< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kemal Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor? (4. sayfa)

-
-
Muharrem'i parti içinde sindiren adamın demokrat olduğunu mu sanıyordunuz?
-
yazından anlaşıldığı kadarı ile, genç siyasetçi rte kurtarır ancak ülkeyi. öyle mi?
bay kemal ile rte'nin arasındaki yaş farkı, 6 bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"adam kazandı" lafı ile bir milletin bütün umutlarını bir anda yok eden adamı öven "muhalif" ler bile var ya. yazık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AKP'nin kazanmasına yardımcı olmak için burada.
-
bop eşbaşkanı da olmamalı ilaveten.
-
-
-
Azrail eğer varsan sen ne istediğimizi biliyorsun 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vallahi kafayı yiyecem bu adam anlamıyor mu onu istemediği mizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu olay alevi milliyetçiliği hala anlamadınızmı.
Reis anlıyorum ama bu adam kazanamaz seçimi ya kim gelirse gelsin ama bu adam gelmesin
Aleviler olarak çok iyi örgütlenip parti tepe yönetimini ele katmışlar. Bu onlar için bi nevi intikam olacak. Fırsat bu fırsat başka türlü bir daha böyle bir ortam yakalayamayacaklarının farkındalar.
Öyle ama , 3 ay önce terliğe bile oy veririm diyenler şimdi kk aday olursa oy vermem diyor , iktidar memurlara bir ek zam versin bir kaç şey daha yapsın iyice oy oranı artacak Erdoğan'ın
Kendilerinin kazanamayacağını çok iyi biliyorlar. Karşıdaki kaybederse kazanacaklarının farkındalar. Bir daha böyle ortam zor gelir.
Aday olmayacak, daha doğrusu olamayacak. Onurlu bir formülle vazgeçirilecek.
-
gelme lütfen gelme
Ümmetçilerle aleviciler arasında olan bize oluyor işte.
Rte ye karşısındaki alevi diye oy atılıp kazanmıyorsa bende bişey bilmiyorum. Bıktım bu dincilerden ya, ümmetçisindende alevicisindende.
Ya bu adam hiç mi etrafına bakmıyor etmiyor hayır Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu onlarıda anlamıyorum
İmamoğlu bir programda açık mikrofona katılacak mısınız sorusuna tutmuş benim işim İstanbul ben oraya sıkıcı konuk olurum demiş şaka gibi
Nasıl yani hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X