Bildirim
KAR GELİYOR DİKKAT ! (GELDİ!!!)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir Allahın kuluda o yokuşun başına bir uyari koysun Allah rızası icin... cok umursamaz olduk cıldırıyorum bazen..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes g mi o kosede duran ? Ben mercedes g yi o sekil gorsem bir yolda hic girmeyi denemem bile. Ciplerin krali o duruma geldiyse baska herhangi bir araba inemez oradan.
yav istanbulda en fazla 10 gün araba sürülemeyecek kadar kar oluyor, o 10 günde arabaya değilde toplu taşımaya biniyorum çözüyorum mevzuyu.
ama bunlar öyle değil illa arabasına binecek. (ist. için söylüyorum.) -
forumda mı çok abartılıyor nedir işe gidemeyecek miyim korkusu sarıyor beni, bugün güneş yaktı istanbulda perşembe günü hayat duracak diyorlar -
-
Varmi gelen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kış lastiği işe yaramıyor gordugunuz gibi -
izlemesi zevkli fakat araç sahipleri için kötü tabi -
Sondaki Mercedes ye palet aparatı var taksa inerdi rahat .
Neresi acaba burasi Ankara?
Arabayi degistireli 4 gun oldu, sattigim aracima gecen yil kar lastigi almistim bu yilda tam lastikleri taktim aralik basinda, beklenmedik bir sekilde arabayi degistirdim.
Ebatlar olmadigi icin ve yeniden lastik parasi vermek istemedigimden dolayi bu araca suan kis lastigi almayi dusunmuyorum. Kar yagarsa araci disari cikartmayacagim sitenin otoparkinda bekletecegim.
Asil bilincsizlik lastik almamak degil, karli gunde gereksiz yere trafige cikmak. Boylesi gunlerde toplu ulasim veya taksi kullanmak zor olmamali.
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
yav istanbulda en fazla 10 gün araba sürülemeyecek kadar kar oluyor, o 10 günde arabaya değilde toplu taşımaya biniyorum çözüyorum mevzuyu.
ama bunlar öyle değil illa arabasına binecek. (ist. için söylüyorum.)
Her yıl nümune gibi şu yorumlardan bıktım usandım. Bak gece bu saat. Yarın iş var, uyku yok gözde.. Neden?
Çünkü 3 buçuk yaşındaki oğlan akşama kadar normalken dakikalar içerisinde ateşi yükseldi, kolu kanadı düştü uyuya kaldı.. Şuan 20dk da bir ateşini ölçüyoruz ateş 39 derecede.. Bu çocuğun ateşi böyle aniden en son yükseldiğinde 8 gün inmedi.. Türkiye Hemotoloji ve Onkoloji ana dilim başkanına bile götürdüm ama sebebini bulamadı..
Şimdi 8 gün bu ateş yine düşmezse.. Allah verede beklenen kar yağdığı gece iyice fenalaşırsa.. Ben toplu taşımayı nereme süreyim arkadaşım?
Eşi hamile olanlar, hastası olanlar, iş yerine toplu taşıma ile gitmesi zor olanlar.. Yahu azıcık empati yapın çok mu zor..
Ben bu riskler nedeniyle 4 değil 5 adet kışlık lastik bulunduruyorsam.. Benim gibi hassas durumu olan binlerce kişinin azıcık da olsa anlayış gösterilmesi gerek..
Anlayışını geçtim.. Kar yağınca, dediğiniz gibi yola çıkmasın.. Yeter..
-
İnsallah bir an once iyilesir hocam cocugunuz.Cok gecmis olsun, dualarim sizinle.
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
quote:
Her yıl nümune gibi şu yorumlardan bıktım usandım. Bak gece bu saat. Yarın iş var, uyku yok gözde.. Neden?
Çünkü 3 buçuk yaşındaki oğlan akşama kadar normalken dakikalar içerisinde ateşi yükseldi, kolu kanadı düştü uyuya kaldı.. Şuan 20dk da bir ateşini ölçüyoruz ateş 39 derecede.. Bu çocuğun ateşi böyle aniden en son yükseldiğinde 8 gün inmedi.. Türkiye Hemotoloji ve Onkoloji ana dilim başkanına bile götürdüm ama sebebini bulamadı..
Şimdi 8 gün bu ateş yine düşmezse.. Allah verede beklenen kar yağdığı gece iyice fenalaşırsa.. Ben toplu taşımayı nereme süreyim arkadaşım?
Eşi hamile olanlar, hastası olanlar, iş yerine toplu taşıma ile gitmesi zor olanlar.. Yahu azıcık empati yapın çok mu zor..
Ben bu riskler nedeniyle 4 değil 5 adet kışlık lastik bulunduruyorsam.. Benim gibi hassas durumu olan binlerce kişinin azıcık da olsa anlayış gösterilmesi gerek..
Hocam arkadaş tabi ki eşin hamile olsa da otur evinde demiyor, işi olmayan boş beleş araba kullanan ki inanılmaz derece de fazla İstanbul'da onlara bir yakarışta bulunmuş büyütmeye gerek yok.Zaten kar yağdığında sadece acil durumlarda kullanılan arabalar olsa sokaklarda bu kazaların hiç biri olmaz.Kazalara sebep olanlar dışarı çıkıp boş beleş gezen tayfa.He bu arada çocuğunuz için de acil durumlar için etrafta sağlıkçılar olur basit işleri yaparlar serum, aşı gibi bunların telefonlarından bir tane bulundurun, araştırın ne olur ne olmaz evden çıkamama durumunuz olursa diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcuk -- 29 Aralık 2015; 0:28:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: furkantasdemir
İnsallah bir an once iyilesir hocam cocugunuz.Cok gecmis olsun, dualarim sizinle.
Teşekkür ederim. Dolven içmeye ancak razı edebildik.. Umarım ateşi düşer.. Hele de şu kar/kıyamet geldği hafta işimiz zor.. Perşembe-Cuma zaten yılbaşıydı, kardı derken ne dışarı çıkılır ne de doktor bulunur.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mcuk
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
quote:
Hocam arkadaş tabi ki eşin hamile olsa da otur evinde demiyor, işi olmayan boş beleş araba kullanan ki inanılmaz derece de fazla İstanbul'da onlara bir yakarışta bulunmuş büyütmeye gerek yok.Zaten kar yağdığında sadece acil durumlarda kullanılan arabalar olsa sokaklarda bu kazaların hiç biri olmaz.Kazalara sebep olanlar dışarı çıkıp boş beleş gezen tayfa.He bu arada çocuğunuz için de acil durumlar için etrafta sağlıkçılar olur basit işleri yaparlar serum, aşı gibi bunların telefonlarından bir tane bulundurun, araştırın ne olur ne olmaz evden çıkamama durumunuz olursa diye
Tamam arkadaşım.. sustum.. umrumda değil kim ne yaparsa yapsın.. asabım bozuldu yazdım. Hakaret yok.. Birşey yok.. Büyütmüyorum da.. Herkes bildiği gibi yapsın.
-
Geçmiş olsun, Allah şifa versin çocuğunuza. -
quote:
Orijinalden alıntı: udmexpert
kış lastiği işe yaramıyor gordugunuz gibi
Kis lastigi/Kar lastigi( Kar isaretli olanlar) gercekten ise yariyor.
Ancak oradakilerin hic birinde kar lastigi olmadigindan kaya kaya gidip bir yerlere carpiyorlar.
Turkiyede kar lastigin olsa bile kar yagdiginda araba surmemek gerek. nasilsa kar lastigi olmayan biri gelip bulur seni. Kar lastigine verdigin parayla kalirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 28 Aralık 2015; 18:17:38 > -
artık haftaya karı görürsünüz bolbol
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- manuel araba park halinde hangi viteste bırakılır
- egzoz emisyon kontrol ettirin clio
- 18 yaş araç kiralama
- clio 1.3 tce kronik sorunlar
- elektrikli mi benzinli mi
- lexus lbx fiyat
- togg satış rakamları
- opel mokka elektrikli fiyat
- yeni passat 2025
- chery tiggo 8 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X