Şimdi Ara

Kazada dolmuş şöförü kaçtı. Ne yapmamız gerekir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
13.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sabah eşimle arkadaşının oldugu araca, kavşağa hatalı giren dolmuş şöförü çarpmış. İnip aşağı baktıktan sonra yolcum var deyip basıp kaçıyo. Bizimkiler plakayı alıp 155 i aramışlar.
    Polis gelmiş ve adamı niye bıraktınız, tutanak tutmanız gerekirdi demiş. Bizimkiler kaçtığını belirtmişler. Neyse bu halk otobüsleri dernek başkanına ulaşıp çağırmışlar. Bu arada şöför yine gelmiyo. Polisle dernek başkanıda birbirlerini tanıdıgı için sanki bizimkiler suçlu gibi tavır takınıyolar.
    Ya yaptırırız üç kuruşluk tampon muhabbetine geliyo olay. Tutanağı ısrarla tutturmuyo polisler. Aracı oynatmışsınız yerinden diyolar.

Benim merak ettiğim kaçan şöföre polisin işlem yapması gerekmiyormu. Bu durumda ne yapılması gerekiyo.

• Aynısı başımıza geldi. Kaskon varsa polisten olay yeri terk tutanağı alacaksın. Kaskondan yaptırt. Onlar masrafı karşı tarafa rücu edecek. +500tl olay yerinden ayruldığı için ceza kesilecek.

Ekleme:
    Kaskon yoksa bu kağıdı vermemek için polis direniyor genelde. Bir tarafını kaldırıp gelmemek için sulh ceza mahkemesine gideceksin diyor. Sen yine de kaskom var deyip bu kağıdı al. Tanıdık sigortacı bul ve plakadan tel no al. Adama ulaş gözünü korkut. Tutanağı yeni kaza gibi hazırlayın. Baktın yanaşmıyor sanayide serçe parmağı uzunluğundaki boya için 250 lira istiyorlar. Göçük vs saymıyorum. Ustaya sor ve paranı elden al. Bu devirde insanı illegal yoldan hakkını aramaya itiyor sistem ne yazık ki.
    Trafik polisi demeyin bana hocam. 2017’nin sonlarında Bursa’da tadilat yaparken bir abimizle iddiaya girdik. Kavşakta geçiş üstünlüğü kimdedir diye o itfaiye dedi ben ambulans. Gittik trafik polisine sorduk bilmiyorum dedi başka trafik polisine sorduk itfaiye dedi abimiz tutturdu ben kazandım diye en son bir trafik polisine daha sorduk o ambulans dedi bu trafik polisi yetkiliymiş Allah’tan CİPS diye bir şey var dedi Cankurtaran-itfaiye-polis-sivil savunma bunu ezberlersen sıkıntı yaşamazsın dedi de kazandık. Gerçekten polis olupta kuralları bilmeyen bir sürü memur var.
    Aracı hareket ettirmekten kasıt ne kadar hareket bilmiyorum ama ne kadar haklı olsanız da olduğunuz yerde polisi çağırmanız gerekir. Liyakat akmış maşalla polis çağıracak, adam gelmeyecek ve polis bir şey yapmayacak. Olay anlattığınız gibiyse bu durumu CİMER'e şikayet etmenizi öneririm, dikkate alıyorlar.

Mobese görüntülerine ulaşmaya çalışın, en yakın zamanda araç kamerası alın. Adamla görüşüp tutanak tutabilirsiniz. Sene başında park halinde bana çarpıp kaçan aracı buldum, tutanak tuttuk adam çarptım yazdı kaskoda bir sorun olmadı görüntü vs. yoktu.
  • Aracı hareket ettirmekten kasıt ne kadar hareket bilmiyorum ama ne kadar haklı olsanız da olduğunuz yerde polisi çağırmanız gerekir. Liyakat akmış maşalla polis çağıracak, adam gelmeyecek ve polis bir şey yapmayacak. Olay anlattığınız gibiyse bu durumu CİMER'e şikayet etmenizi öneririm, dikkate alıyorlar.

Mobese görüntülerine ulaşmaya çalışın, en yakın zamanda araç kamerası alın. Adamla görüşüp tutanak tutabilirsiniz. Sene başında park halinde bana çarpıp kaçan aracı buldum, tutanak tuttuk adam çarptım yazdı kaskoda bir sorun olmadı görüntü vs. yoktu.
  • aracı yol ortasından yol kenarına aldılar. Maksimum 5 metre
  • sivil araç çarptı geçen, plakası düştü aldık, polis diyorki kaskonuzu bozmayın, adam kaçmış,kanıt yok, ben yapmadım der,yaptırın siz diyor POLİS

Yani vurup kaçın bişey olmuyor beyler
  • Aynısı başımıza geldi. Kaskon varsa polisten olay yeri terk tutanağı alacaksın. Kaskondan yaptırt. Onlar masrafı karşı tarafa rücu edecek. +500tl olay yerinden ayruldığı için ceza kesilecek.

Ekleme:
    Kaskon yoksa bu kağıdı vermemek için polis direniyor genelde. Bir tarafını kaldırıp gelmemek için sulh ceza mahkemesine gideceksin diyor. Sen yine de kaskom var deyip bu kağıdı al. Tanıdık sigortacı bul ve plakadan tel no al. Adama ulaş gözünü korkut. Tutanağı yeni kaza gibi hazırlayın. Baktın yanaşmıyor sanayide serçe parmağı uzunluğundaki boya için 250 lira istiyorlar. Göçük vs saymıyorum. Ustaya sor ve paranı elden al. Bu devirde insanı illegal yoldan hakkını aramaya itiyor sistem ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 23 Aralık 2019; 9:8:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolmuş şöförünü bulup sağlam bir dayak atıcaksınız. Malum ülke teksas a döndüğü için bu saatten sonra ya herru ya merru.
    Sağlam bir dayakla o adamı ülkeye kazandırmak şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haa illa akıl istiyorsanız. Aynı şöförü takip edersiniz. Yolculuk sırasında önüne geçip bi süre ilerleyin. Aynadan takip edin dikkatsiz olduğu bi an freni koyup yapıştırın arkanıza. Önüme kedi çıktı deyin. Takip mesafesini korumak zorunda. Kesin suçlu olur bu sefer kaçırmazsınız. Cezasını çeker.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaza yerinden kaçmanın cezası 500 TL. Araç içi kameranız olsaydı. Plakayı gösterdiğinizde polis bu cezayı yazardı.
    Şimdi mahkeme kararı lazım mobese kaydı için. Dava açmak gerekir gibi ama başka yolu varsa bilmiyorum.

Belli bir hattın şöförü bu gidip durağa bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 20 Aralık 2019; 14:58:2 >
  • Tımarhanede sıradan bir gün daha...Normal vatandaşın ezildiği,hırsızın uğursuzun kollandığı bir gün daha...

Geçmiş olsun...
  • Geçen benzer olay başıma denk geldi.

Adam vurdu kaçtı, polisi aradık geldiler.

Arabanın kazalı yerine bakmak için arabanın yanına geldi söylediği cümle bu;

'Bundan bir şey olmaz'

Kaza hakkında yorum yapması için çağırmışım aslında polisi ben sonradan haberim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzoli -- 20 Aralık 2019; 15:3:35 >
  • Pek alakası yok ama başıma gelen bir olayla trafik polislerimizin durumunu özetlemek istiyorum:
    Geçenlerde aracımı bir trafik polisi aracının arkasına park ettim, birkaç metre ileride telefonla konuşuyorum.
    Aradan bir-iki dakika sonra polis geldi, araca bindi fakat hafif rampa olduğu için sanırım kalkış yapamadı ve araç geriye kayınca benim araca ufak çarptı. Hiç istifini bozmadan yine kalkmaya çalıştı ama yine başaramadı. Gidip camına vurdum ve "bir saniye hocam" diyip aracımı geri çektim ve rahatça çıkmasını sağladım. Tabi arabaya biner binmez yanıma geldi ve birşey var mı araçta diye sordu. :)
    Araçta birşey yoktu ama çarptığını bildiği halde inip bakmaya tenezzül etmedi bile ve ben olaya müdahale etmesem yoluna devam edecekti. Belki ciddi bir hasar olsa ben kimin yaptığını bile bilemeyecektim.
    O yüzden adaleti beklemeyin, kendiniz elde etmeye çalışın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynısı başımıza geldi, arkadan vurdu kaçtı 3 saat polis bekledik polis geldi plakayı verdik tutanak tuttu bizde aracı kaskodan yaptırdık kasko şirketi masrafı karşı taraftan aldı.
  • Anladığım; Kasko varsa onlar seke seke ödetir.

Peki Kasko yoksa? Kanun da mı yok oluyor o durumda?

• Savcılığa ver veya cimere onlar hallederler yunus ve çevik kuvvet hariç tüm polisler gırgır şamata

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trafik polisi demeyin bana hocam. 2017’nin sonlarında Bursa’da tadilat yaparken bir abimizle iddiaya girdik. Kavşakta geçiş üstünlüğü kimdedir diye o itfaiye dedi ben ambulans. Gittik trafik polisine sorduk bilmiyorum dedi başka trafik polisine sorduk itfaiye dedi abimiz tutturdu ben kazandım diye en son bir trafik polisine daha sorduk o ambulans dedi bu trafik polisi yetkiliymiş Allah’tan CİPS diye bir şey var dedi Cankurtaran-itfaiye-polis-sivil savunma bunu ezberlersen sıkıntı yaşamazsın dedi de kazandık. Gerçekten polis olupta kuralları bilmeyen bir sürü memur var.

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Kasko bozulmuyor mu bu şekilde hocam? Adamın sigortası yaptıracakken bu sefer bizim kasko deliniyor

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Bir kaç ay önce trafik polisi durdurdu beni ehliyet sordu var dedim aldı baktı dedi ki sen bu aracı kullanabiliyor musun araçta Dacia dokker van kamyonet olarak geçiyo gösterdim b1 sınıf olduğunu aradı başka trafik polisini sordu diğeri de kullanabilir dedi sonra yoluma devam ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La voiture noire -- 20 Aralık 2019; 22:14:50 >
  • 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Sonra da yolcularin güvenligini tehlikeye sokma suçundan bi de dava açılır. Iyice sıkıntı.

• Klasik polis kötüleme konusuna h.g

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.