Şimdi Ara

Kasko şirketinin Araştırmaya vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir arkadaşımla beraber 2 hafta önce köpeğe çarptık ve araç exper tarafından Perte ayrıldı fakat kasko şirketi , yakıt fişi ibraz edilmediği için araştırma şirketine verilmiş , daha önce böyle bir durum yaşayan var mı nedir ?

Not: Kaskoyu 1 ay önce yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendilerini james bond sanan bir kaç tipin hikayesini duymuştum laf cambazlarıdır ararlarsa dikkat edin daha bilgili arkadaşlar cıkar

• Ebet benzer durumu yaşadık. Amcamın aracı Pert oldu. Şirket telefon kayıtlarını dahi incelemiş. Şu şu kişiler ile soyadınız aynı ve o gün çok fazla konuşmuşsunuz neden diye bile sormuşlar... En son kafanın çarptığı yerde saç kılı bulmuşlar incelemişler inanmışlar... Artık bu işin dolandırıcılığı arttığı için malesef buraya geldi...

• Eksper şirketi şüphelendiği kazaları araştırmaya yollayabiliyor.Biraz uzun sürdü benim araştırma ama en sonunda onaylandı ve aracım yapıldı.Büyük ihtimal kaskonuz 1 aylık olduğu için şüphelenmiş olabilirler.1 ay öncesine kadar araca hiç kasko yaptırılmamışsa onun için şüphelenmişlerdir galiba.

Benim yaşadığım süreç bu araştırma zamanında

https://forum.donanimhaber.com/sigorta-saibeli-kaza-diyerek-araclarin-yapimini-durdurdu--132638077#132638077

13.04.18 kaza
    23.04.18 dosya araştırmaya gitti
    10.05.18 araştırma sonuçlanıp onay geldi
    25.05.18 aracı teslim aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Eksper şirketi şüphelendiği kazaları araştırmaya yollayabiliyor.Biraz uzun sürdü benim araştırma ama en sonunda onaylandı ve aracım yapıldı.Büyük ihtimal kaskonuz 1 aylık olduğu için şüphelenmiş olabilirler.1 ay öncesine kadar araca hiç kasko yaptırılmamışsa onun için şüphelenmişlerdir galiba.

Benim yaşadığım süreç bu araştırma zamanında

https://forum.donanimhaber.com/sigorta-saibeli-kaza-diyerek-araclarin-yapimini-durdurdu--132638077#132638077

13.04.18 kaza
    23.04.18 dosya araştırmaya gitti
    10.05.18 araştırma sonuçlanıp onay geldi
    25.05.18 aracı teslim aldım.
    Araştırmayı exper şirketi mi yoksa kasko şirketi mi istiyor ?

Ve nelere bakıyorlar örneğin mobese kameraları gibi..

Sonuç olumsuz Olursa sigortalının herhangi bir hakkı var mı biliyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ssüleyman58 -- 15 Temmuz 2018; 17:14:18 >

• Ssüleyman58 S kullanıcısına yanıt
    Bana dosyayı araştırmaya eksper şirketi gönderdi dediler fakat pek mantıklı gelmedi sonuçta parayı ödeyecek olan kasko şirketimdi ve bunun araştırılmasını isteyecek olanda yine onlardır diye tahmin etmiştim.

Kaza anında aracı ben kullansamda ruhsat sahibi babam olduğu için dosya hakkında zaten pek detaylı bilgi verilmiyordu bana.

İşlerine yarayacak her şeye bakıyorlar aracı inceliyorlar mobeseler lastik izleri kazanın olduğu yere gidip yine inceleme yapıyorlar.Sizi çağırabiliyorlar kaza yerine kazanın nasıl olduğunu anlattırıyorlar.

Sonuç olumsuz olabilmesi için ellerinde somut bir kanıt olması gerekiyor.Tahmine dayalı reddedemiyorlar.

Benim anlamadığım yakıt fişi ile kazanın ne alakası var kazadan önce benzinliğe girdiğinizi falan mı belirttiniz?Benim dosyanın araştırmaya gitme sebebi tutanaktaki ve ek beyanda ki kaza anlatımı farklıydı ve benim araçta birbirinden ayrı farklı yerlerde hasar varken karşı tarafta az hasar vardı bunun için şüphelendiler.

• Kazanın gerçek olup olmadığını araştırıyorlardir sikmayin caninizi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ KASKO ŞİRKETİ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cvplarınız İçin teşekkürler , dosya sonuçlansın burdan izlenimlerimi aktarırım.

• Kaza aninda detayli video ve resim cekmedinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Kaza aninda detayli video ve resim cekmedinizmi
    Video değilde resim çekilmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Bana dosyayı araştırmaya eksper şirketi gönderdi dediler fakat pek mantıklı gelmedi sonuçta parayı ödeyecek olan kasko şirketimdi ve bunun araştırılmasını isteyecek olanda yine onlardır diye tahmin etmiştim.

Kaza anında aracı ben kullansamda ruhsat sahibi babam olduğu için dosya hakkında zaten pek detaylı bilgi verilmiyordu bana.

İşlerine yarayacak her şeye bakıyorlar aracı inceliyorlar mobeseler lastik izleri kazanın olduğu yere gidip yine inceleme yapıyorlar.Sizi çağırabiliyorlar kaza yerine kazanın nasıl olduğunu anlattırıyorlar.

Sonuç olumsuz olabilmesi için ellerinde somut bir kanıt olması gerekiyor.Tahmine dayalı reddedemiyorlar.

Benim anlamadığım yakıt fişi ile kazanın ne alakası var kazadan önce benzinliğe girdiğinizi falan mı belirttiniz?Benim dosyanın araştırmaya gitme sebebi tutanaktaki ve ek beyanda ki kaza anlatımı farklıydı ve benim araçta birbirinden ayrı farklı yerlerde hasar varken karşı tarafta az hasar vardı bunun için şüphelendiler.
    Tekrar merhaba ;

Araştırma şirketinin belli bir süresi var mı ? Kasko Şirketi müşteri temsilcisi hafta sonu hariç 15 gün içinde sonuç verirler dedi ama oda dediğinden emin değilmiş gibiydi, 13/07 de araştırmaya vermişler ama hala arayan soran yok.

Bana da 15 iş günü süresi var demişler fakat bu süre geçtiğinde hukuki olarak bir hakkım doğuyor mu ne yapacağım süre geçerse dediğimde şirkete tekrardan hatırlatırız yapacağımız başka bir şey yok demişlerdi.
  • Bana da aracıma çarpan şahıslara daha sonra telefonda görüştüğümüz için siz daha onceden tanisiyirsunuz bu kaza bilerek yapılmış anlaşmalı olarak hasar verilmiş tarzı şeyler söylediler. Sigorta şirketi bu haram ocağı.

• Merhaba , araştırmacıya 16/07 tarihinde bildirim gitmiş ve 27/07 tarihinde geldi ve onayı verdi. Ve araç perte çıkacak.

Size sorum 2. Çıkan MTV ödemesi iptal mi olacak yoksa onu ödüyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ssüleyman58

Merhaba , araştırmacıya 16/07 tarihinde bildirim gitmiş ve 27/07 tarihinde geldi ve onayı verdi. Ve araç perte çıkacak.

Size sorum 2. Çıkan MTV ödemesi iptal mi olacak yoksa onu ödüyormuyuz?
    MTV 1 temmuz itibariyle tahakkuk ettiği için ödemeniz gerekecek.....
  • Arkadaşlar dosya dün itibariyle sonuçlandı ve pert kararı verildi. 2011 bravo 157 binde olan araca 42 bin fiyat çektiler rayiç bedeli 55 bin dediğimde , eksper kaza anında rayiç fiyatını belirliyor (47 bin ) bu yüzden 42 bin dediler , itiraz ettim bekliyorm.

Geri ödeme konusunda bir itraz 2. mahkeme sanırım. Bu konu ile ilgili burada yaşanan bir olay vardı bakmanızı öneririm. Düşük fiyatı kabul etmediğiniz iyi olmuş. Üzerine 2-3 ekleyip geri teklif veriyorlar sanırım.
  • ederi 42 zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.