Yüzbaşı
02 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 95 (Bu ay: 1)
Gönderileri

34 g*n 46 plakalı araç tarafından hacıosman yolu üzerinde motorumla seyir halindeyken aşırı hız yapıp makas atan siyah bmw araca trafikten ötürü yol veremediğim için motorumdan indirilip darp edildim

darp raporu alıp gideceğim plakanın tanınması amacıyla konu açıyorum

Konuyu fazla uzatmadan özet geçerek anlatacağım. 6 senelik millenicom müşterisiyim zamanında adı doping internetken bağlatmışım.

16 mbps paket kullanıyorum neredeyse 6 senedir 16 mbpsyi göremedim, geceleri gündüzleri ansızın çıkan pinglerden bahsetmeme gerek yok. Kendilerinden yeni modem aldığım zaman sıkıntının benden kaynaklanmadığını farkettim. Yoksa modem eskidi yaa ondandır diyordum

Son 1 aydır çektirmedikleri kalmadı. Bunlardan bahsetmek istiyorum...

İnternetimi her zaman ki adresine nakil ettirmek istedim. Bu aynı adrese 3. kez nakil edişim olacaktı. Nakil yaptırmak için Whatsapp üzerinden yazdım 2 gün geçti cevap yok bari dedim arayayım. Aradım ve bana boş port olmadığı söylediler?? Saçma bulmama rağmen yapacak bir şey yok diyip sustum. Aradan 15 gün geçti ve port olmazsa başka internet firmasından da hizmet alamayacağımı bilmeme rağmen başka firmalara bakmaya başladım.

Öylesine başvuru yaptığım firmalardan direk geri arandım ve yardımcı olmaya çalıştılar. Port olmadığını söyledim ama biz bakıyoruz var dediler. Allah Allah dedim bu iş benim bildiğim gibi değil. Neyse bekledim oldu 20-22 gün hala millenicomdan ses seda yok. Dedim bari ben arayayım. Aradım dedim benim interneti iptal edin başka yerden bağlatacağım.

Hemen başladılar portunuz gelmiş falan saçmalıklara

E dedim ben 20 günde 300 tl internet paketi yedim? Neyse hele şükür birisi anladı halimi falan 6 senelik müşterinizim yazık, 16 mbps bi dünya para ödüyorum falan diyince size hem kullanmadığınız süreyi iade edelim hem indirim yapalım hem paket yükseltelim vs vs bir şey dedi.

Dedim tamamdır. Benim modemde eskidi bende sizden modem alayım o zaman madem iyi davranıyorsunuz :)

Ben tabi benim modem çürüdü sanıyorum ondan alıyorum yeni modemi meğer 16 mbps hızı bile veremiyolarmış :)

Neyse, kadın dedi ben size modem yolluyorum ayda şu kadar para ödeyeceksiniz modem gelince beni arayın burdan bağlasınlar bana size paket yapacağım uygun...

Modem geldi.
Fatura geldi (indirimsiz)
Ortada 16 mbps bile hız yok.
Modem desen piyasada yarı fiyatına...
Arıyorum açan yok
Mail atıyorum dönen yok
Dh den yazıyorum dönen yok
Whatsapptan yazıyorum cevap veren yok

Resmen bana modemi çakıp kayıplara karıştılar. Yemin ederim kendimi merdiven altı dolandırıcı bir firmayla çalışıyor gibi hissediyorum.

Söyleyeceklerim bu kadar kullanma kullandırtma abi, cayma bedelini karşılayan bir firmaya direkt olarak geçiş yapacağım isterse bimcell olsun

Yemin ederim yazıpda cevap alamadığım mailleri mesajları görseniz sinir krizine girersiniz.

Buraya konu açmakla beraber diğer tüm forumlar, şikayet platformlarınada konu açıp üstüne bir de tüketici şikayeti için e devlete girmiş bulunmaktayım. :D
Vodafone yanımda uygulamasını kullanmayanlar ( son 6 aydır) eğer bu linkten indirirlerse onlarda bende 3 gb net kazanıyorum :)

https://vfselfservis.page.link/kzHKnQ6dDSEN8oPdA
Sözelden ortalama sıra ne olur arkadaşlar?
Dgs için dershaneye gireceğim de fiyatı yüksek geldi yüz yüze pazarlığa gideceğim yüzde 40 gibi bi indirim yapmaları gerekiyor kayıt olmam için , müşteri kaçırmamak 1 kişi fazla başlamak için kabul ederler diye düşünüyorum ama yine de tavsiye istiyorum. Bir dershaneyle nasıl pazarlık yapılır ?
101 oynayasım var çip yok, elim ayağım titriyor. Hasta olduk dışarı da çıkamıyoruz patlicam sıkıntıdan var mı pepsi şifresi verebilecek
Tuzla tarafında bir yandan pide,börek satacağımız ağırlığın kahve,fast food ve nargile olduğu bir mekan açıyoruz. İsim konusunda kararsızız. Güzel bir isim öneren arkadaşı bir akşam misafir edebilirim, hesaplar bizden tabi
Tuzlada 300 küsür metrekareli bir dükkan mevcut elimizde, bir iş yapmayı düşünüyoruz. Gıda sektörü olabilir. Bundan önce pastahane,börekçi,pideci vs. tarzındaydı. Piyasayı takip etmiyorum bu aralar, hangi iş para bırakıyor?
Merhaba arkadaşlar laptopumun ekranı belirli bir eğiklik de yani belirli bir açıda görüntü veriyor. Kullanmama engellemiyor. Çünkü tam orta derece de görüntü alabiliyorum. Fazla kapatınca veya açınca görüntü karanlık olup çizgiler falan geliyor.

Bugün iyice gitmeye başladı. Görüntü her açıda bulanık oldu. Görüntü titremeye başladı. Full hd ekran. 15 inç.

Bunun sebebi içerisinde ki soketlerden,kablolardan temassızlık vs. mi yoksa ekranın ömrümü bitmiştir? Ona göre açacağım makineyi. Garantisi yok.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
LOL
Rammus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.109
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 31.149 (Bu ay: 880)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 153 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.