. Hiç kimse Metallica'nın öldüğü söylentilerine kulak asmasın. Onlar müziklerine ara verseler de (ki vermiş değiller), müziklerini yumuşatsalar da hala metal deyince aklımıza gelen ilk grup Metallica'dır.Zaten herşeyi bir yana bırakırsak onların efsaneleşmiş ilk dört albümü yeter... İşte bu bölümde size bu metal efsanesinin kısaca hayat hikayesini anlatmaya çalışacağım.Bir yanlışımız olursa şimdiden affola... GRUP NASIL KURULDU? Lars Ulrich hasta metalci bir delikanlıydı. Davul çalmaktan acaip büyük zevk duyuyor ve ileride büyük bir müzisyen olmaya çabalıyordu. Bu sırada gazeteye bir ilan vermiş ve müzik yapabileceği genç arkadaşlar aradığını belirtmişti. James Hetfield bu ilana cevap veren kişiydi ve böylece yıllar sürecek bir dostluğun temelleri atılmış oluyordu. James'in gözü başlangıçta Lars'ı pek tutmamıştı. Çünkü Lars zillere her vurduğunda ziller fırlayıp yerlere düşüyordu. Tanışıp görüşme safhasının ardından kısa bir süre sonra Lars, çocukluğunun efsane grubu Diamond-Head'i seyretmek için İngiltere'ye seyahat etti. Döndüğünde Brian Slagel tarafından bir parça istendi kendisinden "Metal Massacre" adlı toplama albüm için. Lars da James'e "Hadi, yapalım şu işi!" dedi. Böylece olay başlamış oldu. NEREDEN GELDİ "METALLICA" ADI? San Francisco'da metal fanzinleri yayınlayan Ron Quintana, yeni bir fanzin çalışması için isim arıyordu. Bu isimlerden biri de "Mr. Metal" idi. Lars da kankaydı bu adamla ve kendisine Mr. Metal'in nasıl bir isim olduğunu sormuştu. Lars'ın kafasında birden şimşekler çaktı ve hemen Ron'a başka bir isim önerdi. Mr. Metal'i de "Metallica" olarak uyarladı kendisine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surround -- 29 Ağustos 2009; 23:59:06 >
Müziğin asıl gücü insanı bestecisinin hayal dünyasına sürüklemesidir. Ne üstün zekâ, ne hayal gücü ne de her ikisi beraber, bir dâhi yapmaya yeter. Sevgi, sevgi, sevgi.. İşte bu dehanın ta kendisidir.
Müziğin asıl gücü insanı bestecisinin hayal dünyasına sürüklemesidir. Ne üstün zekâ, ne hayal gücü ne de her ikisi beraber, bir dâhi yapmaya yeter. Sevgi, sevgi, sevgi.. İşte bu dehanın ta kendisidir.
ekle baba beni de her zaman söylendiği gibi metallica gibi bir grup zor gelir bir daha. şu an ne kadar eskisi kadar iyi işler yapamasalarda onlar artık efsane
Sizi ekledim ama ısrarla rica ediyorum imzanıza kodu ekleyin.
Uefa Kupası(2000) - Super Kupa (2000) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2008) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2008) - Eurocup Bayanlar Basketbol Şampiyon (2009) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2009) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2009)
"Asla aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyelerine çeker, sonra da tecrübeyle sizi alt ederler."
hocam süpersin senin imzağındaki rsm de çok güsel ama ben daha güselini buldum verdiğin sitede. işte bu ;
Fear Factory ve sen de imzana imzamızı eklersen sevinirim
Hocam bişi değil de onda sadece Kirk var.Benimkinde bütün üyeler var.Peki bu nasıl:
buda güzelmiş ya ben serbes bırakim en iisi herkes istediği resimi kullansın. sende metallica fan club yazısını eklermisin imzana ?
Hadi ya nerdesiniz zati bu forumun %80'i Metallikacı doğru değil mi
En sevdigim 4 grubun arasında kesinlikle olan bir gruptur. ( iron maiden , pentagram , manowar , metallica )
Kısaca hayranıyız abilerin
@Mariuhana kardeş sen ilk üyesin bari sen imzayı tam ekle de diğer üyelere örnek ol
hyr bari sadece rekli yazıyı ekle tmm resmi ekleme renkli yazıyı ekle sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surround -- 15 Şubat 2007; 20:01:17 >
tmm olur pardon resmi ekleme ne gerek yok yazıyı ekle yeter renkli olanı kırmızı da yapabilirsin
ya ne aktivitesi işte burda birbirimizle metallica hakkındaki şeleri paylaşıoz. sen hiç fan club görmemişsin herhalde
ya ne aktivitesi işte burda birbirimizle metallica hakkındaki şeleri paylaşıoz. sen hiç fan club görmemişsin herhalde
Gördüm,görmez olur muyum?
Lakin,başlık FUN club yazıyor.
Sanki FAN olması gerekti.
eklim mi senni
Yaw anlamıyorum bu forumda nerdeyse herkes metallicacı ama niye clubüne katılmıyosunuz ???? size diyorum ..! hadi geLin siz de katıLın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surround -- 16 Şubat 2007; 13:52:47 >
ALBÜM VE TURNE HABERLERİ Stüdyodan gelen haberde grubun ön kayıt aşamasını birkaç hafta içinde bitereceği ve 12 Mart itibariyle yeni albümün kaydına başlayacağı açıklandı. Haziran ayında ise kayda bir süre ara verip geçen senekine benzer bir Avrupa turnesi olacağı belirtildi. Geçen sene uğramadıkları birkaç yerde daha konser verecekleri de gelen haberler arasında.
TARİHLER AÇIKLANMAYA BAŞLADI Avrupa'da yapılacak olan mini turnenin ilk iki konseri açıklandı: 1 Temmuz Werchter, Belçika 3 Temmuz Atina, Yunanistan
Yunanistan'a geliyorlar Türkiye'ye de uğrasalar keşke
Ana rahmine geri döndüm fazlasıyla gerçek bu Hissetmek zorunda olduğum yaşam pompalanıyor içime Ama ileriye bakıp olacakları göremiyorum Yeniden yaşayacağım zamana bakamıyorum
İçime sokulmuş borudan besleniyorum Tıpkı savaşa ait enteresan bir şey gibi Var olmamı sağlayan makinelere bağlanmış durumdayım Kesip alın bu yaşamı benden
SO CLOSE NO MATTER HOW FAR COULDN'T BE MUCH MORE FROM THE HEART FOREVER TRUSTING WHO WE ARE AND NOTHING ELSE MATTERS NEVER OPENED MYSELF THIS WAY LIFE IS OURS,WE LIVE IT OUR WAY ALL THESE WORDS I DON'T JUST SAY AND NOTHING ELSE MATTERS TRUST I SEEK AND I FIND IN YOU EVERY DAY FOR US SOMETHING NEW OPEN MIND FOR A DIFFERENT VIEW AND NOTHING ELSE MATTERS NEVER CARED FOR WHAT THEY DO NEVER CARED FOR WHAT THEY KNOW BUT I KNOW SO CLOSE NO MATTER HOW FAR COULDN'T BE MUCH MORE FROM THE HEART FOREVER TRUSTING WHO WE ARE AND NOTHING ELSE MATTERS NEVER CARED FOR WHAT THEY DO NEVER CARED FOR WHAT THEY KNOW BUT I KNOW NEVER OPENED MYSELF THIS WAY LIFE IS OURS,WE LIVE IT OUR WAY ALL THESE WORDS I DON'T JUST SAY AND NOTHING ELSE MATTERS TRUST I SEEK AND I FIND IN YOU EVERY DAY FOR US SOMETHING NEW OPEN MIND FOR A DIFFERENT VIEW AND NOTHING ELSE MATTERS NEVER CARED FOR WHAT THEY SAY NEVER CARED FOR CAME THEY PLAY NEVER CARED FOR WHAT THEY DO NEVER CARED FOR WHAT THEY KNOW BUT I KNOW SO CLOSE NO MATTER HOW FAR COULDN'T BE MUCH MORE FROM THE HEART FOREVER TRUSTING WHO WE ARE AND NOTHING ELSE MATTERS
Life it seems, will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free
Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filling me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now he's gone
No one but me can save myself, but it's to late Now I can't think, think why I should even try
Yesterday seems as though it never existed Death Greets me warm, now I will just say goodbye
Yaşam olup yok olacak görünüşe bakılırsa Her gün sürükleniyorum daha uzaklara Kendi içimde kayboluyorum Hiçbir seyin önemi yok başka hiç kimsenin Yaşama isteğimi yitirdim Kalmadı verecek başka hiçbir şeyim Kalmadı benim için başka bir şey Beni kurtaracak sona ihtiyacım var
İşler eskisi gibi değil İçimdeki birini özlüyorum Ölümcül bir kayıp, gerçek olamaz bu Hissettiğim bu cehenneme katlanamıyorum Boşluk dolduruyor beni Izdırap noktasına dek Büyüyen karanlık ele geçiriyor şafağı Ben kendimdim, ama şimdi o gitti
Kimse beni kurtaramaz benim dışımda, ama artık çok geç Şimdi düşünemiyorum, düşünemiyorum denemem için bir sebeb bile
Dün sanki hiç olmamış gibi Ölüm sıcak karşılıyor beni, yalnızca elveda diyecegim şimdi.
Zamanın durduğu yere hoş geldin Kimse ayrılamaz ve ayrılmayacak da Dolunay var, hiç değişmiyor bu sanki Az önce akıl hastası damgası yedim Her gece aynı düşü görüyorum Özgürlüğümüzü görüyorum Kilitli kapılar yok, parmaklıklı pencereler yok Beynimi yaralı gibi gösteren şeylerin hiçbiri yok
Uyu dostum göreceksin Düşün benim gerçekliğin olduğunu Beni bu kafeste kilit altında tutyorlar Beynimi bu yüzden öfke dediğini anlayamıyorlar mı
Sanatoryum, rahat bırakın beni Sanataryum, sadece yanlız bırakın beni
Dışarısına olan korkum büyüyor Ve soluk alamıyorum açık havada Zihnime bır takım şeyler fısıldanıyor Deli olduğumu temin eden bana Zihinlerimizin kontrolleri altında olduğunu sanıyorlar Ama şiddet yöntemleri şiddet planlarını doğurur Onu bağlı tutun iyi gelir bu Giderek iyileşiyor, öyle değil mi?
Bizi artık içerde tutamazlar Dinleyin,lanet olsun, biz kazanacağız Geçeği görüyorlar, açıkca görüyorlar Ama bunun bizi cehennemimizden kurtardığını sanıyorlar
Sanatoryum, rahat bırakın beni Sanataryum, sadece yanlız bırakın beni Sanataryum, sadece yanlız bırakın beni
Yaşamayı sürdürme korkusu Hastalar huzursuzlanıyor Havada isyan Biraz ölüm gerekiyor Aynanın fırlattığı bakışa aldanmak güç Öldürmek, ne dostça bir sözcük Tek yol gibi görünüyor Dışarıya açılmak için yeniden
In English
Welcome to where time stands still No one leaves and no one will Moon is full, never seems to change Just labeled mentally deranged Dream the same thing every night I see our freedom in my sight No locked doors, no windows barred No things to make my brain seem scarred
Sleep my friend and you will see That dream is my reality They keep me locked up in this cage Can't they see it's why my brain says rage
Sanitarium, leave me be Sanitarium, just leave me alone
Build my fear of what's out there And cannot breathe the open air Whisper things into my brain Assuring me that I'm insane They think our heads are in their hands But violent use brings violent plans Keep him tied, it makes him well He's getting better, can't you tell?
No more can they keep us in Listen, damn it, we will win They see it right, they see it well But they think this saves us from our hell
Sanitarium, leave me be Sanitarium, just leave me alone Sanitarium, just leave me alone
Fear of living on Natives getting restless now Mutiny in the air Got some death to do Mirror stares back hard Kill, is such a friendly word Seems the only way For reaching out again
www.orionturk.com Türkiye'nin Resmi Metallica Şubesi İstediiniz herşey bu sitede Metallica Rock Yapmaya Doğduk
Not: Üye olmadan giremezsiniz, yapmanız gereken üye olup benide ekle demek
Not 2: Bu bir zorlama değişdir, isteyen üye olur isteyen olmaz. Zorla üye olun demiyorum...