Şimdi Ara

Kedi besleyenler bakabilir mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o degilde bizim velet activia yogurdu , kestaneyi falan acaip seviyor daha hatirlamadigim enteresan seylerde var kedi bunu yer mi denilecek, hele kestane yerken olduruyor beni :) sizinde var mi kedileriniz boyle olmicak seyleri sevme durumlari falan :)

Xbox Live: GreenWhite1963
  • valla bizim kediye ton balık falan açıyoruz onun dışında ise her türlü kuru ve ıslak maması var "marka yazmıyoum buraya" ama ingiltereden gelen bir kuru mamas ıvar TR de burada bulamıyoruz ondan acayip seviyor ve sallayınca sesinden direkt nerde olursa olsun geliyor onu bırakın kutunun arkasında "Shake it and you'll see your lovely one is coming" tarzında şeyler yazıyordu yanlış hatırlamıuyorsam

bide molehiya yaprağını yiyor.

Orijinalden alıntı: X-FI

valla bizim kediye ton balık falan açıyoruz onun dışında ise her türlü kuru ve ıslak maması var "marka yazmıyoum buraya" ama ingiltereden gelen bir kuru mamas ıvar TR de burada bulamıyoruz ondan acayip seviyor ve sallayınca sesinden direkt nerde olursa olsun geliyor onu bırakın kutunun arkasında "Shake it and you'll see your lovely one is coming" tarzında şeyler yazıyordu yanlış hatırlamıuyorsam

bide molehiya yaprağını yiyor.

Markayı söylesene merak ettim

• benim kedim var iran chincilla kırması

sakın kısırlaştırma depresyona girip obez olur eğer kısırlaştırırsan erkek dişi farketmez kızgınlık döneminde bir aşı vurduruyorsun o zaman hallolur

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

o degilde bizim velet activia yogurdu , kestaneyi falan acaip seviyor daha hatirlamadigim enteresan seylerde var kedi bunu yer mi denilecek, hele kestane yerken olduruyor beni :) sizinde var mi kedileriniz boyle olmicak seyleri sevme durumlari falan :)

Salatalık kabuğuna bayılan kedim vardı

3-4 sene önceki kedim zeytine hastaydı. Bir ara zeytin kavanozunu mutfakta dışarıda unutmuşuz kapağıda tam kapatmadan, öyle üstüne koymuşuz. Sabah bir baktık 500ml'lik kavanozun yarısı boşalmış, kapak yanda ve üzeri çekirdek dolu

Son olarak arada yemek yemeye gelen bir kedi var aşırı sakin. O da sütlü ekmeğin sadece ekmeğini yiyor. Tabaktan özellikle sütle ıslanmış ekmeği patiyle dışarı çıkarıyor Ayrı yiyor onu, sütünü içmiyor tabaktaki.

• AurorAbeam ; hocam cok iyimis ya

bu arada arkadaslar bi soru sorucam sizlere,

simdi hayvanlari acaip seviyorum, haliyle kedimide oz kardesim gibi seviyorum sonucta 2006 yilindan beri evimizin bi uyesi. Ama hep kedi tuyunun cok zararli oldugunu falan duyuyorum, kist yapiyormus sanirim(yutuldugu zaman falan) kana karistigi zaman. boyle birsey var mi acaba gercekten, sonucta bende 5 yildir kedi besliyorum ve bu konuyuda dusunmeden edemiyorum. siz ne dusunuyorsunuz arkadaslar bu konu hakkinda ?

Xbox Live: GreenWhite1963
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

AurorAbeam ; hocam cok iyimis ya

bu arada arkadaslar bi soru sorucam sizlere,

simdi hayvanlari acaip seviyorum, haliyle kedimide oz kardesim gibi seviyorum sonucta 2006 yilindan beri evimizin bi uyesi. Ama hep kedi tuyunun cok zararli oldugunu falan duyuyorum, kist yapiyormus sanirim(yutuldugu zaman falan) kana karistigi zaman. boyle birsey var mi acaba gercekten, sonucta bende 5 yildir kedi besliyorum ve bu konuyuda dusunmeden edemiyorum. siz ne dusunuyorsunuz arkadaslar bu konu hakkinda ?

kist aşısı var veterinerine yaptırtabilirsin eğer o aşıdan olmazsa ileride sahiplerinin akciğerine kaçan tüyler kanser yapar ama düzenli olarak aşısını yaptırtırsanız bi sorun olmaz

• Benim erkek tekir et-tavuk-balık-yogurt-süt-ciğer vs... hayatta yemiyor.
    Enteresan bir şekilde zeytin-kabak ve fıstık yiyor. Hele ki fıstığın paketinin açılış sesini duymasın, dört nala koşarak geliyor. Fıstığın kokusunu da uykusunda dahi alıyor ve uyanıp geliyor.

Ha bir de ot yiyor inanamazsınız resmen inek gibi, otu görünce tutamıyorum bile.

(Ot, buğday filizi tarzı bitkileri sindirim sistemleri için diyorlar bu arada.)
    Eğer bir millet, iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet, bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur. NICCOLO MACHIAVELLI

Battletag = dMbHeLL#2466
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Benim erkek tekir et-tavuk-balık-yogurt-süt-ciğer vs... hayatta yemiyor.
    Enteresan bir şekilde zeytin-kabak ve fıstık yiyor. Hele ki fıstığın paketinin açılış sesini duymasın, dört nala koşarak geliyor. Fıstığın kokusunu da uykusunda dahi alıyor ve uyanıp geliyor.

Ha bir de ot yiyor inanamazsınız resmen inek gibi, otu görünce tutamıyorum bile.

(Ot, buğday filizi tarzı bitkileri sindirim sistemleri için diyorlar bu arada.)

Hocam resmini falan koyalım belki kedi değildir o kediye benzeyen yeni bir canlı türüdür falan Balkonunuza en son ne zaman meteor düştü?

•  Kedi besleyenler bakabilir mi
     Kedi besleyenler bakabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 22 Nisan 2011; 18:05:40 >
    Eğer bir millet, iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet, bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur. NICCOLO MACHIAVELLI

Battletag = dMbHeLL#2466

• quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Damak tadımız aynı ben de çok severim fıstık filan

• _____________________________
  • Kısırlaştırma kediyi etkiler mi?

Orijinalden alıntı: WinnerTR

Kısırlaştırma kediyi etkiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitrat

Erken yaşta kısırlaştırılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum.Benim kedi kilo da almadı kısırlaştırma işleminden sonra.(8-12 ay içerisinde kısırlaştırılması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.)
    Mama olarak da petshop tan açık royal canin sensible alıyorum.

Kaç para ödediniz kısırlaştırma için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benim-kedim -- 26 Nisan 2011; 14:19:32 >
  • Ben hill's ve royal canin'den şaşmıyorum. Açıkcası kendime nasıl kaliteli, katkısız besinler alıyorsam kedimin de sağlığını tehlikeye atamam.
    Bir zaman sonra öyle alışıyorsunuz ki aileden biri oluyor gerçekten, hayatını ucuz ürünlerle riske atamıyorsunuz. Bulabildiğim zaman royal canin persian 30,
    stoklarda olmadığı zaman da royal canin fit32 ya da hills alıyorum. Zaten 10-15kg aldığım için anca bir senede yiyebiliyor o mamayı ve de kilo bazında hesaplayınca ekonomik oluyor.
    Fit32 tüm kedilere uygun bir mamadır ileriki dönemlerinde tavsiye ederim, ama önce yavru(kitten) mamasıyla başlayın tabi.

Bu da benim kedim, 2. resimde göğsündeki tüyleri biraz düğümlendiği için kestirdik :

• benim şerefsiz salatalık yiyordu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.