hocam bunlar ak yobbolar, kim olursa olsun oyunu vereceği yer belli, böyle konuşarak insanların hevesini güvenini kırmaya çalışıyorlar. |
Kemal Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor? (2. sayfa)

-
-
Biraz umut vardi oda kk aday olacagindan gitti artik.Hic aynaya bakmiyor ben kimim diye? 12 13 sayamadigim kadar secim kaybetmişsin.Muhalifler bile sevmiyor hala aday oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 26 Ocak 2023; 7:43:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bizim memlekette herşeyde olduğu gibi siyasette kendini akrabasını şusunu bususunu zengin etmek için yapılıyor. Kılıçdaroğlunun etrafındada yardımcısı bilmem neyi bir sürü adam var partide, yıllardır ağız kokusunu çekmişler. Şimdi tam umut doğmuş, yıllardır uğraşmışlar ekmeğini yiyecekler, bırakmak istemiyolar İmamoğluna. Çünkü o gelirse kimleri etrafına toplayacak belli değil. İmamoğlunun mitingine en çok CHP deki yöneticiler boşuna mı kızdı ? Ne yazıkki AKP olsun CHP olsun siyaset bu ülkede halk için yapılmıyor.
-
Bu kılıçdar ve ekibinin bir sosyal medya ekibi gibi birşey var.
Daha önceden kılıçdarı eleştirenleri, hdp ile yakınlaşmayı eleştiren youtuberı tehdit etmişlikleri hatta pkk nın infaz etmesi için bu kişiyi aradığı söylenmişti.
Ekşi sözlüğe girip bakabilirsin, kk yı savunan kişilerin diğer yazıkları hep Türk düşmanlığı içeren şeyler. Hepsi aynı ağızdan, aynı şeyleri yazıp duruyorlar. Bu forumda da var devamlı kk savunan ve aynı şeyleri yazan.
Gerçekten kafasızlıktan savunan da vardır ama çok fazla değil. Chp lilerin çoğu bu adamı istemiyor. Chp ye oy veren tanıdıklarına sor, kk yı isteyen nerdeyse kimse yok.
Kk nın aday olmasını en çok akp liler ister
En kolay rakip kk. Hala buraya gelip de kk yı eleştirenleri akp li ilan ediyorsunuz. Kk nın kendisi başta chp li değil. Bak bakalım kk nın söylemlerine yaptıklarına chp ve seçmeni ile ne benzerliği var.
Bu adam sadece chp nin adını kullanıyor. Yarın kk ve Tayyip yeni parti kurup aday olsun, Tayyip in oyu değişmez ama kk %1 bile oy alamaz. Bu adamın tek özelliği chp nin başında olması.
Aday olursa, oy kullanmak için harcayacağım 1-2 saati bana kazandırmış olur.
-
YAŞINA BAKACAK OLURSAK ERDOĞANDA 70 YAŞINDA.
CHPNİN SORUNU KILIÇDAROĞLU DEĞİL ÜLKENİN SAĞ YÖNELİMLİ OLMASI.MUHAFAZAR OLMASI.
-
Biz CHP Mersin İl teşkilatını kaybettik maalesef. Chpli hariç herkes delege.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu millet ümmet için rte yi seçti. Ümmet için zamanında oy vermiş adamların aleviye oy vereceğini düşünüyormusun? Bu halkın cahilliğini çok hafife alıyorsunuz.
Alevi demek hakaret değildir arkadaşlar bu arada. Şikayet edip durmayın beni. Ateist adamım ben. Ateist pencereden bakınca ümmetçilerden hiç bi farkınız yok, iki kesimde dinci, biri alevici biri ümmetçi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 26 Ocak 2023; 10:54:13 >
Binali eğer ki reisin sağ koluysa, kk da sol koludur. Bunu artık herkes kabullendi. XD
Bakın, koltuk sevdası ve ezilmişlik sendromu böyle bir şeydir işte. Kk'nın yaşadığı ruh halini açıklayayım sizlere. 10 küsur yıldır istikrarlı yenilgilere rağmen koltuğu bırakmayan ve en sonunda tünelin ucunda küçük bir galibiyet ışığı görünce, yıllarca süren yenilmişliğin yarattığı o psikolojik ezilmişlik sendromunu en sonunda tek bir galibiyet ile sonlanabileceğinin hissiyatı ile son çırpınışı yapmaktadır kendileri. Tamamen kendi egosu yani. Erdo nasıl kendi koltuğu için yeri geldimi ülkeye zararı dokunacak işlere imza atıyor ise, kk'da aynı şekilde kendi için günümüzdeki son umut ışığını yok etmekten çekinmemektedir.
En azından benim görüşüm böyle. XP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 26 Ocak 2023; 11:33:14 >
turgut özal kürt tü malatyadan çıktı başbakan oldu cumhurbaşkanı oldu.
ben cahillik demedim yaşam tarzımız muhafazakar dedim tv adam la kadın öpüşür tv yi degiştirir çocuk görmesin. davranışlarımıza yansımıştır.
-
Hocam ben alevi seçmezler diyorum mezhepçi memleketini hala tanıyamadınmı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 26 Ocak 2023; 11:49:31 >
anlamadım
Mersin CHP il başkanlığını Kürtçü tayfa ele geçirdi. Ulusalcılar tasfiye edildi.
Türk milleti ve devleti hergeçen gün içten içe işgal ediliyor.
Muhalefette son 20 yıla damga vuran isimler Deniz Baykal, Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğludur.
Baykal siyasi yasaklı Erdoğanı Siirt mv yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu Ekmeleddin vakasında emeği geçti. En büyük yamuğu ise Devlet Bahçeli yaptı. 2015 yılında CHP ile koalisyon yapmaya bir türlü yanaşmadı. Yanaşsaydı akp ana muhalefet partisi olacaktı.
mezhebine göre yaşayan kimse yok.
bence siz bakış açınızı değiştirin.
-
Nasıl yok. KK nın inadı tamamen bunun üzerine kurulu zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X