Bu adamın aday olmasını kimse istemiyor bunu göre göre bu adam niye , milletin önüne geçmeye çalışıyor , CHP de görevli bir akrabamız var duyduğuma göre kendisi aday olmak istiyormuş 6 lı masa kabul etmiyormuş. Ekrem İmamoğlunun önünü kesmeye çalışıyor davasının olduğu gün yurt dışına gitti , yani bu adam seçimi kaybederse ne yüzle ülkede kalacak ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kemal Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor?

-
-
Adam muhalefet olarak para kazanıyor, çıkıp iktidara sallıyor görevi bitiyor. Böyle siyaseti herkes yapar. Bu adamın tek amacı muhalefet olmak başka bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Şimdiye kadar hangi yüzle ortalıkta dolaşıyorsa o yüzle dolaşmaya ve bu ülkede yaşamaya devam edecek maalesef.
https://www.youtube.com/shorts/HTKX7Nxlgbs?feature=share
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 25 Ocak 2023; 14:25:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapacaklarına kendisi karar veremiyor bence.
Parti başkanlığına aday olmayacağım dedi, parti başkanı oldu.
%40 alamazsam istifa ederim dedi, etmedi.
Sadece konuşuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya 75 yaşındaki adam iktidara gelse ne olacak bunlar yarın öbür gün ölürse ne olacak anlamıyorum
Ergenlerinden ne hayır gördünüz de 75' lik akıl baliye çirkef atmaya cüret edebiliyorsunuz...
-
Sen şu 8 TL için ortalığı ayağa kaldıran kişi değil misin 😂
Bence Kemal Kılıçdaroğlu seçimi ne yapıp edip AKP'ye kazandırmaya çalışıyor sadece.
Yoksa bunun başka bir açıklaması olamaz. Göre göre bile bile neyin zorlaması bu !
Halka rağmen halka inat siyaset ile Cumhurbaşkanı mı olabilecek sanıyor ? Resmen tekrar AKP kazansın diye AKP'den daha fazla çalışıyor sanki.
-
Şu KK için bu forumda kaç aydır yazıyorum.
Bu adamın adaylığı alenen ülkenin geleceğine komple dinamit koymaktan farksız.
Bence KK aday olmasın diye yürüyüşler düzenlenmeli acil, gerçekten muhalif olanlar olarak bir el atmalıyız. BU adam yerine kim aday olursa şansı bu adamdan daha yüksek olacaktır.
Sen ben oy bile versek, AKP li kararsız bir kimse Mansura Ekreme verecekse de bu adama asla vermez. Şunu bir anlayamadı bizim kafasız insanlarımız.
-
-
Y-CHP'nin başına kasetle gelen KK'ya verilen görev seçim kazanmak değil, kaybettirmektir diye düşünüyorum. Şimdiye kadar işini de gayet iyi yaptı, kendisine kızmaya gerek yok; hâlâ daha onu parti başkanı olarak tutanlara kızın.
Murat Yaziciyoutube
Türkiye'de muhalefet olmakhttps://www.youtube.com/watch?v=9X_ZTyXFrMg&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 25 Ocak 2023; 21:50:55 > -
Daktilo, facit devrinden kalma 20. yüzyıl artığı yaşayan fosil tiplerin bu ülkeye verebilecekleri hiç bir şey yoktur, eminim bankamatik kullanmakta güçlük çekiyordur veya yürüyen merdivene ters taraftan biniyordur
Bunlar mı geleceğe taşıyacak ülkeyi, bunlar mı modern dijital teknoloji çağında eğitim müfredatlarını güncelleyecek, meslek okullarını çağın gereklerine uygun revize edecek, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda nitelikli eğitimli nüfus yaratacaklar, mesela çağın olmazsa olmazı akıcı bir ingilizceyi orta eğitimden mezun olan bir gence öğretebilecekler mi? Ayrıca bu kişinin akp-mhp tabanından oy alabilmesi mümkün mü? 400 e yakın vekille seçilmiş bi muhalefet mi olsun mecliste, yoksa kılı kılına güç bela üç beş farkla çoğunluğu elde edebilmiş bi yapıyı mı tercih etmeliyiz? Önce bu soruları kendinize sorun, cevap neymiş yüksek sesle yazarsanız memnun oluruz
Aqp ne kadar vasıfsız niteliksiz bir siyasi örgütlenmeyse ki bana göre cehaletin örgütlenmiş halidir mevcut chp yönetim kadrosu da aynı vasıfsızın rengi lacivert olanıdır ve mevcut kapasitesi ile ancak bu ülkeye bir iki sene kemer sıktırıp mevcut yönetimin yarattığı siyasi iktisadi krizden bir nebze daha iyi duruma getirebilir, gaspedilmiş özgürlükleri kısmen geri getirir ancak ki ona bile razı olur hale geldik şu aşamada maalesef...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 26 Ocak 2023; 1:44:34 >
-
CB olmaya çalışıyor...
Soyut algılara göre yaşayan reel toplumdan haberi olmayanlar Kılıçdaroğlu olmaz diyor. Neye göre diyor, algılara göre diyor. Matematik de bilmiyorlar. Hayatında reelde kendi mahallesimden ve öteki mahalleden tek bir kişi ile konuşmamış, tek bir partinin kapısına uğramamış, ömrü internet üzerinden, tvlerden siyaset takip eden tipler kendilerine ezberletilen algılara göre ahkam kesiyor. Bunların geneli psikolojik sorunları olan tipler, bazıları şizofrenlik.... Üç beş kişiler, ama sesleri çok çıkıyor, yani çoğunluk değil azınlıktalar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Ocak 2023; 21:44:35 >
adam kafayı yemiş moruk ille aday olup yenilecek
-
Yahu, Hamza kardeşim, Ak partililer bile Kılıçdaroğlu aday olsun diyor, onlar bile kazanacağına inanmış.
Sen neden inanmıyorsun?
Kazanmasi imkansız tüm veriler aleyhine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akp nin 20 senedir somurdugu nemalandigi yetmedi mi? Chp yi savunmuyorum. Bir partici olmayacak kadar aklim var. Soylediklerinde yanliş seyler olmasa da, ne yapalim. Bu çarka bir çomak sokmayalim mi? Chp veya koalisyon olunca gulluk gulistanlik olmayacagiz. Bu halk neyse onu yoneten de o kadar olue zaten. Ancak bu ekonomik cokuntu bir nebze olsun yeni yonetimle duzelir ancak. Ulkeye yatirimci gelmiyor mevcut yonetim yuzunden. Diplomasi bati ile kopma noktasina geldi. Egitimden, her alanda çokuş var. Eskiden aksak da olsa işliyordu egitim alani şu an hiç yok kimsenin zaten Almanya olacagiz o merhaleye ulasacagimizi soylemiyor.
Bir laf vardir, şerrin içtimainde ehven tercih edilir. Kotunun iyisi bunlar şu an. Ben KK haricinde aday kim olursa ona oy verecegim.
Çok ilginç, kk trollerini görmüyorum artık son zamanlarda
Her dk kk savunan 3-4 kişi vardı burda, uzun uzun yazıp saçmalarlardı
Artık troller bile bıktı heralde kk savunmaktan
O trollukten değil, kafasizliktan. Kafalari bir o yana bir bu yana gittiği için gene neyi savunduklarini unutup, fikir degistirmişlerdir.
Bir insan ulkesinin ( Genel kamuoyu ve siyasetcilerin söylemi nezdinde) son seçimi ve hayati secimi oldugunu bilip, nasil KK gibi bir adamla secime girip bunu riske atar aklim almiyor.
Ekrem olur, Mansur olur halkta karsiligi olan kimseler varken, şu basiretsize slogan atmak da neyin nesidir. Secimin şakasi yok. Kaybedersek biter her sey.
Mesajınızda ''Ben KK haricinde aday kim olursa ona oy vereceğim'' Şeklinde beyanda bulunmuşsunuz.
Buradan KK aday olursa oy vermem ama onun haricinde biri olursa şayet oy veririm manası çıkmaktadır, şimdi bu sözünüzün üzerine ''Şerrin içtimainde ehven tercih edilir'' Sözünü nereye oturtmalıyız? Burada bi tutarsızlık var
Bi yandan şerden kurtulmak için ehveni seçmeliyiz diyerek alıntı yaptığınız şahsıma KK yı adres gösterip ''O bile aday olsa desteklemek gerekir'' telkini olarak yorumlanabilecek bir beyanda bulunurken öte yandan KK haricinde biri aday olursa ona oy veriririm diyerek benimle aynı görüşü savunuyorsunuz, hangisi doğru?
Şu KK için bu forumda kaç aydır yazıyorum. Bu adamın adaylığı alenen ülkenin geleceğine komple dinamit koymaktan farksız. Bence KK aday olmasın diye yürüyüşler düzenlenmeli acil, gerçekten muhalif olanlar olarak bir el atmalıyız. BU adam yerine kim aday olursa şansı bu adamdan daha yüksek olacaktır. Sen ben oy bile versek, AKP li kararsız bir kimse Mansura Ekreme verecekse de bu adama asla vermez. Şunu bir anlayamadı bizim kafasız insanlarımız. |
Y-CHP'nin başına kasetle gelen KK'ya verilen görev seçim kazanmak değil, kaybettirmektir diye düşünüyorum. Şimdiye kadar işini de gayet iyi yaptı, kendisine kızmaya gerek yok; hâlâ daha onu parti başkanı olarak tutanlara kızın. ![]() Türkiye'de muhalefet olmak https://www.youtube.com/watch?v=9X_ZTyXFrMg&feature=youtu.be |
Yapacaklarına kendisi karar veremiyor bence.
Parti başkanlığına aday olmayacağım dedi, parti başkanı oldu. %40 alamazsam istifa ederim dedi, etmedi. Sadece konuşuyor |
Çok ilginç, kk trollerini görmüyorum artık son zamanlarda
Her dk kk savunan 3-4 kişi vardı burda, uzun uzun yazıp saçmalarlardı Artık troller bile bıktı heralde kk savunmaktan |
Adam muhalefet olarak para kazanıyor, çıkıp iktidara sallıyor görevi bitiyor. Böyle siyaseti herkes yapar. Bu adamın tek amacı muhalefet olmak başka bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Şimdiye kadar hangi yüzle ortalıkta dolaşıyorsa o yüzle dolaşmaya ve bu ülkede yaşamaya devam edecek maalesef.
https://www.youtube.com/shorts/HTKX7Nxlgbs?feature=share |
Ya 75 yaşındaki adam iktidara gelse ne olacak bunlar yarın öbür gün ölürse ne olacak anlamıyorum
|
bak yine gelmiş kk trolü konuya
insanları tehdit ediyor suç işliyormuşuz adam daha seçilmeden trolleri bizi tehdit etmeye başladı, bu kk bir de seçilirse o zaman tayyibi mumla ararız. |
Sen şu 8 TL için ortalığı ayağa kaldıran kişi değil misin 😂 |
Benzer içerikler
- yossi imamoğlu kimdir
- sayısal loto"da en çok çıkan 6 rakam
- erlik kimdir
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- fissler boykot mu
- bimcell numara taşıma
- 5080 fiyat
- türk telekom numara değiştirme
- geforce now fiyat
- drone uçurmak yasak mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X