E

Yarbay
25 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 70 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Elime dt-s9100 alıcı geçti.Kart yok ama
kart yuvasına kullanılmayan bir teledünya kartı sokunca örneğin kurulum menüsüne giriyor
Cihazı sıfırladım.Bu akşamda türksata ayarlı çanak anteni takıp manuel arama yapacağım ama hangi değerleri girmem gerekir bilmiyorum.
Kombi uzun süredir yanıyordu.. kapatmışlar..
Şimdi ben yakmaya çalıştım ama pilot alevini yakamadım
Gaz kesme butonu sanırım içerden basılı kaldı bu butonu nasıl çıkarabiliriz acaba..(daha öncede olmuştu servis gelip o butonu söküp tekrar takmıştı uzun zaman önce) Çakmakda ilk basmada çakıyor ama sonra kıvılcım atmıyor.. ek olarak çakmakda sanırım problemli.

Arkadaşlar
Lcd ekran süren entegre devre çıkışına lcd display değilde benim yaptığım led ekranı takacağım.Böyle hazır bir devre varmıdır.Umarım anlatabilmişimdir.
Hafta sonları kurulanları ve hafta içi fikirtepedeki yerleri biliyorum.
Hafta içi başka yerlerde kurulan var mı?
Primi eksik olupda emeklilik yaşı gelen Ssk lı çalışanlar için eksik primleri ödeyip emekli olma imkanı konusunda bir çalışma varmı acaba..
Nerede bu konu arkadaşlar?
link verirmisiniz.
Elektrik gidip geliyor, su ve gaz kesik ne oluyor yav,daha önceleride rüzgar esti kar yağdı.
şüphecimiyim yoksa bir haltlar mı oluyor.
Başka bir yol gözükmüyor.
mesela emeklilerin alması gereken bir alacakları vardı sanırım 30 yıl üzeri ikramiye olayıydı.bazı emekliler bunun
için dava açtı ve kazandı .sgk her emeklinin dava açıp mahkeme masraflarını da göze alamadığı için kabullenmek zorunda kaldı hükümet olarak tabi.
gss olayında ise tamamen hayali olarak çıkarılmış bir borç var.tamamen hayali.
hayali borcu gözükenler bir şekilde birleşip bunu mahkemeye ve sonra gerekirse aihm e taşımalı.bu konuda organize olunması gerekiyor. başka çare yok galiba.yoksa her seçim öncesi bu konu internetteki troller vasıtası ile affedicez yok şöyle böyle yapacağız diye kandırmaca sürüp gidecek.
emekliler olayındada bu trollerden şikayet vardı.
Genelgede evin rayiç bedelinin "240 da biri" gelire eklenir deniyor.
rayiç bedel belediyelerden alınabilir yazıyor.
tesbit yapılırken buna uyuluyor mu yoksa piyasa değerine mi bakılıyor.bunların sağı solu
belli olmaz diye soruyorum.
çünkü belediyelerdeki bedel bildiğim kadarı ile düşük.
piyasa alınırsa birçok kişinin primi hayali olarak artar.
Aksesuar olsun diye.. kumandası olmayan heikopteri aldım,dışdan pil bağlayınca ışıkları falan çalışıyor

üzerindeki şarj soketinin artı eksi uçları hangisi ve kaç volt vermeliyim?
bit pazarına tekrar gidip kumandasını bulmaya çalışacağım bakalım..

[simage] http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v4/561905927_1/Latest-promotional-Model-King-3-5-Channels-Gyroscope-System-Infrared-3D-Remote-Control-Helicopter-Toy-Orange.jpg/image]
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.730
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.566 (Bu ay: 973)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.