Şimdi Ara

Karabasan yüzünden 2 günde 4 saat uyku uyuyabildim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba abilerim kardeşlerim iyi günler .. ben 17 yaşındayım .. Daha önce hiç karabasan vs olaylar başıma gelmedi .. 2 gün önce feyste okudugum bi hikayeden sonra merak saldım arkadaşlarıma danıştım ve baya korktum dün gece ne zaman gözlerimi kapasam aklıma kötü şeyler geliyor hemen tekrar kalkıyorum etrafıma bakıyorum ..Yatmadan önce dua ediyorum cenabet gezmiyorum ama ne yaparsam yapayım korkum geçmiyor .. Sabahları mesela şuan hiç sıkıntı yok ama gece yatmadan evvel çok korkuyorum..Ben sizden yardım istiyorum arkadaşlarım korkarsan başına gelirler dedi sizinde düşüncelerinizi bekliyorum ama ciddi mesajlar istiorum lütfen ciddi bir konu benim için

• Yoksa o mesajı 9 kişiye göndermedin mi!

Şaka bir yana, yağlı yiyip yatma. Bana da oluyordu 1.5 sene öncesine kadar. Yatış pozisyonlarına dikkat et. Ellerin göğsünde ve sırt üstü yatarken olur sadece.

Ayrıca karabasan değil, uyku felci...
  • kardeş kar mı yağdı orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

kardeş kar mı yağdı orda

iyiki ciddi dedim

Bu arada End Of Days

yani bende öyle baktım netten ancak arkadaşlar değişik değişik halüsinasyonlar göreceksin falan diyolar
  • Yüzün tavana bakacak şekilde yatma,sağ tarafına yat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRebel1903

merhaba abilerim kardeşlerim iyi günler .. ben 17 yaşındayım .. Daha önce hiç karabasan vs olaylar başıma gelmedi .. 2 gün önce feyste okudugum bi hikayeden sonra merak saldım arkadaşlarıma danıştım ve baya korktum dün gece ne zaman gözlerimi kapasam aklıma kötü şeyler geliyor hemen tekrar kalkıyorum etrafıma bakıyorum ..Yatmadan önce dua ediyorum cenabet gezmiyorum ama ne yaparsam yapayım korkum geçmiyor .. Sabahları mesela şuan hiç sıkıntı yok ama gece yatmadan evvel çok korkuyorum..Ben sizden yardım istiyorum arkadaşlarım korkarsan başına gelirler dedi sizinde düşüncelerinizi bekliyorum ama ciddi mesajlar istiorum lütfen ciddi bir konu benim için

her şey korkudan oluyor . Küçükken bende öyle şeylere takılıyordum ama yaş ilerledikçe takmıyorsun pek

• quote:

Orijinalden alıntı: baran021

Yüzün tavana bakacak şekilde yatma,sağ tarafına yat.

yatmam zaten aslında yatamıyorum bende öyle bi sıkıntı var .. ya sağ tarafa yada sol tarafa yatıp yatabiliyorum

Merak ettiğim birşey var .. Saçma mı olur bilmiyorum ancak hiç yaşamamışlığıma verirsiniz umarım ..Birkaç kişi yaşadıkları hakkında (ne kadar doğrudur bilmiyorum) şöyle demiş .. "Simsiyah tavana kadar uzanıyordu ayakları yoktu resmen üzerime oturmuş bir çift göz vardı önümde " ve biriside " filmlerdeki beyaz hayaletler gibi süzülüyordu havada" bunlar doğru mu cidden gerçekten çok merak ediyorum millet yarım yamalak konuşuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

yatmam zaten aslında yatamıyorum bende öyle bi sıkıntı var .. ya sağ tarafa yada sol tarafa yatıp yatabiliyorum

Merak ettiğim birşey var .. Saçma mı olur bilmiyorum ancak hiç yaşamamışlığıma verirsiniz umarım ..Birkaç kişi yaşadıkları hakkında (ne kadar doğrudur bilmiyorum) şöyle demiş .. "Simsiyah tavana kadar uzanıyordu ayakları yoktu resmen üzerime oturmuş bir çift göz vardı önümde " ve biriside " filmlerdeki beyaz hayaletler gibi süzülüyordu havada" bunlar doğru mu cidden gerçekten çok merak ediyorum millet yarım yamalak konuşuyor

Şuanda bile hata yapıyorsun :)

ben diyorum aklından çıkart sen hala sorguluyorsun .Bu akşam hiç yatamayacaksın olacağı o :D

• Öyle şeylerlen hiç ilgilenme ben de bir ara okuyup korkardım okumamaya başladım korkmuyorum artık.
  • Bana da oluyor okul günleri gece geç saatte yatınca(3-4 gibi). Ama canavar vs görmedim hiç sadece korku ve kontrolü kaybetme oluyor bende.
    Bunun dua ile cinle alakası yok ama. Düzgün saatte yatarsan, gözlerini kapattığın zaman dünyaya karanlık lordların filan inmediğini bilirsen sorun olmuyor. Kafaya takma, korkma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Aynısı başıma geldi, aynen öyle, dua ederek yatağa gir

• Pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SoulRebel1903 S kullanıcısına yanıt
    Karabasan diye başlık açıp konuyu korkuya baglamissin. Karabasan diye tabir edilen uyku felci aşırı stress ve uyku bozukluğunun bir sonucudur. Seninki ruhsal bir sıkıntı kafandan atamadığın düşüncelerden ötürü. Yatmadan önce komik şeyler izle melisa çayi al iç yada papatya rahatlarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Karabasan diye başlık açıp konuyu korkuya baglamissin. Karabasan diye tabir edilen uyku felci aşırı stress ve uyku bozukluğunun bir sonucudur. Seninki ruhsal bir sıkıntı kafandan atamadığın düşüncelerden ötürü. Yatmadan önce komik şeyler izle melisa çayi al iç yada papatya rahatlarsin.

ya ben araştırdım bunlar çıktı hiç yaşamadıgım için bilmiyorum
    Uykuya yatınça uyanmak isteyipte hiç hareket edemediğin oldu mu?
    Tam uyuma esnasında gözünün önüne korkunç yüzler geliyor seni aşırı derecede korkutan kabuslar görüyor musun?
    Yatarken okadar çok uykun var ama uyuyamıyorsun fakat vücudunu hafiflemıs his ederken bir anda yere doğru çekildiğini his ettin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 23 Ekim 2013; 16:39:21 >
  • kardeş, bana oldu öyle, ailem hemen ayak ucundayken hemde, dokunmaya çalışıyorsun onlara, bağırmaya çalışıyorsun ama olmuyor. Açıkçası ben korkmadım, sadece telaşlandım nasıl kurtulabilirim diye, pek korkunç bişey değil yani.
  • quote:

Tam uyuma esnasında gözünün önüne korkunç yüzler geliyor seni aşırı derecede korkutan kabuslar görüyor musun?
    Yatarken okadar çok uykun var ama uyuyamıyorsun fakat vücudunu hafiflemıs his ederken bir anda yere doğru çekildiğini his ettin mi?

Olsa ne olur hocam yanlış anlamayın merak ettim.
  • quote:

daha önce hiç olmadı ama kendi kendime telaşlanınca düşünüyorum önüme geliyor korkunç suratlar ama bu dedikleriniz olmadı ..
    uyku felci değilsin. Sadece rahatlamaya ve korkulu düşünceleri kafandan atmaya ihtiyacın var. Uyku düzenin normalde nasıl bilemiyorum ancak gündüz uyuyor musun. Şayet uyuyor isen bunu bırak yapma. Önceki mesajda dediğim gibi aktardan veya marketlerde sallama çay olarak satılan melisayi al yatmadan 1saat önce iki bardak iç.

• ben o karabasanın ta anasını avradını
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.