Şimdi Ara

Kedi besleyenler bakabilir mi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
1
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

buda benim beslediğim kedi yeni taşındığımız ev giriş katı buraya geleli 2 sene oluyor o süre arfında hep cama gelir beslerim severim hatta bazen içeri alırım valla ben her şey veriyorum kimi zaman balık kimi zaman göğüs kemikli felan yiyor yani şunuda ekliyim ben bunun kadar uysal akıllı kedi görmedim sanki yıllardır ben bakıyorum kediyi içeri alırım gel derim gelir yanıma otur derim yere vururum oturur çık dediğim zamanda çıkar kediyi her gün severim 2 senedir ne paso miyavladı nede çırmaladı birde şu var siz hayvana sevginizi yansıtırsanız oda öle davranır sıcak kanlı olur

Kedi besleyenler bakabilir mi

bakışlara bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Bu da benim kedim, 2. resimde göğsündeki tüyleri biraz düğümlendiği için kestirdik :

Oyy bu ne tatlılıktır

• Beyler carrefour'da gerald kedi maması 3.75 ve bir alana bir bedava. sokaktaki kediler bile beğendi bi kutuyu verdim sokaktakilere :D tek kutu 350 gram ikinci bedava zaten zorlamadı bile

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Kedi köpek besliyorsanız özellikle de kedi besleyenler kedinize özel mamalar veya sürekli olarak et vermeyin, çiğ et vermemeye çalışın. Bu hayvanı neyle beslerim diye düşünmeye gerek yok evde ne pişiyorsa sen ne yiyorsan ondan ver, ekstra masrafa hayvanını da lükse alıştırmana gerek yok. Evde sulu yemek pişiyorsa bir tas tabak vs'ye koyarsın ılık olarak ekmek doğrarsın içine karıştırır kedine veririsin yine tavuk vs yendiğinde bunların derilerini kemiklerini kıkırdaklarını verebilirsin ve o da hele hele sokak kedisiyse öyle bir yer ki. Bu hayvana ne vericem diye tasalanmaya gerek yok.

+1.

Ayrıca annem hemen hemen her gün sabahları kediue yumurta kaynatır. 1 yumurtadan ne olacak 15-20 kuruş. O da ağzının tadını biliyor, kayısı kıvamında istiyor sulu olursa yemiyor Yalnız menemen bile yiyor bizimki Kısaca biz ne yersek ondan veriyoruz. 3 sene evvel başka bir kedimiz vardı makarna hastasıydı. Salam-makarna desek makarna diyecek kadar çok seviyordu.

Hergün yumurta verilmez haftada 1 gün verilir karaciğer hastası yaparsınız hayvanı

• Hort yapmissin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

bir tane var mama markası ama ceza almak istemiyorum.

Y.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kuru mama.
    Konserve mama.
    Öğünlük sulu mama.
    Pişmiş et / tavuk / balık.
    Olduğunda ara sıra tatlıda yiyor.

Biraz masraflı ama kesinlikle değer.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.