Şimdi Ara

Kaza yaptım FOTOĞRAF EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir konu açtım , ne adamlığımız kaldı , entellektüel olduk, çocuklara vurabilecek potansiyel suçlu olduk , her şey olduk anlayacağınız

Tekrar söylüyorum bölünmüş yol ve hız limitlerinde seyir ediyordum , o gün sadece 1 km alan içinde 10 aracın kaza yaptığına şahitlik ettim ben hariç :) üst ve alt geçitlerin normal yol şartlarından daha farklı olduğu , büyük tonajlı iş araçlarının yolu toprak yapması aracın kontrolden çıkmasını sağlamıştır, burada boş laf yapan her 10 arkadaşın 10 undan daha saygılı ve bilinçli kullanıcıyımdır , spor araç diye değişik kafa yapısına sokmayın yani . Bende daha dikkatli olmam gerektiğinin bölünmüş yol boş yol olduğuna güvenmemeli yol şartlarının her yerde aynı olmadığına dikkat etmem gerektiğini anladım zaten :)

KONU HAKKINDA ADAMLIĞIMI SORGULAYABİLECEK BİR İNSAN EVLADI YOKTUR , uslübumu hiç bozmadan kimseye hakaret etmeden yazıyor olmamdan güç almayın , herkes ile her çervecede görüşülebilir.

Son olarak ALLAH herkesin gönlüne göre versin demek hepimizce adil bir yaklaşım olmuş olur sanırım, Kazasız belasız sürüşler.

Geçmiş olsun dilekleriniz ve olumlu eleştiriniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 3 Şubat 2016; 2:03:00 >

• Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç neydi? Geçmiş olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ızgara neyin nesi hocam? Artik kaportada mangal mi yapicaksiniz. Afiyet olsun.

Edit: Afiyet olsun ne la? Gecmis olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 2 Şubat 2016; 1:12:09 >
  • Geçmiş olsun daha uzaktan bir fotoğraf varmı?

• stoch32 S kullanıcısına yanıt
    cooper

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 2 Şubat 2016; 1:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

O ızgara neyin nesi hocam? Artik kaportada mangal mi yapicaksiniz. Afiyet olsun.

Edit: Afiyet olsun ne la? Gecmis olsun hocam.

Türk işi pratik zeka , kaputu havada tutmak için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam geçmiş olsun, sizin sağlığınızın yerinde olması önemli gerisi telafi edilir zaten.
  • Geçmiş olsun, duanız için amin.

• Geçmiş olsun. Beterinden korunmuşsunuz.

• geçmiş olsun
  • Gecmiş olsun

• geçmiş olsun
  • Gecmis olsun hocam. Kasko var insallah? Pert kesinlikle, degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Gecmis olsun hocam. Kasko var insallah? Pert kesinlikle, degil mi?

4.500 tl kasko çıkınca yaptırmadım :) 7 bin tl gibi bir şey çıkardı usta , lakin servis 27 bin tl çıkarırdı rahat , pert olurdu :)
  • Geçmiş olsun. Gerekirse 50 yle gideceksin demişsiniz. Öyle bir havada, öyle bir yolda hala daha 50 km ye dahi düşük hız muamelesi gösterdiğinize göre kaçla gittiğinizi merak ettim.

Bence gerekmiş ama siz anlamamışsınız.

• geçmiş olsun, olumu tarafından bakın size fiziki bir zarar gelmemiş.
  • Sen kış lastiği takma Ankara gibi yerde fink at sonra duvara tosla keşke yavaş gitseydim de !

Harbiden bizim milletten adam olmaz...
  • kış lastiği.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

Sen kış lastiği takma Ankara gibi yerde fink at sonra duvara tosla keşke yavaş gitseydim de !

Harbiden bizim milletten adam olmaz...

Kaza yapmayan adam mı oluyor? Bir hata yapmış ve olan olmuş bos konusacaginiza tesellide bulunun.Ayrıca duvarada girmemiş arkadaş....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.