Şimdi Ara

Karaköyde Alışveriş Yapabileceğimiz İyi Yerler(fiyat-davranış..)[LİSTE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
10.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir konu uzun zamandır gerekliydi ben göremedim hiç..
    Karaköyde malzemelerinizi nerelerden alıyorsunuz.en ucuz ve en kaliteli malzeme satan,müşteriye iyi davranan yerlerin adlarını ve adreslerini verin..hep birlikte bir liste oluşturalım..

Ben Genelde Gittiğimde Karaköy Pasajındaki Evrim Elektronik veya Tuna Elektronik'ten alıyorum..

Listemiz:
    Evrim Elektronik /Karaköy Pasajı/
    Ekol Elektronik /Karaköy Pasajı/
    Tuna Elektronik /Karaköy Pasajı/
    Kavak Elektronik /AbedHan/

<Dükkan Fotoğrafları>

KAVAK Elektronik

EKOL Elektronik

TUNA Elektronik

Evrim Elektronik'in fotoğrafını unuttuğum için çekemedim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirageLord -- 15 Mayıs 2010; 17:55:14 >

• karaköy pasajında üst katta bahadır abinin küçük bi yeri war acaip ilgili.Bana devre kurmayı filan anlatmıstı kuzenle gittiğimde.öle 3ün 5in hesabınıda yapmaz.3-4metrekare bi yer .
    küçüklüğüne aldanma. gercekten cok ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhaniuM -- 8 Mayıs 2010; 11:26:52 >
  • evet onu tanıyorum gözlüklü birisi merdivenden çıkınca tam karşıda :)) gerçekten iyi ilgilidir ama ben her gittiğimde ondan alamadım çünkü çok müşterisi oluyo gelenlerde genellikle grup halinde alıyolar üniversiteliler :)
  • salı günü 10-11 ciivarı gittik kuzenle bostu
    çok iyi biri çok müsterisi olması doğal.
  • Nedir bu dükkanın adı?
  • ben adını hatırlamıyorumda..karaköy pasajına girince merdivenlerden yukarı çıkıyosun tam karşında hobi devreleri felan var camında..1.kat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Nedir bu dükkanın adı?

Ekol elektronik..

bahadır abi gerçekten iyidir..ilgilidir.. o ufak dükkana girdinizmi birşey almadan çıkmak mümkün değildir.
    uzun zamandır gitmedim. haftaya gidip bi hatırını sorayım. ayrıca alt kattaki yılmazoğlu da iyidir. daima orjinal parça satar. fiyatları uygundur. tavsiyemdir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanıyanı çokmus forumda :)
  • yalnız o üst katta çay ocağının yanında bi hobi devresi satan yer var teknokits diye...
    sakın almayın oradan adam acayip pahalıya satıyor :D
    geçen sene çizgi izleyen 45 di
    ocakta sordum 50 dedi
    mart sonunda sordum 55 dedi
    2 hafta önce sordum 60 dedi :D
  • Bahadır abinin yerini tarif edeyim. Abed han'dan girdikten sonra ilerleyin solda geniş merdiven var ordan çıkın tam karşıda kavak elk. var ordan sola dönün. Han kapısından çıktıktan sonra soldaki kapıdan girin. 1. değil 2. merdivenden çıkınca tam karşıda ufacık bir dükkan. Tabi hanın bi kaç tane kapısı var siz hangisinden girersiniz bilemem ama bulamazsanız kavak elk. bulun ordan devam edin. Ayrıca Kavak elk.de öneririm benim alışveriş yaptığım sadece 2 yer var zaten. Biri Bahadır abi diğeride kavak elk. Ayrıca ışıklandırma türü şeyler lazımsa Kavak elkten sola dönünce ufak dükkanlar var. Diğer yerlerden biraz daha uygun oluyor oralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 9 Mayıs 2010; 11:01:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senged

Bahadır abinin yerini tarif edeyim. Abed han'dan girdikten sonra ilerleyin solda geniş merdiven var ordan çıkın tam karşıda kavak elk. var ordan sola dönün. Han kapısından çıktıktan sonra soldaki kapıdan girin. 1. değil 2. merdivenden çıkınca tam karşıda ufacık bir dükkan. Tabi hanın bi kaç tane kapısı var siz hangisinden girersiniz bilemem ama bulamazsanız kavak elk. bulun ordan devam edin. Ayrıca Kavak elk.de öneririm benim alışveriş yaptığım sadece 2 yer var zaten. Biri Bahadır abi diğeride kavak elk. Ayrıca ışıklandırma türü şeyler lazımsa Kavak elkten sola dönünce ufak dükkanlar var. Diğer yerlerden biraz daha uygun oluyor oralar.

sen olayı iyice karıştırmışsın.Abed Han'dan girmeye gerek yok..
    tramvay olan yoldan giderken sağa dönünce dönerciler felan var..oradan devam edince dar bi sokağa geliyosun orada ilerlerken sağda LED felan satan yerler var.oradan sağa dönünce ilerleyip sağdaki kapı Karaköy Pasajı..Bulamazsanızda kime sorsanız söylerler.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

quote:

Orijinalden alıntı: senged

Bahadır abinin yerini tarif edeyim. Abed han'dan girdikten sonra ilerleyin solda geniş merdiven var ordan çıkın tam karşıda kavak elk. var ordan sola dönün. Han kapısından çıktıktan sonra soldaki kapıdan girin. 1. değil 2. merdivenden çıkınca tam karşıda ufacık bir dükkan. Tabi hanın bi kaç tane kapısı var siz hangisinden girersiniz bilemem ama bulamazsanız kavak elk. bulun ordan devam edin. Ayrıca Kavak elk.de öneririm benim alışveriş yaptığım sadece 2 yer var zaten. Biri Bahadır abi diğeride kavak elk. Ayrıca ışıklandırma türü şeyler lazımsa Kavak elkten sola dönünce ufak dükkanlar var. Diğer yerlerden biraz daha uygun oluyor oralar.

sen olayı iyice karıştırmışsın.Abed Han'dan girmeye gerek yok..
    tramvay olan yoldan giderken sağa dönünce dönerciler felan var..oradan devam edince dar bi sokağa geliyosun orada ilerlerken sağda LED felan satan yerler var.oradan sağa dönünce ilerleyip sağdaki kapı Karaköy Pasajı..Bulamazsanızda kime sorsanız söylerler.. :)

tramway dan inince sırtını denize wer sağa doğru karsıya geç dewam et sol tarfata karaköy pasıajı die görürsün zaten

• olay iyice karıştı
  • nese liste hazırlanması güzel oldu
  • sizin durumunuz gene iyi ya ben ne yapayım izmir/aliağada oturuyorum elektronik mlz. konusunda tam bir mahrumiyet bölgesi izmir'e gitsem 50 km diyelimki gittim gene çözüm degil mlz ya pahalı olacak yada patates aliağada bir tane elektronikçi var dışarı mlz. satan oda tamirci parayı çok seviyor siz hiç bc237 yi 25 kuruşa aldınızmı ben aldım bu nedenle mlz. ihtiyacımı ist.dan karşılıyorum bluemavi olmasa işim bitik sizin gene alternetifiniz çok orası nasıl bilmiyorum bir ara ankaraya gitmiştim konya sokaga gittim sırf görmek için izmir çankayadan farkı yok sanki.
    Şu listeye webden güvenilir satış yapanların adreslerinide eklerseniz sevinirim bluemavi bazen yeterli gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren kılıç -- 9 Mayıs 2010; 12:46:50 >
  • Elektronik Malzemeleri ( Component ) az sayıda satın aldığınızda 1 adedine 10 katı fiyat vermek bile normaldir . aynı devreyi yapacak kişiler ( mesela sınıfça ) birleşip malzemeleri toptancıdan en az 50 adet satın aldığınızda fiyat normal seviyelere gelir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhaniuM

tanıyanı çokmus forumda :)

oturmuş kişiliği var ,buna esnaflık kariyerinide ekleyince, ortaya aranan vasıflarda biri çıkıyor zaten.(sonuç iyidir).
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

yalnız o üst katta çay ocağının yanında bi hobi devresi satan yer var teknokits diye...
    sakın almayın oradan adam acayip pahalıya satıyor :D
    geçen sene çizgi izleyen 45 di
    ocakta sordum 50 dedi
    mart sonunda sordum 55 dedi
    2 hafta önce sordum 60 dedi :D

fiyat konusunda birşey diyemiycem ama ben ordan yanlızca epoxy plaket alıyorum. gerçekten çok kaliteli plaketler. aradığım her türünü bulabiliyorum. ayrıca matkap uçları da oldukça iyi. bahadır abinin yerinde hemen hemen aradığınız herşeyi bulursunuz. bulamzsanız bile o size yol gösterir temin eder. smd malzeme konusunda da iyi bir yer arayan varsa tempo elektroniği önerebilirim. abede han ve karaköy pasajının arka kapılarının kesiştiği sokağın hemen aşşasında. birde çok şirin ve şişman bir kedileri var tezgahların üstünde dolanır durur. aman fazla yaklaşmayın parmağınızı kapıverir en son 5-6 ay önce gitmiştim. 100ohm 1206 kılıf direnç almıştım. bozukpara olmadığından 50 kuruş borcum kalmıştı. o tarafa giden olursa hayrına ödeyiversin ben sonra eft yaparım

• genel olarak Ekol Elektronik herkesin uğrak yeri gibi görünüyor forumda :)) bugün gittim karaköy'e yine teknokits'e.
    yalvardım yakardım çizgi izleyeni 60'tan 55'e indirmedi gitti adam :)

acele lazım olmasa kendim yapıcam malzemelerim var ama arkadaşın dönem ödevini vermek gerekiyodu montesiz alıyım dedim alamadım :))

bidahaki gidişimde burda söylenilen heryerin fotoğraflarını çekicem herkesin bulabilmesi kolay olsun diye... :)
  • sadece KAraköy Pasajı değil diğer yerleride söyleyebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.