Şimdi Ara

KATALİTİK KONVERTÖR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dün araç muayeneye girdi TÜVTÜRK'te. Ancak Egzostan geçemedim. Aracı 2. el almıştım Clio Symbol 2001 Model 1.4 16V. Gayet memnundum bir sorun yok sanıyordum ama bu durum çok canımı sıktı internette arastırdım 750 Liraymış fiyatı bi katalitik konvertörün. Sanayide egzozcuları dolastım fiyat sordum hepsine en uygunu 380 Lira fiyat çekti. Yaptırsammı bilemiyorum çok kararsızım. Orjinalini 750 Lira verip almaktan yanayım ama 380 Lirada hemen hemen %50 daha ucuz adamla konustuk ürün baya sağlamdır UNİVERSAL falan dedi sunduğu fiyatlada aklımı çeldi açıkçası. Sizce ne yapmalıyım bana yol gösterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 2 Temmuz 2014; 1:52:30 >

• Orjinal yada yan sanayi seçimi size kalmış.Ama değişecek o kesin.
    Olur olmaz bir yerde araç tıkanır kalır.750tlik masraf size olur 3000tl.
  • Orjinal olsun kafa rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UNİVERSAL dedikleri nasıl oluyor orjinalden farkı nedir
  • Yan sanayi oluyordur herhalde

• Arabanın altına metal bi teneke bağlamış gibi ses yapıyordu bu o zımbırtımı ? bizimde değişmişti o sebebten ötürü
  • Abimin vectra b aracindada ayni sorun var ici tugla gibiymis onlar olunce o ses cikiyo teneke baglamis sesi gibi 450 dediler cikmasina ondeki arkadakide 1250 imis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGR Valfi Uyarısı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • katalitik görünümlü susturucular var sen katalitik konvertör lazım dersen öyle olur , hatta muayene için geçiçi bir tane taktır sonra söktür yazık o paralara
  • yan sanayi taktir orjinaline bosuna para bayma,eninde sonunda tekrar omrunu tamamlayacak ve tikanacak

• 380 Lira verip gidiyorum o zaman o UNİVERSAL olanı taktırmaya. Araba gayet düzgün çalısıyor hiç bi sıkıntım yok. Arabanın benden önceki sahibi çıkarmıs bu konvertörü. Kesin bozuldu o da pahalı bişey diye taktırmadı. TÜVTÜRK de maşallah arabanın inine girdi resmen bu nasıl bir incelemedir bizi hastanede öyle muayne etmiyolar. Açtı başıma 380 lira masraf. Bu muayene başka yerlerdede yapılıyormus bileydim orda yaptırırdım da bu işlerin acemisiyiz
  • dışarıda yaptır egzoz muaynesini
  • arkadaşın başına iş açmaz , çünkü katalitik konvertörün içini boşaltmışlar. çevreyi kirletir birde gaza basınca ses yapar başka zararı yok. arabaya hiçbir zararı yok.
    sadece muayeneden geçemez.
    orjinale gerek yok bence universal taktır geç gitsin.
    içinde tuğla gibi bişey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

dışarıda yaptır egzoz muaynesini

egzos muayenesini dışarda yaptırsanda , araç muayenesinde katalitik konvertöre içi boşaltılmışmı diye bakıyorlar.
  • benim de 2006 clio.konvertör bozuk ve servsi 2000 tl istiyor
    araç muayenem seneye,civarda bu tip sorunlardan geçiren muayene istasyonu öğrendim onlara gideceğim.bir katalizöre 2000 tl istemek insafsızlıktır...universal taktırsak kaç sene gider ki?
  • Katalitik görünümlü susturucular var onlardan taktır git muayeneye geç git.
  • Yan sanayi tavsiye etmem. Çok çabuk tıkanma oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

dışarıda yaptır egzoz muaynesini

egzos muayenesini dışarda yaptırsanda , araç muayenesinde katalitik konvertöre içi boşaltılmışmı diye bakıyorlar.

Aynen, bizim focus dizel bu sebepten kaldı. Orjinal servisinde 3 bin çektiler. İkitelli oto sanayiden 700 e hallettik...
  • dostum benimde clio var benimde sökmüşler kataletik konvertöre benzeyen sustucular var ondan taktırdım o şekilde geçiyor rahat bi şekilde

hadi olmadı diyelim olmaz da oldu diyelim kirala taksınlar geç muaneden geri söktür anlamsız bişey zaten ama dediğm şekilde geçer 380 lira felan verme
  • bulentboz B kullanıcısına yanıt
    içi boşalmışmı derken şöyle kaynak izi olur öyle anlabilirler sadece ama sen orj ona benzer sustucular var ondan olursa geçer
  • Taktırdım 380 Liraya Universalı. Çatır çatır ödedim napayım. Dışarda egzoz muaynesi yaptırayım yaptırmasınada bnmkinin içini boşaltmışlar kaynak izi var TÜVTÜRKTE adam eğiyor kafayı bakıyor 10 saniyede anlıyor olayı öylede lanet bişey. Egzoz muaynesini dışarda yaptırmak için gittiğim adam ise "abi ben geçireyim muayneden sorun yok ama gidecen oraya bakacaklar anlayacaklar ben ceza yerim falan dedi yapmadı" olan bnm 380 liraya oldu ne deyim inşallah 7 yıl falan idare eder sonra değiştirecem zaten aracı. Ne kadarki bunların ömürleri var mı bir bilginiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.