Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Önünde Poz Verdiği Reklam Panosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk milletine hewalleşmeyi, helalleşme diye yutturuyor. Bir kerede pkk teröründen zarar görenlerle helalleş. Fetöcülerin geleceklerini çaldığı Türk gençleriyle helalleş. Kaçak elektrik bedeli ödeyen milyonlarla helalleş. Varsa yoksa Demir taş, Kavala, Dersim, Roboski.



    Kemal Kılıçdaroğlutwitter
    “Bay Kemal’in şehre ziyaretini provoke etmek için, her yeri bunlarla donatmışlar. İnanın genelde hiç umursamam Saray provokasyonlarını; ancak üzücü olan şey şu ki, bu ucuz provokasyonlar yapılırken, yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor.”
    https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1571930787670278144?s=20&t=rzDYLzXsQ3mCbKTTeHNUUQ



  • Resmen milleti KK'a karşı kışkırtmaya çalışmışlar bu afişlerle. Güvenlik iyidir inşallah.

    Adam sahte afiş üzerinden tepki gösteriyor bunlar yalan sahte farketmediği için her yol mübah paylaşıyolar....


    Adamın dediğini evirip çevirip dolandırmışlar yine her zamanki fetö taktikleri :)))))))))


    ben şimdi bunu yazdım diye partiden kimsenin şeyine takmadığı adamların dediklerini falanda koyar bunlar kafa sabit hepsinin :))))


    neyse belki birgün hepinizin fetö ile olan fotolarını koyarlar meydanlara......

  • İnadına helalleşeceğiz falan yazmış birde twitlerde. Yav he he git ötede helalleş, partiyi bi sal be dedem artık. Belki yeni gelen seçim kazanmaya falan çalışır bir şeyler değişir ne bileyim...

  • Resmen milleti KK'a karşı kışkırtmaya çalışmışlar bu afişlerle. Güvenlik iyidir inşallah.

    Adam sahte afiş üzerinden tepki gösteriyor bunlar yalan sahte farketmediği için her yol mübah paylaşıyolar....


    Adamın dediğini evirip çevirip dolandırmışlar yine her zamanki fetö taktikleri :)))))))))


    ben şimdi bunu yazdım diye partiden kimsenin şeyine takmadığı adamların dediklerini falanda koyar bunlar kafa sabit hepsinin :))))


    neyse belki birgün hepinizin fetö ile olan fotolarını koyarlar meydanlara......




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 20 Eylül 2022; 3:59:42 >
  • 3 günlük dünya icin deger mi diyo 12 senedir koltugu salmiyo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam chp’yi batırdı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

    Ne sahte afişi. Bizzat söyledi bunu.

  • İş bulamayanlarla helalleş EYYYYY! Kılıçdaroğlu.

    Hayat pahalılığı için helalleş EYYYYY! Kılıçdaroğlu.


    Sorular AKP döneminde çalınıyor. Mağdur olanların mağduriyetini gidermesi gereken AKP. Ama KPSS mağdurlarıyla Kılıçdaroğlu helalleşecek öyle mi?

    Elektrik dağıtımını özelleştir. Özelleştirme öncesi öne sürdüğün gerekçelerden biri de kaçak elektrik bitecek olsun. Firma çaldırıyorsa kendi ödeyecek de. Ama Kılıçdaroğlu helaleşsin.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalan olan bir şey varsa dava açsın. Eğer doğruysa da sussun. Doğruyu söylemek provokasyon değildir.

  • Bahane ile HDP'ye gene güzel selam yollanmış...


    Bu afişi almış Twitter'da paylaşmış birde.



    Kendi söylediği sözü yazmışlar orayı savunma şekline bak provakasyon :D Yaa uydurmadılar ki sen söyledin bu lafı. Bu lafı halen savunuyon mu savunmuyon mu ona cevap vermek yerine ucuz siyaset peşinde koşuyor halen muhalefet.

  • Hdp bunu beğendi, pkk bunu +'ladı. XD

    Kimsenin kışkırtmasına gerek yok, Kilijdar bunu kendi yapıyor zaten. XP
    Bu ülke düzgün bir muhalefete hasret... Sadge but also true.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pöff Kılıçdaroğlu'nun böyle bir sözü yok. Tüm afişler basbayağı yalan o kadar yalan ki Sezgin Tanrıkulu gibi bir gereksiz ile ilgili olan bile yalan. Dava açacak o bile. En azından onunla ilgili doğru bir şey yazsaydınız falsosu boldur.

    Na tüm metin.



    "Barış Pehlivan, Murat Ağırel. Efendim bunların suçu çok önceden açıklanmış bir MİT mensubunun kimliğini açıklanması oldu. Erdoğan açıkladı, definin yapılacağı yerde muhtar çağrı yaptı. Ve bunları Odatv yayınladı. Erdoğan açıklıyor, milletvekili açıklıyor, muhtar açıklıyor suç değil ama Odatv'de yayınlanınca suç. Barış Pehlivan, Murat Ağırel boşu boşuna içeride yatıyor. Devletin en mahrem bilgilerini terör örgütüne açan Kozmik Oda’yı açan Erdoğan’dır. Devletin bütün bilgilerinin yabancı servislere gitmesinin sebebi de Erdoğan’dır. Tutukluluk nedenleri ne? Kaçma şüpheleriymiş. Suçlular kaçar, bunlar suçlu değil ki.

    Müyesser Yıldız, Ankara’da hapiste… İşin garip tarafı, hala iddianamesi hazırlanmıyor. Neden hazırlanmıyor, Trump’ın Merkel’in mi telefon etmesi lazım. Kimin bir günde yargılanıp Almanya’ya gönderildiğini herkes biliyor.Aynı şekilde Erdoğan’ın emirlerinin dışına çıkmayan RTÜK de Tele 1’e 5 gün kapatma cezası veriyor. Suçu ne; gerçekleri halka anlatmak… Gerçeklere tahammül edemiyorlar, korkuyorlar. Kimin gücüyle RTÜK’ün gücüyle.

    Osman Kavala neden içeride? AİHM hak ihlali var diyor. Erdoğan istedi diye içeride. Selahattin Demirtaş... AİHM tahliye edilmesi lazım diyor. Anayasa'ya göre de AİHM kararlarının iç hukuka üstünlüğü var. Erdoğan diyor ki uygulamayın. Niçin? Selahattin Demirtaş (17 Mart 2015 tarihindeki Meclis grubu konuşmasında) 'Seni başkan yaptırmayacağız' dedi. Madem sen beni yaptırmayacaksın o zaman içeride kalacaksın diyor. Sanıyor ki Osman Kavala da Selahattin Demirtaş da ben ettim sen etme diyecekler. Asla demezler. Haksız yere içeride tutulanlar içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır. Adaletsizliğe karşı en büyük mücadeleyi bedel ödeyerek biz yerine getirdik diyeceklerdir."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 20 Eylül 2022; 12:49:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • adamda kürtlük var gayet normal...ecevitte kürt'tü demekki koltugu kürtten başkasına vermiyorlar....



    chp'ye kürt kökenli lider değilde eli yüzü düzgün gerçek Atatürkçü liderin gelmesi lazım.... yoksa oy moy vermem

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.