Bildirim
KARDA ARAÇ KULLANMAKTAN ZEVK ALAN VAR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
yağmur değil ama karda araba gerçekten zevkli _____________________________ THE WORLD İS YOURS -
bugün yerler bayaa karlıydı. el freniyle arabanın arkasını kaydıra kaydıra tadını çıkardım. tabii trafik yoğun olan yerde değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_b_68 -- 2 Aralık 2014; 19:26:28 >_____________________________ -
Karda kullanmayı severim. Tam aksine kaloriferin o kadar iyi ısıtmasına gerek yok. Camların buğusu gitmezse camları da açarım.
Hangisi daha zevkli derseniz Tofaş' taki daha iyi. Normal lastikle kazınmamış rampaya vurdum arabayı. 2. viteste hafif gazla belli belirsiz patinaj çekerek rampayı çıkmıştım. Bir de kar üzerinde trafikten uzakta slalom benzeri hareketler yapmıştım. Araba önden kaydığı için daha çok düz gitmişti.
Karda bir sefer kaldım. O gün karlar iyice çöküp sıkışmıştı. Taş gibiydi. Ben de duracağım yerdeki kar birikintisine gazlayıp çıktım. Arabanın tekerleri yere basmayınca(önü askıya aldı) kaldı.
Kazma sapıyla biraz kazıdım ama uzun sürdü. Tekerler yola yeniden temas edince kaldığım yerden devam etmiştim.
Bu seneye kadar balon yapmış(içten olunca farketmedik), kabak ve vakumlu lastikle kalmadım. Bundan sonra da zor._____________________________
-
Zevk almayan var mı deseniz daha doğru olurdu.Karda araba sürmek zevkli olmaz mı hiç.En zevkli araba sürüşü karda sürmektir. _____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: m_b_68
bugün yerler bayaa karlıydı. el freniyle arabanın arkasını kaydıra kaydıra tadını çıkardım. tabii trafik yoğun olan yerde değil
Nerede kar yağdı ? Özledim bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Herşeyin birşeyini , birşeyin herşeyini bileceksiniz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: pi10
quote:
Orijinalden alıntı: m_b_68
Nerede kar yağdı ? Özledim bende
iki gün önceydi. bitliste. gece mesaisinden çıktım. yerler bayaa kar tutmuş. sabah eve dönerken yollarda bomboş tenha. dönemeçleri dönerken el freni +direksiyonu bi kır... arkayı kaydıra kaydıra..._____________________________ -
Karı severim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler