Şimdi Ara

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
6
Favori
146.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok başarılı olmuş kasa rehberi gerçektende. Newance marka olan kasada oldukça başarılı gözüküyor bir sürü fan yuvası var ayrıca. türkiye de nerelerde satılıyor bu kasa acaba.
  • Feel kasalarıda inceleseniz düşncesndeym bn
    FEEL MESHCOOL S901-BB 550W modelini almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum sizce alayım mı
    bu arada gerçekten çok güzel olmuş bu konu ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurhard -- 10 Haziran 2007; 11:37:50 >
  • @the_someone

Satın alacağın kasa hakkındaki yorumlarını beklerim.

@bahrikutlu

Bahri merhaba,

Ankara'da mavi bilgisayar satıyordu, oradan bulamazsan sanalmarketim.com'un dükkanı var,
    metropol'e kocatepe'den inerken olması lazım yada oralarda bir yerde.

@O.z.X

Güncellemeler devam edecek, yorumlarınla desteğini bekliyorum.

@poseidongs

Beğenmene sevindim, gerçekten emek ürünü olan bir konu oldu. Üst konu olması temennim,
    nihayetinde yöneticiler karar verecektir.

@onurhard

merhaba,

en kısa sürede S901-BB modelini inceleyeceğim.Fakat şimdiden söylemem gerekiyor:

Kasanın güç kaynağına sakın güvenme, sistemin zarar görebilir.
    Eğer kasa görünüm olarak hoşuna gittiyse güç kaynağını değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 10 Haziran 2007; 11:44:04 >

• çok sağol inceleme ve yorumlardan sonra daha çok bilgilendim fakat hala tam karar vermiş değilim
    acaba feel mı alsam die hala düşünüyorum
    Güç kaynağı önemli değil içinden çıkanı değiştireceğim zaten
    ama kullanılabilirlii beni ne kadar götürür acaba soğutması FEEL MeshCool S901-BB'nin çok iyi diyorlar görüntüsüde çok güzel
    Yandaki fan gerçekten devasa duruyor ama bi süre sora işlevi bozuluyormu yani gün geçtikçe yine aynı performansında mı acaba

alacağım kasa için ayırdığım para 130 140 ytl arası (aynı kalitede daha ucuz olursa oda olur
    FEEL serisi gerçekten hoşuma gitti
    sitede başka bir feel daha görmüştüm sanırsam onun yanında da baya büyük bir fan mevcuttu onuda bulablrsem sizlerle paylaşırım sizin görüşleriniz bnm için çok önemli tekrar sağolun

benim için önemli olan görünüş , büyük bir fan veya fanlar bulunması , soğutma ve çok fazla olmasada sessiz çalışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurhard -- 10 Haziran 2007; 13:08:57 >

• Büyük bir fan istiyorsan 160 YTL fiyatıyla Enermax Chakra tam bir fiyat/ performans ürünüdür. Yan panelinde 25 cm'lik fanı mevcut. Kasa'nın arkasına 12cm'lik ledli bir fan takarsan, kasanın yan ızgarasından
    çıkan ışık güzel bir görünüm sağlayacaktır.

Zevkine uyarmı bilmem ama Newance Triplecone uygun fiyatıyla seçeneklerin arasında.
  • ENERMAX Chakra ile ilgili bir sorum olacak,

Üstteki 2 adet hareketli 5.25" lik kapaklara denk gelen slotlara, vidasız olarak (clipsler kullanılarak) sürücü yerleştirilemediğini okumuştum bir yerde.
    En üstteki 2 5.25'lik bu yerlere vida kullanarak takmak gerekiyormuş, doğru mudur?
  • @xao

Chakra'nın incelemesindeki fotoğrafta en üstteki iki slotta klipslerin olmadığı görünüyor.
    Okuduğun yazı muhtemelen doğru, bu slotların vidalı kullanılması senin için bir sorun teşkil edermi?
  • Dostum ''€'' yazan yerler sanırım € (Euro)..Düzeltirsen sevinirim yanlış anlaşılma olmasın.
  • Fatih Kardeşime sonuna kadar referansım Problemsiz
  • hepsini bir yerde toplamak güzel olmus ama benim kasayı göremedim
  • @ O.z.X

Özel mesaj attım, kontrol et. Anlaşılmıyorsa düzeltebilirim.

@ clubb_alem

Teşekkür ederim, konuya incelenmesini istediğin kasaları yazarak destek olabilirsin.

@ caver

En kısa zamanda bir CM incelemesi daha yapacağım. Bir CM sahibi olarak kullanıcı yorumlarını konuya yazarsan ya da özel mesaj atarsan incelemeyi zenginleştirebiliriz.
  • ASUS TA951 350W SİYAH

http://img411.imageshack.us/img411/5646/asusta951ur6.jpg

Bu kasayı İncelermsn Dostm Almayı Düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 11 Haziran 2007; 20:45:23 >
  • NZXT. APOLLO yu da inceleyinnnn
  • Tebrikler, çok başarılı bir çalışma olmuş. Üst konu olmasını temenni ederim.
  • Güzel inceleme.Tabrikler.
  • güzel bir derleme olmuş
  • @ wiltord_ua

TA951 modeli, TA9A1 modeli ile aynı. Tek farkı ön panel, bu sebeple 08.06.2007 tarihinde eklenen TA9A1 incelemesini okuyarak bilgi edinebilirsin. İki kasa arasında başka hiçbir fark yok. Kasayı kesinlikle öneririm, f/p ürünü.

@ tuffurchin

En kısa zamanda NZXT Apollo modelini de bu konu başlığı altında göreceksiniz. İlginiz için teşekkürler.

@ simin27

Teşekkürler.

@ hkacmaz

Teşekkürler.

@ Mene

Çalışmanın incelemeden çok derleme olduğu doğru, konunun inceleme ismi altında yayımlanmasının nedeni içerik olarak incelemelerden oluşmasıdır. Senin yorumlarında Triplecone incelemesinde faydalı oldu, teşekkürler.
  • Kasa arayanlar için çok güzel bir derleme olmuş eline sağlık.
  • Bende newance triplecone ve fsp marka psu kullanıyorum ve psu'nun kabloları zaten olağandan kısa, birde psu ile anakart güç girişi arası normalden abartı şekilde fazla olan bu kasayı alınca bu iş nasıl olacak şaşırdım. Şimdilik ekleme kablolar ile idare ediyorum ama bi çözümü olmalı. Bu güç kablolarını uzatmak için göz zevkini bozmayacak bildiğiniz bir aparat yada başka bir yöntem var mı?
  • @ gsaray15

Teşekkürler.

@ pacman

Mene isimli arkadaşımız da Newance Triplecone kullanıyor. LC Power güç kaynağı kullandığını söyledi, LC Power'ın kabloları yeterli geliyormuş. Kullandığın FSP'nin yüksek bir modeli değilse, güç kaynağını satıp yerine LC Power yada kabloları kafi gelecek bir model alabilirsin. Mene arkadaşımız da bu mesajı gördüğünde sana ulaşacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.