Şimdi Ara

Kedi besleyenler bakabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • balık verilir ama çok küçük olduğu için çok fazla verme biraz büyüsün o zaman iyi yer zaten.pişmemiş et balık parazit yapar vermemeye çalışın bir de onun yiyeceği et veya balık baharatsız olursa daha çok sevecektir.

Orijinalden alıntı: choo

balık verilir ama çok küçük olduğu için çok fazla verme biraz büyüsün o zaman iyi yer zaten.pişmemiş et balık parazit yapar vermemeye çalışın bir de onun yiyeceği et veya balık baharatsız olursa daha çok sevecektir.

Kızartma çok zarar verirmi hayvana
  • the phenom açık mamalar genelde kalitesiz olurlar hayvana zarar verir benim kedinin idrar yollarını tıkamıltı hayvan tuvaletini yapamıyordu acı içinde kıvranıyodu kan geliyodu dikkat etmenizi öneririm

Ayrıca senede 1-2 kere mama aldığımız kedi (sürekli dışarı çıkıp gezer gelirdi artık gelmiyor, gitti) şu anda 8 yaşında. Bazen başka sokakta falan görüyoruz.

Son olarak arada et verirseniz SAKIN ÇİĞ OLARAK VERMEYİN.

the phenom açık mamalar genelde kalitesiz olurlar hayvana zarar verir benim kedinin idrar yollarını tıkamıltı hayvan tuvaletini yapamıyordu acı içinde kıvranıyodu kan geliyodu dikkat etmenizi öneririm

Mama konusunda dikkat etmek lazım hocam. Kalitesiz bir mama hassas bir kedinin idrar yollarını tıkayabilir. Benim kedinin de mamadan dolayı idrar yolları tıkanmıştı, serum tedavisi gördü öyle düzeldi en sonunda.

Aha bu fotoğrafı

Kedi besleyenler bakabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerias -- 19 Nisan 2011; 23:30:06 >

• bizim ki uzun süre çekti acısını veterinere getirince normal yaptı tuvaletini kan gelmedi ama evde kan geliyordu hayvan ağlıyodu resmen içim gidiyordu

Orijinalden alıntı: Xerias

quote:

the phenom açık mamalar genelde kalitesiz olurlar hayvana zarar verir benim kedinin idrar yollarını tıkamıltı hayvan tuvaletini yapamıyordu acı içinde kıvranıyodu kan geliyodu dikkat etmenizi öneririm

Mama konusunda dikkat etmek lazım hocam. Kalitesiz bir mama hassas bir kedinin idrar yollarını tıkayabilir. Benim kedinin de mamadan dolayı idrar yolları tıkanmıştı, serum tedavisi gördü öyle düzeldi en sonunda.

Aha bu fotoğrafı

çok şeker

• Benim 2 tane siyam kedim var benim deild sevgilimin aynı evde kalıyoruz ama bende çok alıştım cisi siyam kedisi çok tatlılar ben whiskas veriyorum tavsiye ederim.
    Ekran kartı:Featuring 1.5GB NVIDIA GeForce GTX 580M graphics
    Görüntü-17.3 inch display (1920x1080)3D
    Hard disc 512 gb ssd disc
    Wireless:Intel® Ultimate N WiFi Link 6300 a/g/n 3x3 MIMO Technology (optional)
  • quote:

Bir seneden fazla oldu aynı mamayı kullanalı,hiçbir olumsuz tarafına rastlamadık.Zaten öyle uyduruk kıytırık bi açık mama değil.Paketlerden döküyorlardı,ne fark varsa.
  • Pro Plan, Hills, IAMS, Royal Canine(Fazla Yağlı), Eagle Pack vb. markalar market mamaları arasında premium olarak geçerler ancak fiyatları pahalıdır. Eskiden sürekli Pro Plan alırdım ancak benim kedi iri bir cins olduğundan fazla mama tüketiyor, 15Kg'lık mama normalde kedilere 10-12 ay giderken bizimkine 5-6 ay anca gidiyor. Hal böyle olunca çok araştırdım ve sonunda fiyat/kalite oranı güzel olan bir mama buldum.

Gourmet Royale adında bir mama, link ekliyorum.
    http://www.evcilbesinleri.com/gourmet-royale-kuzu-etli-pirincli-kedi-mamasi.html
    Eğer bir millet, iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet, bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur. NICCOLO MACHIAVELLI

Battletag = dMbHeLL#2466
  • http://www.evcilbesinleri.com/gourmet-royale-hindi-ordek-etli-konserve-415-gr.html

Bu nasıl konserve - kuru mama karışımı yapılır mı?
  • Sert mama verme yiyemez küçük kedi.

Orijinalden alıntı: Vikernes

Sert mama verme yiyemez küçük kedi.

Konserve alayım ozaman ne yapacağımı şaşırdım
    birgün iyi olur diğer gün elini ayağını çizer.
    miyavlaması hiç bitmez.
    bazen canavarlaşır.
    ben de senin gibi küçük bir sokak kedisi almıştım.
    1 sene baktım büyüttüm. kedi kocaman gözlerle murrrrr diye bi sesle saldırdı.
    veterinere götürdüm. bu kedinin derdi ne dedim kısırlaştırılması gerek dedi. ben kısırlaştırmaya karşıyım.
    o kadar zor duruma düştüm ki. çok sabrettim. hatta buraya yaşadığım sorunla ilgili konu bile açtım.
    artık herşey çığrından çıktı. bende sokağa attım. hiçte vicdan azabı çemiyorum.
    elimde kalan mamaları da çöpe attım.
    kedileri severim ama aynı evde yaşamak mı tövbe. Allah göstermesin.

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

hayatımın karanlıkta kalmış günlerinde kedi beslemiş birisi olarak sana dost tavsiyesi.
    kurtul o kediden.
    kedi kadar antipatik, kedi kadar bozuk ruhlu canlı görmedim hayatımda.
    miyavlaması hiç bitmez.
    bazen canavarlaşır.
    veterinere götürdüm. bu kedinin derdi ne dedim kısırlaştırılması gerek dedi. ben kısırlaştırmaya karşıyım.
    o kadar zor duruma düştüm ki. çok sabrettim. hatta buraya yaşadığım sorunla ilgili konu bile açtım.

Haa o konuyu hatırladım.
    Ben zaten kedimi kısırlaştıracağım o murr filan yapması ondan eş arıyor kendine sanırım

• Bende kedi besliyorum. Hergün 5 Tlye Migrosta konserve mama aliyorum. Markasi Whiskas. Ayda 150 Tl kedime harciyorum. Masraftan kacinmam sonucta oda can, bir eksigi konusamamasi...

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

hayatımın karanlıkta kalmış günlerinde kedi beslemiş birisi olarak sana dost tavsiyesi.
    kurtul o kediden.
    kedi kadar antipatik, kedi kadar bozuk ruhlu canlı görmedim hayatımda.
    miyavlaması hiç bitmez.
    bazen canavarlaşır.

Sorun kedide değil maalesef, sizde. Hele miyavlaması bitmezmişmiş. ilk 2-3 ay belki o da yavru olduğu için. 8-9 yıldır kedi eksik olmaz evimizden. Ayrıca tırmalamasından dahi hoşlanırım, o da oynamaktan hoşlanıyor :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.