Şimdi Ara

Kapılara yapıştırılan şeffaf jelatin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde sıfır arabaların kapı pandizotunun alt kısmına geniş bir bant gibi jelatin çekiyorlar. Kapı açıldığında ayak çarptığı zaman pandizot çizilmesin diye. Şeffaf bir jelatin ama folyo gibi kalın değil. Yapıştırması daha kolay. Normal bant yapıştırır gibi yapıştırıyorsun. Folyo gibi uğraştırmıyor. Bu şeffaf jelatini nerede bulabiliriz? Bilen gören duyan varsa söylesin.

• Yukarı.
  • bilen biri yardımcı olsun ben de yaptırmyı düşünüyorum

http://catalogue.3m.eu/tr-TR/tr-iatd/3M_Ge%C3%A7ici_Y%C3%BCzey_Koruma_Filmleri/Koruyucu_Film_Bantlar

Fakat bu filmlerin (bantların) perakende satış yapan yerini bulamadım. Genelde bant üreten şirketler yapıyor bu bantlardan. Acaba fabrikalarına gitsek bize satarlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Biraz araştırdım ve 3m Yüzey Koruma Bantlarını buldum. Büyük ihtimal bunlardan kullanıyorlar.

http://catalogue.3m.eu/tr-TR/tr-iatd/3M_Ge%C3%A7ici_Y%C3%BCzey_Koruma_Filmleri/Koruyucu_Film_Bantlar

Fakat bu filmlerin (bantların) perakende satış yapan yerini bulamadım. Genelde bant üreten şirketler yapıyor bu bantlardan. Acaba fabrikalarına gitsek bize satarlar mı

Bi dene şansını bizide bilgilendir. Güzel olur aslında.

• 3M'e mesaj attım. Bu ürünü nereden satın alabilirim diye sordum bakalım ne cevap gelecek.
  • quote:

Genelde sıfır arabaların kapı pandizotunun alt kısmına geniş bir bant gibi jelatin çekiyorlar. Kapı açıldığında ayak çarptığı zaman pandizot çizilmesin diye. Şeffaf bir jelatin ama folyo gibi kalın değil. Yapıştırması daha kolay. Normal bant yapıştırır gibi yapıştırıyorsun. Folyo gibi uğraştırmıyor. Bu şeffaf jelatini nerede bulabiliriz? Bilen gören duyan varsa söylesin.

arkadaşım kipa'da satılıyor ama markasını hatırlamıyorum. ucuz olduğunu hatırlıyorum.

almak istedim ama, forumdan bir arkadaş kipa'dan ucuz cam buğu giderici almış ve camdan sökeceğim diye baya uğraşmış mağdur olmuş. o arkadaşın bir daha ucuz bir şey almayacağım dediği hep aklıma geldir. boyaya zarar verir diye almadım açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranı çerçeveye yapıştırma?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bauhaus ta var

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

bauhaus ta var

Dün akşam Bauhaus'a baktım fakat bulamadım. Tam olarak hangi bölümde gördünüz siz bu bantları? Etraftaki görevlilere sordum fakat onlarda bana normal koli bandı gösterdiler. Derdimi anlatamadım.
  • Tabela ve araç giydirme işi yapanlarda var benzer ürünler. Hatta onlar bunu lazerle her şekilde kesiyorlar, siz şablon çıkarıp verin, kesilmiş olarak alın ve uygulayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

bauhaus ta var

Dün akşam Bauhaus'a baktım fakat bulamadım. Tam olarak hangi bölümde gördünüz siz bu bantları? Etraftaki görevlilere sordum fakat onlarda bana normal koli bandı gösterdiler. Derdimi anlatamadım.

buraa bauhausta otomobil bölümünde görmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.