BAKIM USTA TAVSİYE (İzmir)
Merhaba. 2022 model pcx motosikletimi 2 yıldır yetkili servise bakımları ve yağ değişimi için götürüyorum. Fakat yetkili servis olunca fiyat yüksek geliyor. İzmir merkezde ikamet ediyorum. İzmir'de motosikletimi düzenli götürebileceğim bakımlarını yaptırabileceğim önerdiğiniz tanıdığınız iyi bir usta var mı?
Dell Inspiron 15 3530 Hakkında Tavsiye?
Merhaba. Evde genelde internette gezinme amaçlı, youtube da çok video izliyorum, çok ağır olmayacak şekilde render yapabilen gündelik ihtiyacım için şu ürünü gözüme kestirdim. Kullanan ya da yakını kullanmış olan var mı?
Bu fiyata sizce nasıl, alınır mı bu ürün?
bende emektar 13-14 yıldır kullandığım dell 5110 var. artık çok yavaşladı. Yenilemek istiyorum. Ne dersiniz?
GRUNDIG 55GHU9000 Alınır mı?
Grundig sizce alınır mı arkdaşlar. Geçenlerde vatan mağazasını öylesine dolaşmaya gittim. Renkleri bayaa canlı ve hoşuma gitti. Görevli eleman da direk bunu tavsiye edip övdü. 55ghu9000 serisini yakından takip ediyorum. Android olması bana daha mantıklı geldi. İşlemcisi anakartı nasıl acaba kullanan var mı bildiğiniz?
Alçı Üzerine İç Cephe Boyası
Merhabalar. Evimin duvarında tahribat olduğu için yaklaşık 1 metrekare bölüme alçı sıvama ve ardından boyama yapacağım. Duvar normalde alçı duvar. Alçı sıva yapıldıktan sonra üzerine boya tutması için astar atmak gerekli mi. Astar atmadan da yeni uygulayacağız boya alçıya tutar mı.
HEPSİBURADA DAN ALDIĞIM TELEFONDA İMEİ SORUNU
|
HB dan Aldığım Ürün Kayıtdışı İMEİ Uyarısı
|
BU HGS ÇALIŞIR MI
BİJON KIRILMASI
|
ŞU İŞARET NE ANLAMA GELİYOR
Proje isim önerisi
|

Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 572
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 30.368 (Bu ay: 689)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 333 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası