Şimdi Ara

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
6
Favori
146.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok faydalı inceleme olmuş. . Umarım uzun süre üst konu olarak kalır. Gereksiz mesajlarıda engellemiş olur böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 15 Haziran 2007; 20:16:38 >
  • Thermaltake Matrix VX 3000BWA incelemesi de güzel olurdu, çünkü ben kullanıyorum ve tek kelimeyle çok sade ve performanslı (dikkatimi çekti de iki kelime olmuş ) Fanları aynı Armor'daki fanlar yani sessiz sayılır 17db. Ön panel delikli olduğu için püfür püfür hava alıyor, toz filtresi de var hem fanında hem de delikli panellerin arkasında(sünger gibi). Ön arka 12cm fan, kasanın içi de çok geniş olmadığı için hızlı bir hava sirkülasyonu oluyor ve performansı olumlu yönde etkiliyor. Yan camından mavi ledi gözüküyor, bence hoş olmuş. Montaj vs aynı diğer kasalar gibi vidasız. Tek bir eksik var: eğer ekran kartınız iki slot kaplıyorsa vidasız kart monte edilen parçayı komple çıkartmak zorunda kalıyorsunuz çünkü ekran kartının iki slotun arasında kalan yerinde çıkıntı yok. Orayı ufak bir demir testeresiyle inceltip keserseniz problem olmaz ama kimsenin testereyle 8800GTS'e 2 metreden fazla yaklaşabilecek cesareti olduğunu düşünmüyorum Bunun dışında kart uzun olduğundan sığmama, sıkışma vs gibi hiçbir sorunu yok, tasarım bana göre mükemmel. Sormak istediğiniz birşey olursa her zaman sorabilirsiniz, inanın ki kendi kasam olduğu için övmüyorum. Başka kasalar sorarsanız objektif cevap verdiğimi göreceksiniz, ama Thermaltake'leri biliyorum diğerlerini pek bilmiyorum.

• @ mav1li

Teşekkürler, üst konu olması adminler'in kararı. Önemli olan arkadaşların faydalanması.

@ sahinoz31

TT Matrix incelemesini en kısa sürede ekleyeceğim. İncelemede yorumundan faydalanırım, teşekkürler.
  • aopen nin 400 lı yeni bi kasası çıktı kodunu biliyorum geçen aldım 28 modelinden daha çok hoşuma gitti hava akımı olayını daha iyi yapmışlar power da güzel tavsiye ederim aopene bakın
  • NZXT APOLLO için teşekkürler
  • Dostum birazda ucuzlardan inceleyin yav.. F/P ürünler mesela.. Smilodon mesela iyi ama biraz daha alternatif iyi olur.
  • Gerçekten çok güzel ve gerekli bir çalışma olmuş

Bir iki çeşit daha ekleyebilirsin. Örneğin çok sık kullanılanlardan Feel Hurricane serisi , ya da fiyat performans ürünü olan kasalar da ilgi çeker.

Paylaşım için Teşekkürler
  • @ fatiharikan, hocam benim soyadı herkes karıştırıyor: benim adım Ahmet, soyadım Şahinöz

Bu arada ön paneli çıkartmakta kim zorlanmış çok ilginç yani. Ama slotlardaki klipslerin biraz amele olduğu doğru, ilk önce bi alışmak gerekiyor yoksa garip geliyor insana klips sistemi, daha kaliteli olabilirdi. Ama ekran kartı 8800GTS olunca(2 slot olduğu için) o parçayı toptan sökmek zorunda kaldım o yüzden vidalı oldu, bu da ekran kartının eksiği heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 17 Haziran 2007; 23:56:12 >
  • ewt dostum gerçekten güzel çalışma olmuş emeğine sağlık
  • @ palakash

Modeli bulabilirsen incelemeyi yapabilirim.

@ tuffurchin

Başka inceleme isteklerin olursa konuya yazabilirsin.

@ mellun

Adminler SSS olarak konuyu değerlendirmişler, üst konu olması elbette temennim.

@ O.z.X

Model yazarsan benim için daha kolay olur, desteğin için teşekkürler.

@ adilazimdegilx

Feel serisinin Meshcool modeli bir kasa incelemesini yaptım. Feel güç kaynaksız kullanılacaksa
    bana göre f/p ürünü olmaktan çıkıyor. Hatta pahalı dahi denebilir

@ sahinoz31

Yorumunu incelemede kullandım. İsmini düzelttim, kusura bakma.

@ dj_s@htek@r

Teşekkürler.

• Yok canım lafı mı olur, dedim ya bol miktarda karıştıran var soyadımı
  • CM Ammo 533 tek kelimeyle mükemmel kasa..Kasayı aldıktan sonra tek masraf egzos fan ki onuda uygun şekilde almak mümkün Şu an kullanıyorum ve alacak olanlarada öneririm.Parçaları monte ederkende hiç sorun yaşamadım.Kasanın son halinin resimlerini çekip koyacağım

Ayrıyeten.. fatiharikan inceleme için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 18 Haziran 2007; 21:00:00 >
  • Fatiharikan aşağıdaki mesajda tam olarak ne demek istendiğini anlamadım. DVD RW'ı kilitli olarak takamıyormuyuz. Vidayı nerden bulucağız, bu kasadan almayı düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: xao

ENERMAX Chakra ile ilgili bir sorum olacak,

Üstteki 2 adet hareketli 5.25" lik kapaklara denk gelen slotlara, vidasız olarak (clipsler kullanılarak) sürücü yerleştirilemediğini okumuştum bir yerde.
    En üstteki 2 5.25'lik bu yerlere vida kullanarak takmak gerekiyormuş, doğru mudur?
  • @fatiharikan
    Emek dolu çalışman için teşekkürler. Yalnız benim merak ettiğim bir konu var.
    Asus TA9A1 modeli için bazı sitelerde önde ve arkada 80/90/120mm fan desteği, bazı sitelerde ise önde ve arkada 120mm fan var diyor. Bunun hangisi doğru acaba? Bir de 350Watt'lık psu'nun fan boyutu ve ses durumu nedir?
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • @ Mordeaur

Fotoğraflarını ve yorumlarını bekliyorum. Güzel bir seçim yapmışsın, güle güle kullan...

@ bahtiyaraziz

Merhaba, TA9A1 modelinin yanında ve arkasında 120mm'lik fanlar ile geliyor. 80 yada 90 mm'lik fanlar için özel bir montaj deliği mevcut değil. 120mm'lik fan kullanmak varken, daha küçük fan kullanmaya gerek yok. Güç kaynağının fanı 80mm. Ses seviyesi ise rahatsız edecek düzeyde değil.

@ hastaX

Fotoğrafta görüldüğü gibi üst slotlar kullanılabiliyor. Emin olmamakla beraber montaj vida ile yapılmış olabilir. Özel vidalar gerekmez, sistemi satın aldığın yerden temin edebilirsin.

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 19 Haziran 2007; 10:51:43 >

• @ xBl@dEx

Detaylı araştırmak lazım, ilk izlenimlerim:

+ Geniş iç hacim
    + Sessiz
    + Tasarım
    - Fazla yer kaplıyor
    - Büyük fanları gereken hallerde değiştirmek zor. (temin edilebilirmi?)
    - Fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

@ xBl@dEx

Detaylı araştırmak lazım, ilk izlenimlerim:

+ Geniş iç hacim
    + Sessiz
    + Tasarım
    - Fazla yer kaplıyor
    - Büyük fanları gereken hallerde değiştirmek zor. (temin edilebilirmi?)
    - Fiyat

fiyatı gerçektende çok yüksek. ona çok sinir oldum
    bende bu gidişle Smilodon alıcam. bu arada incelemeler mükemmel olmuş.ellerinize sağlık.
  • @ xBl@dEx

XCLIO A 380 fantom incelemesi eklendi...
  • sizce thermaltake armor mu yoksa kandalf mı? aradaki 100ytl fiyat farkına değer mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.