Şimdi Ara

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
6
Favori
146.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde kandalf ve armorlarda gumus olanlar tamamen aluminyum oluyor ve haliyle cok daha hafif oluyor.

Verdiginiz linklerde siyah olan 18 kilo iken gumus 10kg

gumus olan Material Chassis: 1.0mm Aluminum Front Bezel: Aluminum ve 10kg

siyah olan ise Material Chassis: 1.0mm SECC Front Bezel: Aluminum ve 18kg
  • Thermaltake Euroka'yı da incelemeye dahil edersen iyi olur.
  • bu thermaltake kasalara resimlerde gösterilen bütün fanlar dahil dimi??? sonra bide fanla uuuraşmiim.(türkçeyi katlettim)
  • @ gsaray15

En kısa sürede ekleyeceğim.

@ spinalsurgeon

Tanıtımda fanların ses seviyeleri verildiğine göre büyük ihtimal dahildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinalsurgeon

bu thermaltake kasalara resimlerde gösterilen bütün fanlar dahil dimi??? sonra bide fanla uuuraşmiim.(türkçeyi katlettim)

Armor ve Kandalf ın 250mm fanlı modelleri var. Düz modeller için 250mm fanlı kapak ta satılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

@ xBl@dEx

XCLIO A 380 fantom incelemesi eklendi...

saolasın. inceledim ama fiyatı biraz tuzlu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiltord_ua

quote:

@ wiltord_ua

TA951 modeli, TA9A1 modeli ile aynı. Tek farkı ön panel, bu sebeple 08.06.2007 tarihinde eklenen TA9A1 incelemesini okuyarak bilgi edinebilirsin. İki kasa arasında başka hiçbir fark yok. Kasayı kesinlikle öneririm, f/p ürünü.

Evet Bende ASUS TA951 350W SİYAH Ön Panelini Öbürkünden Daha Çok Beğendim Bunu Alcam.. Zaten Aynı Model İkiside Fiyatlarıda Aynı Bu Arada Fatih Arkadaşım Sistemimİ Yenilemiştim Tek Kasa Ve Psu Kaldı
    2 Hafta Önce Aldığım Asus P5PE-VM Anakartın Kitapçığında ATX Power Minimum 300 Watt Gereklidir Diyor Ve Şuan 6senedir Kasayla Beraber Elimde Olan 230 Watt'lık Psu Var Sistemin Tam gücünü Gösterememesi Psu'yla Alakalı Birşeymidir?Bazen Çok Nadir Sistem Kendiliğinden Resetleniyor Ve HDD'ler Çok Isınıo Diğer Parçalarda Ve Şimdi Alıcağım 350 Wattlık Asus TA951 Sistemimin Tam gücünü Gösterirmi&Soğutması Sence Nası?

Topic İçin Bilgilendirmeler İçin Sağolasın Güzel Çalışma.

Bende senin istediğn kasadan var.İstersen sana satabilirim.Fiyata da bişi yaparız.Daha 2- haftalık kasa.Bence memnun olursun.Bende codegen vardı.Psu sorun çıkardı.Asus u aldım bilgisayar kendine geldi....

• abii bi kişide FEEL II Hurricane ı incelese ne gusel olurdu
  • @ gsaray15

Eureka incelemesi eklendi.

@ EmyRock

Feel meshcool incelemesini zaten yaptım. Hurricane incelemesi de farklı olmayacaktır.Hurricane'in Soğutması ve görünümü artıları, güç kaynağı ise eksi yönü. O fiyata daha iyi bir kasa alabilirsin. (Güç kaynağını çöpe attığını varsayarak) Başka incelenmesini istediğin kasa varsa yazabilirsin.
  • Euroka incelemesi için teşekkürler.
  • beyler bu XCLIO A380 FANTOM eski feel hurricane serisinin aynisi.bende 550 watt modeli vardi.sadece rengi siyahti ve ondeki fan mavi renkte idi.bence guzel bir psu ile eski feel hurricane bu kasadan daha iyi durur.en azindan rengi iyi.ama on kapak cok adi duruyor.sanki her an kırılacakmıs gıbı.eger kapak ile ugrasmazsaniz kasa fena degil.hdd yi ondeki fanın arkasına bagladım cok iyi sogutuyor.kasa ici hava sirkulasyonu cok iyi.ama psu cok kotu.tavisyem yeni bir psu.ve feel hurricane I modeli.
  • thermaltake armor kasanın yan tarafı fanlı ve fansız modelini internetten alış-veriş yapılan bi siteden bulup link koyarsanız sewinirim... yani şimdi linkteki armor va8003bws kasaya fan dahil mi?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1452&productid=bd70157
  • @ spinalsurgeon

Ön Kısımda : 120x120x25 mm, Mavi LED Fan, 1300rpm, 17dBA
    Arka Kısımda : 120 x 120 x25 mm Mavi LED fan, 1300rpm, 17dBA = 90 x 90 x 25mm, 1800rpm, 19dBA Fan
    Üst Kısımda : 90 x 90 x 25mm, 1800rpm, 19dBA Fan

Kasanın tanıtımında ses seviyesine kadar verdiğine göre dahil diye tahmin ediyorum. Kesin bilgiye ulaşmak için: Aşağıdaki siteye üye olup, müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.

http://www.vegateknomarket.com/asp/index.asp
  • Euroka kullanıyorum gerçekten çok büyük bir kasa kargo paketini görünce şok olmuştum ,gerçekten kalite işçilik süper,bence kasa çok sık değiştirilen bir şey değil 1 kere alınır ve o yüzden de verilen parayı hakediyor
    bu arada unutmuşum incelemeler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkoglu777 -- 20 Haziran 2007; 23:43:47 >
  • sistemim

PC ÖZELLİKLERİ1

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları

PC ÖZELLİKLERİ2

ARKADAŞLAR SİSTEMM YUKARIDAKİ GİBİ VE KasaM 5 YILLIK

PSU İSE FRİSBY MARKA VE KASA ATX

OBLİVİON OYNARKEN ATMAYA BAŞLADI OyunDAN EKRAN KARTIM YETERLİ AMA
    PSU YETERLİ GÜÇ VEREMEDİĞİNDEN OYUNDAN ATIYOR BİR DE EKRAN KARTI ISINIYOR
    ANCAK BU SORUN DİĞER OYUNLARDA OLMUYOR

ÖRNEĞİN COMPANY OF HEROES NERDEYSE FULL TABİ 1024*768DE AMA HİÇ RESET ATMADI PC!

HATTA AYARLARI KISTIM AMA ATIYO DA ATIYO OBLİVİONDAN

BANA ARKADAŞIM AOPEN VE Asus ÖNERDİ 70 - 80 YTL VEYA AZ ÜSTÜ FİYATA
    SANIRIM PSULARI İYİYMİŞ

SICAKLIK DEĞERLERİ

(ekran kartı aldığımdan itibaren 5 derece artmış)

• @ kobem

Asus ta9a1, 12cm'lik fanları ve 350W gerçek güç kaynağı ile f/p ürünü.
  • quote:

@ kobem

Asus ta9a1, 12cm'lik fanları ve 350W gerçek güç kaynağı ile f/p ürünü.

başka önerin var mı ?
  • @ kobem

Bütçene, kullanım amacına göre ve kullanacağın süreye göre önerilerim olacaktır. Bunları belirtirsen daha rahat yardımcı olurum.
  • quote:

@ kobem

Bütçene, kullanım amacına göre ve kullanacağın süreye göre önerilerim olacaktır. Bunları belirtirsen daha rahat yardımcı olurum.

en fazla 95 ytl olur amacım daha çok güç yetersizliğini gidermek ve ekran kartını soğutmak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.