Şimdi Ara

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
6
Favori
146.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mütiş bi konu bu yaaa süerkli güncel tutulması gerkiyo termalth. master da eklersen tam süper olur
  • Ben Silverstone Tj07 kullanicisiyim....

Aslinda bu kasanin yoruma ihtiyaci yok... Her yönü ile kasa taniminin zirvesi...

Devasa ic hacmi, Son derece sessiz olmasi ve modding e cok uygun olmasi + lari...

Benim bulabildigim tek kusuru cok agir olmasi.... (agir derken Aopen Noevaou A07 ile karsilastiriyorum yanlis anlasilmasin )

Eger Kasa aleminin bir tanrisi olsaydi bu kesinlikle Silverstone Tj07 olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteshBey -- 11 Haziran 2007; 23:35:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

@ wiltord_ua

TA951 modeli, TA9A1 modeli ile aynı. Tek farkı ön panel, bu sebeple 08.06.2007 tarihinde eklenen TA9A1 incelemesini okuyarak bilgi edinebilirsin. İki kasa arasında başka hiçbir fark yok. Kasayı kesinlikle öneririm, f/p ürünü.

Evet Bende ASUS TA951 350W SİYAH Ön Panelini Öbürkünden Daha Çok Beğendim Bunu Alcam.. Zaten Aynı Model İkiside Fiyatlarıda Aynı Bu Arada Fatih Arkadaşım Sistemimİ Yenilemiştim Tek Kasa Ve Psu Kaldı
    2 Hafta Önce Aldığım Asus P5PE-VM Anakartın Kitapçığında ATX Power Minimum 300 Watt Gereklidir Diyor Ve Şuan 6senedir Kasayla Beraber Elimde Olan 230 Watt'lık Psu Var Sistemin Tam gücünü Gösterememesi Psu'yla Alakalı Birşeymidir?Bazen Çok Nadir Sistem Kendiliğinden Resetleniyor Ve HDD'ler Çok Isınıo Diğer Parçalarda Ve Şimdi Alıcağım 350 Wattlık Asus TA951 Sistemimin Tam gücünü Gösterirmi&Soğutması Sence Nası?

Topic İçin Bilgilendirmeler İçin Sağolasın Güzel Çalışma.

• @ TANER82

Özel mesaj attım, kasa modelini tam anlayamadım.

@ AteshBey

Kullanıcı yorumunu TJ07 incelemesine ekledim. Teşekkürler.

@ wiltord_ua

Güç kaynağının yetersiz geldiği durumlarda kilitlenme, reset gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. TA951 modeli gerçek 350W güç kaynağı barındırır. Sistemini yazarsan bu güç kaynağının yeterli olup, olmadığını yazabilirim. Soğutma 2x12cm'lik fanlarla yapılıyor. Soğutma yeterli.

@ caver

CM cac T05 incelemesi konuya eklendi.
  • Faydalı bir konu olmuş teşekkürler, Kullanıcı İncelemeleri Bölümüne Aynalandı.
  • @fatiharikan, güzel bir toğic olmus ilgilisin ve daha güzel olacak
    kullanıcı incelemerli bölümde olması cok iyi olmus

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    CM CENTURION CAC-T05 Hakkında düşencelerim;

Kasanın Olumlu Yönleri:
    Öncelikle kasa cok güzel; karizma ve kaliteyi birlikte barındırıyor CoolerMaster kalitesini tekrar konusturmus malzeme kalitesi ve sağdeliğle ve albenisi yüksek bir kasa;

Gelelim teknik özellklere;
    Arkada 12lık öntarafta 8lık CM marka fanlar kasa içi güzel havalandırma sağlıyor ( bu fanlar baya sessiz) ,ayrıca vidasız klipsli iç tasarımı bileşenlerin cok daha kolay bağlanmasını ve cıkartılmasını sağlıyor.Kasanın Ön taraftaki, toz süzgecleri sayesinde kasaiçi toz yok denecek kadar az, ve bu toz süzgecleri cıkarıp yıkanabiliyor; ayrıca kasa gercek 380W değerinde bir adtette psuya sahip, imzamadaki sistemi OC lu olarak rahat kaldırıyor

kasanın eksi yönleri:
    psu fanı zamanla çok gürültülü çalşıyor ama psu fanını değiştirerek bu durumdan da kurtulabilirsiniz.(bu konu için yardımcı olabilirm )

genel olarak fiyatı ile orantılı olarak güzel bir kasa
    ben cok memnunum herkese tavsiye ederim

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Cok guzel bir inceleme yazisi olmus tebrikler.

TT in su sogutmali ozel kasalarida incelemeye alinsa tam super olacak.
  • @ ZİW®O

Teşekkürler, güncellemeler ile daha faydalı olacaktır.

@ caver

Yorumun CM Centurion CAC T05 modelinin incelemesine eklendi, teşekkürler.

@ killnOd

Kandalf ve Armor incelemeleri yakında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

@xao

Chakra'nın incelemesindeki fotoğrafta en üstteki iki slotta klipslerin olmadığı görünüyor.
    Okuduğun yazı muhtemelen doğru, bu slotların vidalı kullanılması senin için bir sorun teşkil edermi?

Dün Mavi bilgisayara upğradım, chakra kasanın 250 mm fanlı olmayan versiyonu vardır. Rica ettim kasayı açtılar. En üsttteki iki slotta klips olmadığı gibi, takılabilecek tırnak yerleri de mevcut değil. Muhtemelen 250 mm fanlı versiyonunda da yoktur. Bu arada 250 mm fansız modelinde sadece önde 1 adet 120mm'lik enermax ledli fan var, bu da bilginize.

@ fatiharikan,
    Dostum benim için sorun olup olmaması önemli değil. Bence böyle güzel bir kasa'da en sık kullanılacak 2 slota klips takılamaması bir eksi. Chakra ile ilgili bir sürü inceleme okudum sadece 1 tanesinde bu yoruma denk gelmiştim. Bence bahsedilmesi gereken bir nokta. Sen de bana hak verirsen, inceleme maddeleri arasına eklersen sevinirim. Sonuçta çoğu kullanıcı senin ilk postunu okuyor sadece.

Saygı & Sevgi (ismi yanlış yazmışım kusura bakma )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xao -- 12 Haziran 2007; 16:28:17 >

• @ xao

Merhaba, ismimi düzeltmekle başlayım. fahriarikan değil fatiharikan olacak. Yorumların birçok arkadaş için çok önemli, eksik kaldığım yerde kullanıcı veya araştıran arkadaşlara başvuruyorum. Enermax Chakra incelemesine yorumunu hemen ekliyorum. Teşekkürler.

@ tuffurchin

NZXT Apollo incelemesi eklenmiştir.
  • Thermaltake Armor için yorum yazabilir miyim? Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Tt Toughpower montajında zorlandım çünkü PSU yuvası dikine konumlandırılmış ve üstteki USB+ses girişlerinin kapağı montaja engel olabiliyor. Bİrazda PSU nun boyutlarıyla ilgili sanırım zaten PSU ile gelen titreşim engelleyici (plastik mi silikon mu?) ile beraber monte edemedim. HIS X1950Pro IceQ3 Turbo montajında ise PCI sabitleyiciyi sökmek gerekiyor. Bunun sebebi kartın 2 slot kaplaması. Öndeki izgaraları sökmek biraz zahmetli çünkü parmağınız tırnağa ulaşamayabilir. Öndeki 'kalkan' açıkken titreşime sebep olabiliyor. 25 cm lik yan panel aldım sonradan ama çok ta gerekli değilmiş üstelik pencereyi kapattığı için kasa içi görüntüsüne engel oluyor.

• çok faydalı bir topic olmuş, eline sağlık
  • @ YasiKa

Yorumların konu için çok önemli, TT Armor incelemesi eklendiğinde yorumundan faydalanacağım.

@ TRQX

Teşekkürler.

NOT: ARMOR VE KANDALF İNCELEMELERİ GÜN İÇERİSİNDEKİ İŞLERİMDEN DOLAYI BU AKŞAM,YADA EN GEÇ YARIN EKLENECEKTİR.
  • incelemeler süper...chenbro modellerini de şöööyle bi inceleniz sevinirim aslında fiyat/performans kasalarını çok merak ediyorum...Saygılar..iyi forumlar
  • @ killnOd

TT Armor ve TT Kandalf incelemeleri bugün itibariyle eklenmiştir.

@ YasiKa

Yorumun Armor incelemesine eklendi.

@ d_darko

Yeterli bilgiye ulaşabilirsem Chenbro modellerini incelerim. F/p ürünü olarak Asus Ta9a1 modeline bakabilirsin.
  • çok güzel kaynak olmuş. Kasalarınıza sağlık
  • Ellerine sağlık hocam. Çok güzel olmuş. Bende cm centurion kullanıyorum. Söylendiği gibi çok fazla ses çıkarıyor power supply. Bende direk güç kaynağını değiştirdim. Yalnız kasa tanıtılırken güç kaynağı fanı değiştirilebilir demişsin. O iş nasıl yapılıyor doğrusu merak ettim( pek bu konuları bilmem de). bi arkadasım anlatabilirse (eğer sorun olmazsa) sevinirim. Ayrıca birde ben kasanın içinde firewire kablosunu bulamadım. Nasıl edinebilirim?
    Ve son olarak o ön panel nasıl çıkarılıyor? Çıkarırsam geri takması da kolaymı? Filtre temizlemek için
  • uzun vadeli performanslı, fiyat/perf. bir sistem kurmak isteyenler için enermax chakra ve kendi kullandığım smilodon bence çok güzel seçenekler
  • @ ghostfootballer7

Teşekkürler, bundan sonra da yorumlarını beklerim.

@ raist1907

Eğer bilmiyorsan tanıdığın bir bilgisayarcıdan rica et, en kötü arkadaşlarına sor fanı değiştirecek birini bulursun, zaten zor birşey değil.

@ Chillout

Yazdığın iki kasa da övgüyü hak ediyor.
  • 15.06.2007 itibariyle, konu inceleme isteğinde bulunan mesajlar doğrultusunda güncellenecektir, yorumlarıyla katkıda bulunacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 15 Haziran 2007; 16:33:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.