Adana'da Kaliteli Servis?
Aracım 2015 Jetta 1.2TSI. Bu araca bakımını yapıp/sorunlarını beni sevmeden işini layıkıyla yapan bir servis arıyorum.
Aykan 105.000 bakımı için 1800TL fiyat çıkardı. Yardımlarınızı bekliyorum
🔥🔥🔥199 BUSD Değerinde NFT AirDropu🔥🔥🔥
Coinin CMC sayfası bu
8 sıfırlı bir Metaverse coini ve bu ay içinde kendi oyunlarını piyasaya sürecekler. Şimdi dağıtılacak NFT ileride çok değerli olabilir. Şansınızı deneyin ne olur ne olmaz. Not: Çekiliş Discord üzerinden gerekli bilgiyi oradan alabilirsiniz.
Sunucu:
199 BUSD Değerinde NFT AirDropu
Coinin detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.
Kendisi 8 sıfırlı bir Metaverse coini. Mart ayı içerisinde kendi oyununu çıkartacak. BTC'nin fiyatlanması ile birlikte yükseleceğine inanıyorum YTD.
Discord serverları üzerinden 199 BUSD değerinde NFT AirDropu mevcut. Pazartesi gününe kadar devam edecek. İncelemek isteyenler için link bırakıyorum
Server :
Adana-Kırşehir yolu
|
200.000 KM’de dizel araç almak
Baktığım araçların hepsi yetkili servis bakımlı, RenaultPort uygulaması üzerinden neler değişmiş görebiliyorum. Bu kilometrelere göre nelerin değişmiş olması lazım, nelere dikkat etmem lazım çünkü alacağım ilk dizel araç olacak tecrübem hiç yok. Yardımcı olursanız sevinirim
Dizel otomatik bu arada araç
Mercekli Fara Xenon Ampül
Focus 2.5 aracım var, xenon kullanımında merceklerde kararma meydana geliyormuş bu yüzden soğutmalı ve odağı iyi olan iyi bir marka seçilmesi gerekiyormuş
Bu kararma uzun bir sürede mi meydana geliyor dikkatli olmam gereken herhangi bir şey var mı?
Uzunlar için H1, kısalar için H7 ve D1S öneriliyor kitapçıkta. D1S mercekli olan modeller için galiba
Ufak bi araştırma sonucu bunu buldum, hem soğutmalı hemde iyiye benziyor yorumları falan pozitif ama sizdende fikir almak istedim
Niken Evo Serisi Led Xenon Far Ampulu H7 / H4 / H11 / H1 / H10 / 9005 / 9006 / H15
Şimdiden teşekkürler
2008 Ford Focus Titanium X aracım var araçtan çok memnunum ama yoldaki en ufak tümseği bile hissettirdiğinden süspansiyonlarını değiştirmek istiyorum (orjinalinden böyle mi bilgim yok) SACHS marka ön arka dahil. Süspansiyonları tek olarak almam yeterli oluyor mu yoksa süspansiyonu al ama bunuda kesin al dediğiniz bir şey var mı ?
Alt düzende konforu arttıracak başka neler vardır ? Ufak tefek olması önemli değil.
Birde ön camın solundan (direğin oradan) her tümsekte ÇIT ÇIT ses geliyor. 1 ay önesine kadar gelmiyordu araba her yıkandığında bir kaç saatliğine ses kesiliyor. Bunun için slikonlu sprey alıp sıkın dediler. Doğru bir yaklaşım mı acaba? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim :)
Güncelleme: Ön cam ile direğin birleştiği noktadan konuda bahsettiğim gibi ÇIT ÇIT ses geliyor. Yaşayanlar elbet olmuştur inanılmaz sinir bozucu bir durum. Würth Slikon Spreyi ile içten dıştan spreyi boca ederek sorunu çözdüm.
Klimayı açınca cik cik sesi
|
Bluetooth Kiti Montajı ??
U Disk Özellikli USB
|
İlgi Alanları: Burada yazdığım herşey hayal ürünüdür, inanmayın.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 615
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 984)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 455 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
9 Yanıt
0