Şimdi Ara

Karabasan yüzünden 2 günde 4 saat uyku uyuyabildim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nas ve felak duasını oku öyle gözlerini kapa ve uyu.bende kücükken korku filmi izlemiştim cinli felan sonra gece karabasan görmüştüm bu konuları kafana takmazsan birşey olmaz hadi iyi günler
  • Bak kardesim yatmadan once ayet-el kursiyi+ amerassulu(bakara suresinin son iki ayeti)+Nas Felak oku dua et yat. Ve uyurken korkacagina inanma. Sebi Allah'in koruyacagina inan ve uyunaya calis. Allahin izniyle rahatlarsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallaha dün açıkçası abdestsizdim gusülsüz .. çok korktum öyle olunca ama gece hiç aklıma getirmeim 12 saat temiz bi uyku çektim bu günde mecburen dua edemeyeceğiz aklıma getirmezsem birşey olmaz inş
  • Karabasan=cin çarpması
    Çözüm=5 Felak ,6 nas suresi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Orijinalden alıntı: fuatpasa

/>

Gideri var.

filmin adı nedir acaba?Güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Orijinalden alıntı: fuatpasa

/>

Gideri var.

filmin adı nedir acaba?Güzele benziyor

Şeytan.

Ayrıca bana da 1 kere gelmişti hayatımda gördüğüm en saçma rüyayı görmüştüm ama kötü bir şey yaşamamalı kimse. Neden gördüm dersenizde

• Söyle ona atla gel, yada arabayla gel kara basma diye. o zaten gülmekten yıkılacaktır.
  • Hala bu konuya mesajlar geliyor mu? Arkadaşın sorunu ne karabasan ne uyku felci arkadaş okuduğu kotu şeylerden dolayı kabus görüyor. Aklından atamıyor gündüzleri de uyuyor o sebepten gece kuruntu yapıyor. Boşuna tartışmayın uyku felci daha ağır basit değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmadan önce tuzlu yağlı, ağır yemek yeme ,sindiremeden uyuyunca oluyor öyle.
  • karabasanmı??böyle şehir efsanelerine inanma kafanı çok takma
  • Korkma.
    Korkarsan,üzerine çekersin.Korku,ters orantılı isteklerdir.
    Korkmayacaksın ve rahat uyuyacaksın ;)
    Bilincini zamanla eğitirsen o sana gelemez...
    Özellikle rüya içindeyken,beynin otomatikman seni yönlendirecek ve sen içinden kendini korumaya alacaksın.İçinden bildiğin duaları okuyarak.
    Özellikle Nas suresini...
    Sen beynini yönlendirmeyi öğrendiğinde rüyanda gelse bile ona saldırabilecksin ;)
    Güven bana...
    Karabasan olayında deneyimliyim.
    Senin gibi bende 1 hafta 2 saatlik uykularla yaşadım.İlaç kullandım bu yüzden.
    Varlıklar bunu yapıyor bazen işte.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.