Şimdi Ara

Kedi besleyenler bakabilir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WinnerTR

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Sert mama verme yiyemez küçük kedi.

Konserve alayım ozaman ne yapacağımı şaşırdım

Konserve al. O sert mamaların mantığını hala anlamış değilim zaten. Benim dana gibi kedimin bile dişinin kırılmasına sebep olmuştu.

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

hayatımın karanlıkta kalmış günlerinde kedi beslemiş birisi olarak sana dost tavsiyesi.
    kurtul o kediden.
    kedi kadar antipatik, kedi kadar bozuk ruhlu canlı görmedim hayatımda.
    birgün iyi olur diğer gün elini ayağını çizer.
    miyavlaması hiç bitmez.
    bazen canavarlaşır.
    ben de senin gibi küçük bir sokak kedisi almıştım.
    1 sene baktım büyüttüm. kedi kocaman gözlerle murrrrr diye bi sesle saldırdı.
    veterinere götürdüm. bu kedinin derdi ne dedim kısırlaştırılması gerek dedi. ben kısırlaştırmaya karşıyım.
    o kadar zor duruma düştüm ki. çok sabrettim. hatta buraya yaşadığım sorunla ilgili konu bile açtım.
    artık herşey çığrından çıktı. bende sokağa attım. hiçte vicdan azabı çemiyorum.
    elimde kalan mamaları da çöpe attım.
    kedileri severim ama aynı evde yaşamak mı tövbe. Allah göstermesin.

Keşke en başından hiç almasaymıssınız hayvanı, ev ortamına alışan hayvanlar dışarıda malesef yaşamını sürdüremiyor. Ne avlanmasını biliyor nede çöp karıştırmasını. İnsana alıştığı içinde dışarıda kendi cinsleriyle adapte olamıyor ve dışlandığı için en sonunda ölüyor.

Kısırlaştırmaya karşı olmanızın nedeni nedir?
    Eğer bir millet, iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet, bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur. NICCOLO MACHIAVELLI

Battletag = dMbHeLL#2466

• Simdiye dek kedime hic cig et vermedim. Cig et versek ne olur? Aydinlatmanizi bekliyorum.
    /)__)
    -"--"-
  • Yukari.

Orijinalden alıntı: Xerias

quote:

Orijinalden alıntı: choo

the phenom açık mamalar genelde kalitesiz olurlar hayvana zarar verir benim kedinin idrar yollarını tıkamıltı hayvan tuvaletini yapamıyordu acı içinde kıvranıyodu kan geliyodu dikkat etmenizi öneririm

Mama konusunda dikkat etmek lazım hocam. Kalitesiz bir mama hassas bir kedinin idrar yollarını tıkayabilir. Benim kedinin de mamadan dolayı idrar yolları tıkanmıştı, serum tedavisi gördü öyle düzeldi en sonunda.

Aha bu fotoğrafı

Kedi besleyenler bakabilir mi

Çok şekerr

• Direk süt vermeyin ishal yapıyor
  • Hocam Royal Canin,Pro Plan,Hill's gibi mamalar en kaliteli mamalardır,kedinin sağlığına zarar vermez.Bunları büyük paket alıp kiloyla satan pet shop'lar oluyor öyle alabilirsin büyük paket almak istemezsen,öyle daha ucuza geliyor

Ben kedimi avlanmaya filan alıştırmayacağım binada oturuyoruz zaten :D
    Valla bizim ev kedi için cennet her hafta 2 kez et balık türü şeyler yiyoruz :D
    Balık verilir mi kediye? Çiğ mi pişmiş mi vermeliyim?=

kesinlikle etide tavuguda balığıda çiğ verme pişirde ver kemikli de verme tavugun kemiği bnm kedinin damağına yapışmıştı 2 diş arasında sıkışmış köprü gibiydi veterinerde aldırmıştık

aha buda kendisi

Kedi besleyenler bakabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

hayatımın karanlıkta kalmış günlerinde kedi beslemiş birisi olarak sana dost tavsiyesi.
    kurtul o kediden.
    kedi kadar antipatik, kedi kadar bozuk ruhlu canlı görmedim hayatımda.
    birgün iyi olur diğer gün elini ayağını çizer.
    miyavlaması hiç bitmez.
    bazen canavarlaşır.
    ben de senin gibi küçük bir sokak kedisi almıştım.
    1 sene baktım büyüttüm. kedi kocaman gözlerle murrrrr diye bi sesle saldırdı.
    veterinere götürdüm. bu kedinin derdi ne dedim kısırlaştırılması gerek dedi. ben kısırlaştırmaya karşıyım.
    o kadar zor duruma düştüm ki. çok sabrettim. hatta buraya yaşadığım sorunla ilgili konu bile açtım.
    artık herşey çığrından çıktı. bende sokağa attım. hiçte vicdan azabı çemiyorum.
    elimde kalan mamaları da çöpe attım.
    kedileri severim ama aynı evde yaşamak mı tövbe. Allah göstermesin.

Keşke en başından hiç almasaymıssınız hayvanı, ev ortamına alışan hayvanlar dışarıda malesef yaşamını sürdüremiyor. Ne avlanmasını biliyor nede çöp karıştırmasını. İnsana alıştığı içinde dışarıda kendi cinsleriyle adapte olamıyor ve dışlandığı için en sonunda ölüyor.

Kısırlaştırmaya karşı olmanızın nedeni nedir?

Kedi kısırlaştırılınca eskisi gibi olmuyor, kendini sevdirmiyor, hayata küsüyor. Belki bu yüzden karşıdır, karar vermesi zor çünkü.

Ayrıca inanmayacaksınız şu anda 2 yaşındaki dişi kedim evde. Hiç dışarıya alışmadı, 1-2 kere kaçtı ama 10dk da geri döndü. Neyse asıl mevzu hayvan şu anda garip bir şekilde bana mırlıyor Sanırım beni erkek kedi zannediyor 3. azgınlık dönemi bu, yine aynı. Görmezden geliyoruz bir kaç gün sonra geçiyor Geçen de bu zavallı gibi haline üzülüp kapıyı açık bıraktımda git dışarı çiftleş gel ne yapayım diye. Yok! Hayvan gene geliyor bana mır mır mır yerlerde sürünüyor oturuyor falan Yine bir kaç gün görmezden gelme süresi...

• Up!
    Cidden kedi kısırlaştırınca kendini sevdirmiyor mu?

Up!
    Cidden kedi kısırlaştırınca kendini sevdirmiyor mu?

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • En basitinden bir kasaba git, artık tavuk kemiklerini, derileri vs. al, kaynat ve suyuna ekmek doğra.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • whiskas ile beslersen iyi olur migrosta tansaşta rahatlıkla bulabilirsin daha yavruysa tam yağlı süt verme yarım yağlı süt ver tavuk ciğerini de çok seviyorlar..

internette kediler için özel yemek tarifleri var onlara da bakabilirsin seve seve yiyorlar

Orijinalden alıntı: 1881

En basitinden bir kasaba git, artık tavuk kemiklerini, derileri vs. al, kaynat ve suyuna ekmek doğra.

Benim canım çekti
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.