Şimdi Ara

Kedi besleyenler bakabilir mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WinnerTR

hiç mi kedi besleyen yok yahu

Merhaba arkadaşlar kedi maması arıyorum 4 haftalık sokak kedisi.
    Bu ürün nasıldır bana biraz tuzlu geldi?
    http://www.petsiparis.com/?urun-7644-Pro-Plan-Kitten-With-Delicate-Turkey-&-Rice-----YAVRU-KEDiLER-iCiN--LEZZETLi-HiNDi-ETLi-VE-PiRiNCLi-KURU-MAMA-------1-5-KG--.html

Bu markayı bilemiyorum ama benim bir kedim var, ilk yavruyken geldiğinde evde bulduğu hiçbir şeyi yemedi. Ben de Tansaş'tan Whiskas aldım. O günden beri de mamadan başka hiçbir şey yemiyor. Süt bile içmiyor. Muhtemelen içinde bağımlılık yapan bir madde var ama elden başka bir şey gelmiyordu.

Eğer almayı denersen bunu göze alman gerek, ayrıca eğer alırsan da yavrular için başka, yetişkinler için başka var.
    Ben ilk aldığımda dikkat etmeden almıştım. Yetişkin kedi için olanı vermiştim yavruma, sürekli kusmuştu evin içine.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• buda benim beslediğim kedi yeni taşındığımız ev giriş katı buraya geleli 2 sene oluyor o süre arfında hep cama gelir beslerim severim hatta bazen içeri alırım valla ben her şey veriyorum kimi zaman balık kimi zaman göğüs kemikli felan yiyor yani şunuda ekliyim ben bunun kadar uysal akıllı kedi görmedim sanki yıllardır ben bakıyorum kediyi içeri alırım gel derim gelir yanıma otur derim yere vururum oturur çık dediğim zamanda çıkar kediyi her gün severim 2 senedir ne paso miyavladı nede çırmaladı birde şu var siz hayvana sevginizi yansıtırsanız oda öle davranır sıcak kanlı olur

Kedi besleyenler bakabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 20 Nisan 2011; 23:59:28 >

• ıyhh kedi beslenirmi yahu pislik resmen :S böggghhhhhh

Orijinalden alıntı: kaanworld

ıyhh kedi beslenirmi yahu pislik resmen :S böggghhhhhh

.- Evet benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

http://www.temizmama.com/urunler.asp?urun_detay_id=2

oha çok ucuzmuş alınabilir siz kullanıyormusunuz

Orijinalden alıntı: 06 AMT 71

Kedilerdenn nefret ederim çok sinsi hayvanlarr.

Aaa ne tesadüf ben de bazı insanlardan nefret ederim.

quote:

benim kedim büyük, o sitedeki micho yemini kullanıyorum, 15kg ve üzerinde kargo ücretsiz. 1 yaşına geldiğinde micho yemine alıştırırsın fiyatı çok uygun. linkini verdiğim mamayı alabilirsin.

bunuda alabilirsin biraz daha uygun fiyatı

http://www.temizmama.com/urunler.asp?urun_detay_id=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 21 Nisan 2011; 0:46:58 >

.- Evet benim

• quote:

quote:

quote:

benim kedim büyük, o sitedeki micho yemini kullanıyorum, 15kg ve üzerinde kargo ücretsiz. 1 yaşına geldiğinde micho yemine alıştırırsın fiyatı çok uygun. linkini verdiğim mamayı alabilirsin.

bunuda alabilirsin biraz daha uygun fiyatı

http://www.temizmama.com/urunler.asp?urun_detay_id=5

Ya zaten sadece okul harçlıklarımla bile bi haftalık biriktirme fiyatı almışken en iyisini alayım :D
    İlk iki hafta whiskas sonra bonacibo yavru kedi maması alırım artık :D
    Her haftada tavuk veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

hayatımın karanlıkta kalmış günlerinde kedi beslemiş birisi olarak sana dost tavsiyesi.
    kurtul o kediden.
    kedi kadar antipatik, kedi kadar bozuk ruhlu canlı görmedim hayatımda.
    birgün iyi olur diğer gün elini ayağını çizer.
    miyavlaması hiç bitmez.
    bazen canavarlaşır.
    ben de senin gibi küçük bir sokak kedisi almıştım.
    1 sene baktım büyüttüm. kedi kocaman gözlerle murrrrr diye bi sesle saldırdı.
    veterinere götürdüm. bu kedinin derdi ne dedim kısırlaştırılması gerek dedi. ben kısırlaştırmaya karşıyım.
    o kadar zor duruma düştüm ki. çok sabrettim. hatta buraya yaşadığım sorunla ilgili konu bile açtım.
    artık herşey çığrından çıktı. bende sokağa attım. hiçte vicdan azabı çemiyorum.
    elimde kalan mamaları da çöpe attım.
    kedileri severim ama aynı evde yaşamak mı tövbe. Allah göstermesin.

Keşke en başından hiç almasaymıssınız hayvanı, ev ortamına alışan hayvanlar dışarıda malesef yaşamını sürdüremiyor. Ne avlanmasını biliyor nede çöp karıştırmasını. İnsana alıştığı içinde dışarıda kendi cinsleriyle adapte olamıyor ve dışlandığı için en sonunda ölüyor.

Kısırlaştırmaya karşı olmanızın nedeni nedir?

Kedi kısırlaştırılınca eskisi gibi olmuyor, kendini sevdirmiyor, hayata küsüyor. Belki bu yüzden karşıdır, karar vermesi zor çünkü.

Ayrıca inanmayacaksınız şu anda 2 yaşındaki dişi kedim evde. Hiç dışarıya alışmadı, 1-2 kere kaçtı ama 10dk da geri döndü. Neyse asıl mevzu hayvan şu anda garip bir şekilde bana mırlıyor Sanırım beni erkek kedi zannediyor 3. azgınlık dönemi bu, yine aynı. Görmezden geliyoruz bir kaç gün sonra geçiyor Geçen de bu zavallı gibi haline üzülüp kapıyı açık bıraktımda git dışarı çiftleş gel ne yapayım diye. Yok! Hayvan gene geliyor bana mır mır mır yerlerde sürünüyor oturuyor falan Yine bir kaç gün görmezden gelme süresi...

benim kedim insana alışkın değildi bir kere.
    ve yeterince vahşiydi. dışarıda kendisi için yiyecek birşeyler bulmuştur umarım.
    ama herşeye rağmen itiraf ediyorum keşke hiç eve almasaydım. yada dışarı atmasaydım. vicdan azabı çekiyorum ve hala evin çevresine bakınıp duruyorum.
    benim gibi tek başına yaşayan bir insan için kedimle yaşamak mutluluk vericiydi. ne olduysa 1 yaşını doldurduktan sonra oldu.
    ancak haftalarca sürekli miyavladı. geceleri bile sabaha kadar sürekli miyavlıyordu.
    bir türlü miyavlaması ve saldırganlığı bitmedi. kedi saldırgan oldukça ben korkmaya başladım. bir keresinde bacağıma bir atladı, o tırnaklarını bacağıma geçirdi. ısırdı ve kaçtı.
    olmadı arkadaş. kedi düzen tutmadı. hiç daha cinsellik nedir bilmeyen bir hayvanı bundan da mahrum etmek istemedim o yüzden kısırlaştırmadım.
    ben gerçekten hayvanları çok seviyorum. kedileri daha da çok severdim.
    kediler hakkındaki araştırmamda benim yaşadıklarımın çok sıradışı olmadığını anladım. aynı şeyleri yaşayan bir sürü insan var.
    o yüzden kedinin herşeyine katlanabilecekseniz besleyin. yarın benim anlattığım tarzda birşeyler yaşama olasılığınızı da düşünün ve ona göre karar verin derim.
    kedi besleyecekseniz iğnesini yaptırın, parazit aşılarını yaptırın. banyo yapın onu. sevin. sevdiği şeyleri yedirin. ben kedime ilgisiz değildim.
    kedim, erkek tekir kediydi.

• Kedi köpek besliyorsanız özellikle de kedi besleyenler kedinize özel mamalar veya sürekli olarak et vermeyin, çiğ et vermemeye çalışın. Bu hayvanı neyle beslerim diye düşünmeye gerek yok evde ne pişiyorsa sen ne yiyorsan ondan ver, ekstra masrafa hayvanını da lükse alıştırmana gerek yok. Evde sulu yemek pişiyorsa bir tas tabak vs'ye koyarsın ılık olarak ekmek doğrarsın içine karıştırır kedine veririsin yine tavuk vs yendiğinde bunların derilerini kemiklerini kıkırdaklarını verebilirsin ve o da hele hele sokak kedisiyse öyle bir yer ki. Bu hayvana ne vericem diye tasalanmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Nisan 2011; 2:25:07 >

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Kedi köpek besliyorsanız özellikle de kedi besleyenler kedinize özel mamalar veya sürekli olarak et vermeyin, çiğ et vermemeye çalışın. Bu hayvanı neyle beslerim diye düşünmeye gerek yok evde ne pişiyorsa sen ne yiyorsan ondan ver, ekstra masrafa hayvanını da lükse alıştırmana gerek yok. Evde sulu yemek pişiyorsa bir tas tabak vs'ye koyarsın ılık olarak ekmek doğrarsın içine karıştırır kedine veririsin yine tavuk vs yendiğinde bunların derilerini kemiklerini kıkırdaklarını verebilirsin ve o da hele hele sokak kedisiyse öyle bir yer ki. Bu hayvana ne vericem diye tasalanmaya gerek yok.

Aynen belli bişeye alıştırmayın benim kedim uyuzdu yemek seçiyodu :D ne koyarsam yemiyodu inat yapıyo sanki aç bırakıyodum yine yemiyodu sonra gece zırlamaya başlıyodu bende dayanamayıp tavuk veriyodum zaten bi tek tavukla ton balığı yiyodu babam hiç sevmezdi o yüzden kedimi :/

• quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

buda benim beslediğim kedi yeni taşındığımız ev giriş katı buraya geleli 2 sene oluyor o süre arfında hep cama gelir beslerim severim hatta bazen içeri alırım valla ben her şey veriyorum kimi zaman balık kimi zaman göğüs kemikli felan yiyor yani şunuda ekliyim ben bunun kadar uysal akıllı kedi görmedim sanki yıllardır ben bakıyorum kediyi içeri alırım gel derim gelir yanıma otur derim yere vururum oturur çık dediğim zamanda çıkar kediyi her gün severim 2 senedir ne paso miyavladı nede çırmaladı birde şu var siz hayvana sevginizi yansıtırsanız oda öle davranır sıcak kanlı olur
    [image ]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/20/14368.jpg[/simage]
    [image ]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/20/14372.jpg[/simage]

Ben onu yeriiiiiiiiim

• kipadan al iyi mamala rvar 1.5kg mama için o para verilmez
    BURSA/TEKSAS

Xbox Live: GreenWhite1963
  • eve gidince yardım etmeye çalışırım bizimde evde bir tane kedi var 5-6 senedir bakıyoruz

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Kedi köpek besliyorsanız özellikle de kedi besleyenler kedinize özel mamalar veya sürekli olarak et vermeyin, çiğ et vermemeye çalışın. Bu hayvanı neyle beslerim diye düşünmeye gerek yok evde ne pişiyorsa sen ne yiyorsan ondan ver, ekstra masrafa hayvanını da lükse alıştırmana gerek yok. Evde sulu yemek pişiyorsa bir tas tabak vs'ye koyarsın ılık olarak ekmek doğrarsın içine karıştırır kedine veririsin yine tavuk vs yendiğinde bunların derilerini kemiklerini kıkırdaklarını verebilirsin ve o da hele hele sokak kedisiyse öyle bir yer ki. Bu hayvana ne vericem diye tasalanmaya gerek yok.

+1.

Ayrıca annem hemen hemen her gün sabahları kediue yumurta kaynatır. 1 yumurtadan ne olacak 15-20 kuruş. O da ağzının tadını biliyor, kayısı kıvamında istiyor sulu olursa yemiyor Yalnız menemen bile yiyor bizimki Kısaca biz ne yersek ondan veriyoruz. 3 sene evvel başka bir kedimiz vardı makarna hastasıydı. Salam-makarna desek makarna diyecek kadar çok seviyordu.

• Simdiye dek toplam 3 kedi besledim. Hayvanlari cok severim. Hergün konserve mama aliyorum. Mamadan baska birsey yemiyor nerdeyse. Ara sira et tavuk haslamada yiyor. Ilk kedim beyaz sari prenses gibiydi (disi). Ikinci kedim tekir tarzi erkek, su anki kedimde tekir tarzi erkek cok cok uysal 1 yasindan büyük suan. Biraz sakar ama :) Oyun oynayip kosarken bazen duvara tosluyor :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.